foithths23
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
τυχερος οποιος μπει στα ''κλειστα κυκλωματα'' ...
Καλησπερα φιλε μου νεοκλης και εγω στον χωρο με ενδιαφερει αυτη η συναντηση που εκανες ειδα και το προφιλ της ειναι φωτια η κοπελα! Πηρες τηλ και οτι κανονισατε εγινε ηταν ευκολη η διαδικασια? Επισης σε ποιο ξενοδοχειο μπορω να παω για να μην δωσω και στοχο? Ειδα θαναι εδω μεχρι Τριτη δεν θελω να το χασω!!Μιας δεν βρέθηκε κάποιος να πει την γνώμη του για την Demi είπα να πάω σήμερα και ότι έβγαινε! Λοιπόν, η συνάντηση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας σήμερα το μεσημέρι. Δεν λέει όχι σε τίποτα και είναι τίμια σε αυτό που κάνει αν και θεωρώ ότι τα 100 που ζητάει για μια ώρα είναι πολλά σε σχέση με την εμφάνιση και την ηλικία της. Αν κάποιος είναι κάτω των 35 καλύτερα να κοιτάξει αλλού εκτός και αν θέλει να βγάλει γούστα. Είναι πολύ καλή στο στοματικό και τα παίρνει στο στόμα και στο πρόσωπο, στο σεξ κάνει τα πάντα αν και πρωκτικό δεν ζήτησα γιατί δεν είμαι φαν. Θα ξανά την έβλεπα άλλα μόνο για πίπα, το δώρο της είναι στα 50, 80 και 100 ευρώ..
Καλησπερα φιλε μου νεοκλης και εγω στον χωρο με ενδιαφερει αυτη η συναντηση που εκανες ειδα και το προφιλ της ειναι φωτια η κοπελα! Πηρες τηλ και οτι κανονισατε εγινε ηταν ευκολη η διαδικασια? Επισης σε ποιο ξενοδοχειο μπορω να παω για να μην δωσω και στοχο? Ειδα θαναι εδω μεχρι Τριτη δεν θελω να το χασω!!
Ευχαριστω μυστη μου!!Νέος στο φόρουμ είμαι, όχι στο χώρο! Το ξενοδοχείο δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω εδώ, Είναι κεντρικό και πολύ γνωστό, όταν την πάρεις τηλέφωνο θα σου πει αυτή. Όπως έγραψα και παραπάνω από εμφάνιση δεν λέει πολλά αλλά κάνεις τα πάντα μαζί της..
γνωμες για αυτην μαγκες?
φίλε δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτές!!!
γνωμες για αυτην μαγκες?
καλησπερα φιλε, εχω παει εγω μαζι της και οι φωτο ειναι παραπλανητικες. Ειναι πολυ πιο σκουροχρωμη και παχια απο οτι δειχνουν οι φωτο. Εγω πιστευω οτι ειναι ρομα απο το χρωμα και κιλα ειναι σιγουρα 90++Καλησπέρα παιδιά. Έχεις κάποιος εμπειρία με αυτή την κοπέλα;
Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς τπτ καλό για σήμερα στην Πάτρα?