stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τι λες! Εχει βγαλει η ελλαδα!Δεν έχει ξαναβγάλει τέτοιο γκαντεμόσκυλο η γη
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Τι λες! Εχει βγαλει η ελλαδα!Δεν έχει ξαναβγάλει τέτοιο γκαντεμόσκυλο η γη
Πότε το είπε αυτό?Λες να μην μου ξανασηκωθεί?
το κακό είναι ότι είπε για τον γάτο...ότι απο εδώ και στο εξής θα γαμάει κάθε μέρα μουνάρες...
τους ξέσκισε...
τώρα για σένα...δεν ξέρω...είπε ότι θα γαμάς συνέχεια....
Πότε το είπε αυτό?Λες να μην μου ξανασηκωθεί?
ρε μπας και ειπε τιποτα για μενα για τα θρεντ που ανοιγωΤο είπε σήμερα σε ένα θέμα για μουνιά...ότι σε θεωρεί μέγα γαμήκουλα και προβλέπει πολλές επιτυχίες στις γυναίκες...τον ξέρεις ρε???Βγαίνεται???
Για καλό και για κακό πάω να ψωνίσω βιάγκρα!Το είπε σήμερα σε ένα θέμα για μουνιά...ότι σε θεωρεί μέγα γαμήκουλα και προβλέπει πολλές επιτυχίες στις γυναίκες...τον ξέρεις ρε???Βγαίνεται???
Για καλό και για κακό πάω να ψωνίσω βιάγκρα!
Αν ειναι ετσι να μας πει τι παιζει, να παιξουμε το αντιθετο........Οταν ο παιχτούρας ποντάρει κάπου...πάντα έρχεται το αντίθετο...η Μπάρτσα να παίζει με την Ανω Ραχούλα...στο Καμπ Νου...θα χάσει...άστο μην το ψάχνεις...κάτσε και έχουμε Μουντιάλ...θα κάψει κόσμο...
να τον ακουτε τον παιχτουρα τυποι μουΟταν ο παιχτούρας ποντάρει κάπου...πάντα έρχεται το αντίθετο...η Μπάρτσα να παίζει με την Ανω Ραχούλα...στο Καμπ Νου...θα χάσει...άστο μην το ψάχνεις...κάτσε και έχουμε Μουντιάλ...θα κάψει κόσμο...
σα δε ντρεπεστε ο ανθρωπος εχει δηλωσει εχω θαψει ολο τον οπαπ ο μεγας νεκροθαφτης τουΑν ειναι ετσι να μας πει τι παιζει, να παιξουμε το αντιθετο........
Αν ειναι ετσι να μας πει τι παιζει, να παιξουμε το αντιθετο........
να τον ακουτε τον παιχτουρα τυποι μου
σα δε ντρεπεστε ο ανθρωπος εχει δηλωσει εχω θαψει ολο τον οπαπ ο μεγας νεκροθαφτης του
[size=15pt]Κλαμα και οδυνη![/size]
Τα δάκρυα του Μεξές από τον πάγκο προς το τέλος του Ρόμα-Σαμπντόρια 1-2 φανέρωναν ότι το Scudetto οδεύει προς την Ίντερ!
Από τις... 28 Οκτωβρίου είχε να χάσει η Ρόμα και ξανάχασε την πιο ακατάλληλη, για την ίδια, στιγμή! Στο τελευταίο δύσκολο παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα, οι τζιαλορόσι ηττήθηκαν από την Σαμπντόρια με 2-1 στο «Ολίμπικο» και αποχαιρετούν τον τίτλο, καθώς βρίσκονται στο -2 από την Ιντερ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Κι όπως καταλαβαίνει κανείς, οι νερατζούρι δεν έχουν καμία διάθεση να επιστρέψουν το δώρο! Οσο για την Σαμπντόρια, με αυτό το τρίποντο ανέβηκε ξανά στην 4η θέση και είναι το φαβορί για την έξοδο στο Champions League, αν και την προτελευταία αγωνιστική θα πάει στο Παλέρμο!
Στον αγωνιστικό τομέα, η Ρόμα μπήκε φουριόζα έχοντας και τη συμπαράσταση 60.000 οπαδών της και άνοιξε το σκορ στο 14' με κοντινό πλασέ του Τότι από πάσα του Βούτσινιτς. Οι τζιαλορόσι ήταν καταιγιστικοί και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη... Το γεγονός ότι δεν έκαναν το 2-0, τελικά, το πλήρωσαν ακριβά στην επανάληψη. Στο 52' ο Κασάνο έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Πατζίνι κι αυτός ισοφάρισε, παγώνοντας το «Ολίμπικο.
Ο Ρανιέρι έριξε στο ματς τους Τότι και Ταντέι και σχεδόν... απέσυρε την άμυνα του, με την Ρόμα να είναι μαζικά μπροστά και να πιέζει με κάθε τρόπο για το δεύτερο γκολ. Το άγχος, όμως, ήταν τεράστιο για τους τζιαλορόσι, που άφηναν κενά πίσω και στο 85' η Σαμπντόρια το εκμεταλλεύτηκε, με τον Πατζίνι από κοντά να κάνει το 1-2 και να στέλνει τους οπαδούς της ομάδας του στα ουράνια, αυτούς της Ρόμα στην κόλαση και το Scudetto στην Ιντερ!
μουρινακι το παιρνεις
αααααααααχαχαχαχααχ...εσύ κανόνισε να παρει ο τσόχλας ξανά πρωτάθλημα και υπόσχομαι να σε γαμήσω μέχρι να γίνεις κόκκινος.
Μουρλοκομείο όμως και γι' αυτό δεν κάνει την καριέρα που θα μπορούσε...τι παιχταρα αυτος ο κασσανο..
υ.γ.παιζει να κανει τρεμπλ η ιντερ!
να δουμε που θα κρυφτει ο γαττο!