Συνηθίζει να αναφέρεται στους τίτλους που έχει κατακτήσει, όμως έκανε το λάθος να μιλήσει για λάθος σύλλογο. Ο λόγος για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έκανε λόγο για αμφισβητούμενα πρωταθλήματα που έχουν σηκώσει, Γιουβέντους και Μίλαν. Ο Πορτογάλος είχε την ατυχία να προκαλέσει την αντίδραση του Πάολο Μαλντίνι: «Για κάθε τρόπαιο του Μουρίνιο, έχω κατακτήσει πέντε».
Μετά το πρόσφατο 3-3 της Ιντερ με την Ρόμα, στο οποίο οι Νερατζούρι, ενώ έχαναν με 3-1 μείωσαν με ανύπαρκτο πέναλτι, ακούστηκαν πάρα πολλά. Μάλιστα,
έρευνα στην Ιταλία έδειξε ότι αν δεν υπήρχαν διαιτητικά λάθη, η ομάδα του Μουρίνιο θα βρισκόταν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η Μίλαν στην πρώτη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και απάντησε ρίχνοντας βέλη σε Γιούβε και Ροσονέρι.
Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον αρχηγό των Μιλανέζων και ζωντανό θρύλο του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος απάντησε στον 45χρονο προπονητή, με έναν τρόπο, που εκείνος συνηθίζει. «Δε θέλω να συνεχιστεί το όλο θέμα, εξάλλου νομίζω πως η στάση του είναι σκληρή απέναντι στη Γιουβέντους περισσότερο. Δηλώνω μόνο το εξής.
Για κάθε κούπα του Μουρίνιο, εγώ έχω κατακτήσει πέντε», είπε ο Μπέλο Πάολο στην ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport.
[move]
Πες τα αρχηγέ [/move]
Άιντε κομπλεξάρα Μουρίνιο πάρε το κάλπικο και τράβα στο πουστονήσι που σε παίρνει να λες παπαριές!