mibosonavaro
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνωριζετε αν καποιο απο τα δυο κοριτσια δεχονται ζευγαρια; Επισης υπαρχει καποιο λινκ απο τα κοριτσια;
Ευχαριατω!
Ευχαριατω!
Κατεβαινει Ζηνα νομιζω πατρα τωρα κοντα
Ο φίλος εννοεί τη Ζήνα Petite. Τσέκαρέ τη στο νήμα της αν δεν τη γνωρίζεις. Στη σελίδα 268 γράφει ότι θα βρίσκεται στην Πάτρα 20-25 Ιουλίου.πληροφοριες φιλε απο που εχεις???Ποια Ζηνα εννοεις?
Καλησπερα,
Γνωρίζει κανεις για anna.masaz τι παιζει?
Λεει κανει tours σε Πατρα Ζακυνθο..
Έχει δοκιμασει κανεις?
Απ' ότι έχει πει θα είναι Πάτρα στις 20. Λογικά θα ισχύει. Της έστειλα μήνυμα πριν μερικές μέρες, μου είπε η τιμή είναι 170 για μια ώρα. Φαντάζομαι εννοεί για 2 πιστολιές. Δε ρώτησα κάτι περισσότερο μόνο τιμή.Έμαθε κανείς λεπτομέρειες για την Zina Petite?
170 για μία ώρα μάλιστα. Προσωπικά θα πάω πάσο με τέτοιες τιμές.Απ' ότι έχει πει θα είναι Πάτρα στις 20. Λογικά θα ισχύει. Της έστειλα μήνυμα πριν μερικές μέρες, μου είπε η τιμή είναι 170 για μια ώρα. Φαντάζομαι εννοεί για 2 πιστολιές. Δε ρώτησα κάτι περισσότερο μόνο τιμή.
Υπάρχει ένα κύμα νέων αφίξεων στην Πάτρα ή είναι η ιδέα μου?
Καλησπέρα! Από ένα γνωστό site τα βλέπω, μη νομίζεις φίλε! Επίσης είμαι και εγω αρχάριος σε αυτά, απλά ψάχνομαι τριγυρω...Υπάρχει ένα κύμα νέων αφίξεων στην Πάτρα ή είναι η ιδέα μου?
Έχεις περισσότερες πληροφορίες να κατευθύνεις κι εμάς που δεν γνωρίζουμε τα κατατόπια?
γνωριζει κανεις για αυτη guys?
]
Έχω ξαναγράψει για την συγκεκριμένη
Επικοινωνία με την κοπέλα του link:
έχουμε και λέμε... 70€ μια εκτόνωση "χωρίς πίεση χρόνου για να νιώθεις άνετα", στις δύο εκτονώσεις πάει στα 100€ όμως ο χρόνος εκεί γίνεται μαξ 40 λεπτά (!). Πιπα με προφυλακτικό, anal +30, κάνει αυταρχικό επίσης.
αν έχει αλλάξει κάτι ας ενημερώσει κάποιος.
Λίγα λόγια για την Χριστίνα ().
Εμφανίσιμη κοπέλα, γύρω στα 35, με πολύ αδύνατο σώμα (πετιτ). Σαν υπηρεσίες πολύ εξηγημένη και δεκτική, δεν λέει όχι και γενικά προσπαθεί για το καλύτερο. Για 1 ώρα /2 εκτον. 80€ σε ξενοδοχείο επιλογής σας, και φουλ πρόγραμα (αναλ). Σε σχέση με τις σαύρες που κυκλοφορούν και ζητάνε 70/60€ για μια εκτόνωση η Χριστίνα είναι σαφώς άλλο επίπεδο.
Αυτά τα ολίγα και μάγκες γράψτε κάτι γιατί σε όσες πάω τα τηλέφωνα δεν σταματάνε αλλά εδώ μέσα νέκρα. Επίσης Ηράκλειο, Χανιά, Λάρισα γράφουν συνέχεια εδώ στης Πάτρας τίποτα μόνο μοιρολόγια και ευχές.
thanksγνωριζει κανεις για αυτη guys?
]
Έχω ξαναγράψει για την συγκεκριμένη
Επικοινωνία με την κοπέλα του link:
έχουμε και λέμε... 70€ μια εκτόνωση "χωρίς πίεση χρόνου για να νιώθεις άνετα", στις δύο εκτονώσεις πάει στα 100€ όμως ο χρόνος εκεί γίνεται μαξ 40 λεπτά (!). Πιπα με προφυλακτικό, anal +30, κάνει αυταρχικό επίσης.
αν έχει αλλάξει κάτι ας ενημερώσει κάποιος.
Λίγα λόγια για την Χριστίνα ().
Εμφανίσιμη κοπέλα, γύρω στα 35, με πολύ αδύνατο σώμα (πετιτ). Σαν υπηρεσίες πολύ εξηγημένη και δεκτική, δεν λέει όχι και γενικά προσπαθεί για το καλύτερο. Για 1 ώρα /2 εκτον. 80€ σε ξενοδοχείο επιλογής σας, και φουλ πρόγραμα (αναλ). Σε σχέση με τις σαύρες που κυκλοφορούν και ζητάνε 70/60€ για μια εκτόνωση η Χριστίνα είναι σαφώς άλλο επίπεδο.
Αυτά τα ολίγα και μάγκες γράψτε κάτι γιατί σε όσες πάω τα τηλέφωνα δεν σταματάνε αλλά εδώ μέσα νέκρα. Επίσης Ηράκλειο, Χανιά, Λάρισα γράφουν συνέχεια εδώ στης Πάτρας τίποτα μόνο μοιρολόγια και ευχές.