φιλαρακι ας φυγει ο καβανι ας παρει ο προεδρος τα λεφτα και ειδωμενΚαλησπέρες. Είμαι Νάπολι (ακόμα και όταν πήγε στη λεγόμενη Γ Εθνική). Φέτος ήλπιζα πω με 1-2 προσθήκες η ομάδα θα ήταν απευθείας αντίπαλος της Γιούβε. Όμως πέρα ότι έφυγε ο προπονητής και ήρθε αυτός ο γελοίος (κατ εμέ) Ράφα και με τη φυγή του Καβάνι ΑΝ η ομάδα μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση για την Ευρώπη θα είναι θαύμα. Πιστεύω πως η Γιούβε ΚΑΙ φέτος θα το πάρει αέρα
εσοδα ναπολης
1 σαο παολο γεματο
2 λεφτα τσαμπιονς λιγκ
3 πωλησεις παικτων
4 τηλεοπτικα
5 διαφημισεις
καποιες ομαδες για να αποκτησουν την αιγλη τπου παρελθοντος χρειαζεται να πουλανε το λεει το σωστο μανατζμεντ δε τον εχω μαλακα το προεδρο οσο για μπενιτεθ για κεμπαπατζιδικο λες και πιστευεις οτι ειναι αλλα δε μου φαινεται για γελοιος του δινεται μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να αναγεννηθει,και να τονισω και να υπενθιμησω απο τοτε που εφυγε απο τη λιβερπουλ η ομαδα πηρε τη κατω βολτα οχι τσαμπιονς λιγκ δε χτυπαει ουτε καν γιουροπα ουτε καν ευρωπη...διαλυθηκε
οσο για τσαμπιονς λιγκ μαλακια του ιταλικου ποδοσφαιρου που βγαζει μονο 3 ομαδες τσαμπιονς λιγκ αντι για 4 που εβγαζαν καποτε ας προσεχαν ας κοιταζαν τις υποδομες...
ποιος να απειληση τη ναπολι η μιλαν ναι τη γιουβεντους αστην το χω πει πολλακις-πλειστες φορες δω μεσα οτι εχει ξεφυγει παρασαγκας,
μιλαν ναι λογω ονοματος λογω φινετσας λογω κραμματος φανελας σιγουρα,ιστορια μεγαλη δε τη πιανεις και με τα χαλια που εχει..
ιντερ με τα χρεη που χει μαζεψει ο μορατι και που βαρεθηκε πλεον και που δε βγηκε ευρωπη μεγαλη χασουρα οταν περιμενεις να πουλησεις χαντανοβιτσ για να κανεις μεττεγραφες αστο,παναθηναικος καταντησε 'η μαλλον τη καταντησανε και δε λεω λιβερπουλ διοτι οι αγγλοι εχουν και μια παραπανω ιστορια στην ευρωπη...
ο μορατι πληρωνει τα πλουσιοπαροχα συμβολαια στις μερες μας που εκανε σε ρεκομπα βιερι τζορκαεφ ζαμορανο και παρα παρα πολλους αλλους παικτες,τι να πω δε σηκωνεται η ιντερ επανερχεται στην ιταλικη-ευρωπαικη ορολογια λουζερ...
επισης καθε χρονο στην ιταλια πεταγονται ομαδες πυροτεχνηματα που στην τελικη χρονικη πορεια τα φτυνουν περυσι φιορεντιναπριν απο 2-3 χρονια ρομα και λατσιο μιλαω παντα οχι για διεκδικηση πρωταθληματος αλλα για τσαμπιονς λιγκ
παρακολουθω καμπιονατο ανεληπως απο τα 15 μου δυστυχως φιλτατοι εχασε την αιγλη του