Επισκέπτης
Όχι δεν είδα τίποτα ακόμα, τι είπε?Δεν άκουσες τι δηλώσεις έκανε πάλι ο Μουρίνιο?
Όχι δεν είδα τίποτα ακόμα, τι είπε?Δεν άκουσες τι δηλώσεις έκανε πάλι ο Μουρίνιο?
Άφησε υπονοούμενα για την διαιτησία και είπε ότι θέλει κάτι παρόμοιο στο Μάντσεστερ για να προστατευτεί η ομάδα του...Όχι δεν είδα τίποτα ακόμα, τι είπε?
Να προστατευτεί απο τι?Άφησε υπονοούμενα για την διαιτησία και είπε ότι θέλει κάτι παρόμοιο στο Μάντσεστερ για να προστατευτεί η ομάδα του...
Τι να κλάψω ρε κακομοίρηδες!Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη και είστε η δεύτερη ομάδα του Μιλάνο!
Και τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε?Και η Ρεάλ έχασε εντός έδρας από το κωλοχανείο της Αγγλίας!γκατο....ηθελες και....συγκριση με τη ρεαλ....
Τον δωρητή μου θύμησες τώρα...γαυρούληηηηηηΚαι τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε?Και η Ρεάλ έχασε εντός έδρας από το κωλοχανείο της Αγγλίας!
Βγάλτε χολή σήμερα που μπορείτε...μπαλίτσα όμως πάλι από την ΜΙΛΑΝ θα χαζεύετε!
Τότε καλά σας τα λέει ο δωρητής!Τον δωρητή μου θύμησες τώρα...γαυρούληηηηηη
Ρε παπάρα...τι χάλια ελιναι αυτά????Τότε καλά σας τα λέει ο δωρητής!
Νομίζαμε ότι τέλειωσε το ματς μετά το 2-0!Είναι η μεγάλη ευκαιρία για να γίνουν οι αλλάγές που πρέπει άνετα τώρα που η ομάδα δεν έχει σημαντικές υποχρεώσεις πια...Ρε παπάρα...τι χάλια ελιναι αυτά????
Σας έκανε γιογιό ο Πιζάρο με τον Ντιέγκο
Σωστός...ο Σίλβιο διαπραγματεύεται την πώληση του 40% του πλειοψηφικού πακέτου σε Αραβες...υπάρχει κάποια εξέλιξη???Νομίζαμε ότι τέλειωσε το ματς μετά το 2-0!Είναι η μεγάλη ευκαιρία για να γίνουν οι αλλάγές που πρέπει άνετα τώρα που η ομάδα δεν έχει σημαντικές υποχρεώσεις πια...
Μπα δεν νομίζω ότι θα πουλήσει ο Καβαλιέρε...πολλά γράφονται!Σωστός...ο Σίλβιο διαπραγματεύεται την πώληση του 40% του πλειοψηφικού πακέτου σε Αραβες...υπάρχει κάποια εξέλιξη???
Άλλο παραμύθι κι αυτό!Από τότε που το πρωτοείπατε έχουμε πάρει 2 Τσου Λου ,1 πρωτάθλημα , 1 κύπελλο ,1 σούπερ καπ Ιταλίας , 2 Ευρωπαικά σούπερ καπ και 1 παγκόσμιο πρωτάθλημα!Mε μέσο όρο ομάδας τα 76 χρόνια τι περίμενες?
Εμένα προσωπικά τα τελευταία 5 χρόνια με κουράζει η Μίλαν ποδοσφαιρικά άσχετα με το τι έχει κερδίσει!Άλλο παραμύθι κι αυτό!Από τότε που το πρωτοείπατε έχουμε πάρει 2 Τσου Λου ,1 πρωτάθλημα , 1 κύπελλο ,1 σούπερ καπ Ιταλίας , 2 Ευρωπαικά σούπερ καπ και 1 παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Αφού είσαι φαν του Αγγλικού ποδοσφαίρου...της σέντρας και της τσουρουκιάς!Εμένα προσωπικά τα τελευταία 5 χρόνια με κουράζει η Μίλαν ποδοσφαιρικά άσχετα με το τι έχει κερδίσει!
Πολύ λίγες φορές έχω ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο και λέγοντας ποδόσφαιρο σαν ομάδα μιλάω γιατί έχει παιχταράδες αλλά σαν σύνολο δεν μου έχει προσφέρει κάτι ιδιαίτερο!
Ναι ρε εσύ γάτε αυτό λέω αλλά είναι μεμονωμένα καλά παιχνίδια που στηρίζονται στο ταλέντο κάποιον παικτών, με τέτοιο ροστερ μπορούσε να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο σε διάρκεια!Αφού είσαι φαν του Αγγλικού ποδοσφαίρου...της σέντρας και της τσουρουκιάς!
Εντάξει δεν είναι στα καλύτερα της από πλευράς θεάματος τα τελευταία χρόνια αλλά όχι ότι κουράζει κιόλας!Έχει κάνει και παιχνιδάρες...και με τόσους παιχταράδες πάντα σε κάθε ματς υπάρχουν όμορφες στιγμές!
Τι να ασχοληθώ!Όπως θέλουν τα γυρνάνε για να βγάλουν με το ζόρι το συμπέρασμα που τους αρέσει!γατε μην ασχολεισαι
αυτοι θα βγαλουν την μιλαν ομαδα της πλακας και χειροτερη του παναθηναικου επειδη αποκλειστηκε απο την βερντερ
τετοιες συγκρισεις καναμε στο δημοτικο,δυστυχως καποιοι δεν γνωριζουν απο μπαλα
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεγατε μην ασχολεισαι
αυτοι θα βγαλουν την μιλαν ομαδα της πλακας και χειροτερη του παναθηναικου επειδη αποκλειστηκε απο την βερντερ
τετοιες συγκρισεις καναμε στο δημοτικο,δυστυχως καποιοι δεν γνωριζουν απο μπαλα