Νέα

Campionato

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα υποστηρίζετε στην Ιταλία;

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • ΙΝΤΕΡ

• ΛΑΤΣΙΟ

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΛΙΒΟΡΝΟ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΙΛΑΝ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΝΑΠΟΛΙ

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

• ΡΟΜΑ

Ψήφοι: 3 23,1%
  • ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

• ΤΖΕΝΟΑ

• ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

• ΑΛΛΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
επομενη αγωνιστικη Λατσιο-Ρομα
θα πεσουν κορμια

και η ιντερ παιζει νομιζω με γιουβε

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλα τα λεφτά είναι το ντέρμπυ με την Λάτσιο!Θα πέσουνε κορμιά!Αν το πάρει η Ρόμα είναι το γκράντε φαβορί...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δυστυχως μονο σε επαναληψη το νοβα αυριο
γαμω την κοπρολιγκ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
sto nova 2,9 το βραδυ!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 379.jpg
    379.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 20

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αδιαφορος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπλάζι: "Δεν γδύνομαι αν το πάρει η Ρόμα"

Η δυναμική προσπάθεια της Ρόμα να επιστρέψει φέτος στην κορυφή της Serie A έχει κάνει πολλές επώνυμες ένθερμες οπαδούς της να θέτουν υποψηφιότητα για ένα "καυτό" στριπτίζ σε περίπτωση κατάκτησης του σκουντέτο, μιμούμενες το σόου της Σαμπρίνα Φερίλι το 2001, όμως στην κατηγορία αυτή δεν ανήκει σε καμία περίπτωση η Ίλαρι Μπλάζι.

Η σέξι σύζυγος του Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Messaggero" πως αφήνει σε άλλες το στριπτίζ σε περίπτωση που ο τίτλος βαφτεί με τζαλορόσι χρώματα, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως θα πάει την Κυριακή στο "Ολίμπικο" για να δει το ντέρμπι με τη Λάτσιο μαζί με τις αδερφές της που είναι δεδηλωμένες φανς των "λατσιάλι"!

"Θα γίνει εισβολή στο γήπεδο σε περίπτωση που πάρει η Ρόμα τον τίτλο. Το γδύσιμο θα το κάνουν άλλες κοπέλες που υποστηρίζουν τη Ρόμα. Εγώ αν δεν ήμουν η γυναίκα του Τότι δεν θα πήγαινα καν στο στάδιο", τόνισε το έτερον ήμισυ του "καπιτάνο" της Ρόμα, για να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος.

"Ο πατέρας μου είναι οπαδός της Λάτσιο, εγώ δεν ασχολιόμουν καθόλου με το ποδόσφαιρο πριν συναντήσω τον Φραντσέσκο. Την Κυριακή θα πάω στο στάδιο με φίλους και τις αδερφές μου που υποστηρίζουν τη Λάτσιο αλλά δεν θα πάρω μαζί μου κασκόλ της Ρόμα."

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν και πολύ πιο... προσωπικές ερωτήσεις, με τη Μπλάζι να εξομολογείται μεταξύ άλλων πως πριν από αγώνες της Ρόμα δεν έχει κάνει ποτέ έρωτα με τον Τότι. "Δεν ξέρω αν φυλάει τα πόδια του ή το κάνει για να μη χάσει τις δυνάμεις του.

Την παραμονή των αγώνων αποσύρεται με την ομάδα, συνεπώς για να κάνω έρωτα μαζί του θα έπρεπε να σκαρφαλώσω υδροροές ή να σκάβω τούνελ, και δεν είμαι ούτε ακροβάτης ούτε μυστικός πράκτορας", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στο ερώτημα για το αν θα κάνει ένα προσωπικό στριπτίζ στον Τότι σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου από τη Ρόμα απάντησε διπλωματικά.

"Ας πάρουμε πρώτη τη νίκη και μετά θα δούμε τι θα γίνει."

Όσο για το ποιο είναι το τοπικό ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο που θυμάται περισσότερο από όλα όσα έχουν προηγηθεί, γύρισε την κλεψύδρα οκτώ χρόνια πίσω: "Αυτό του 2002 που έληξε με 5-1 υπέρ της Ρόμα. Ο Τότι είχε πετύχει το πέμπτο γκολ και έδειξε ένα t-shirt που έγραφε: "Είσαι μοναδική".

Ήταν αφιερωμένο σε μένα, που ήμουν στο στάδιο επειδή ο ίδιος με είχε προσκαλέσει. Την επόμενη ημέρα, για πρώτη φορά, βγήκαμε βόλτα οι δυο μας για πρώτη φορά, και από τότε είμαστε μαζί."

Συνημμένα

• FOTO3_2010_4_17_15_1_16_b.jpg
    FOTO3_2010_4_17_15_1_16_b.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δυστυχως μονο σε επαναληψη το νοβα αυριο
γαμω την κοπρολιγκ
Το πρόβλημα  είναι ότι το πήγανε πιο νωρίς το παιχνίδι οι Ιταλοί για να ελέγξουν  καλύτερα τυχόν επεισόδια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λατσιο ρομα 1-2 τελικο επσε ξυλο μετα την ληξη,αν διαβασα σωστα ενας ωραιος τυπος μπουκαρε στο γηπεδο και κλωτσησε τον διαιτητη,ωραιες φασεις :rockon:
η ρομα πρωτη τυποι μου

μουρινιο  :jerking: ξυπνα

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Mετα το τσιμπουκακι που μας πηρε η λατσιο,τοπηραμε το πρωταθλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom