borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 5.696
Την σιλβυ, αυτή που αυτοχαρακτηρίζεται τρελόμουνο, την πήρα τηλ και μου ζήτησε 50 ευρώ για μια εκτόνωση. Τα θεώρησα υπερβολή, καθ'ότι στην πρώτη είμαι κομμάντο... προσπάθησα να το διαπραγματευτώ αλλά ήταν αμείλικτη. Έτσι κατέληξα στα σπίτια του γλαύκου με 30 ευρά πέρασα πολύ καλά!!!
ποιες κοπελες ηταν επανω?θυμασαι?
Επικοινωνία με την κυρία,δεν τη ρώτησα ηλικία αλλά μου φάνηκε μεγαλύτερη απ'ότι λέει,μπορεί να κάνω και λάθος.Κάνει ραντεβού στο χώρο της,1 εκτόνωση 70ε η δεύτερη 100,με μέγιστο όριο χρόνου τα 40 λεπτά.Δίνει και τις 2 τρύπες.Μου φάνηκαν αρκετά χρήματα και δεν την τίμησα.Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω καμία λόγω χρόνου,όμως με πρώτη ευκαιρία σκέφτομαι να δοκιμάσω αυτή
Συνάντηση με την κοπέλα της αγγελίας:
60€/1 ώρα φουλ πρόγραμα (2 εκτονώσεις) χωρίς πρωκτικό και σε δικό της χώρο. Από εμφάνιση πρόσωπο μέτριο, κορμί πληθωρικό με ενισχυμένα τα επιμέρους σημεία. Στο δια ταύτα πρόθυμη και αν της φερθείς σωστά θα ανταμειφθείς. Πολύ τίμια πρόταση αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι πήξαμε στα 100αρια και 150αρια.
Φίλε μου δεν είναι η νάρα γκόμενα (το αντίθετο θα έλεγα) οπότε δεν γνωρίζω και τι προσδοκίες έχεις εσύ ή ο ανιψιός σου. Αν είναι "γκαζωμένος" τότε πιστεύω ότι θα περάσει καλά αν όχι και κοιτάζει λεπτομέρειες ίσως να μη του κάνει εντύπωση. Από σέρβις πάντως είναι καλή.Αξίζει για να κλείσω για τον μικρο ανιψιό μου ;
καλες φαινονται! οποιος ξερει ας μας πει. λιγο μεγαλη φαινεται η 1η αλλα δεν πειραζει
https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/simera-kai-ayrio-mono_i573740
Καμία εμπειρία με κάποια από αυτές συναγωνιστές