Θα συμφωνήσω με τον φίλο, ένα απλό στουντιοκόριτσο είναι με πλαστικά βυζιά.Δεν είναι κάτι τρομερό. Κλασικό στουντιοκοριτσο
Προσωπικά δεν θέλω πλαστικά βυζιά γιατί δε σε αφήνουν να τα ζουλάς όσο θέλεις...
Θα συμφωνήσω με τον φίλο, ένα απλό στουντιοκόριτσο είναι με πλαστικά βυζιά.Δεν είναι κάτι τρομερό. Κλασικό στουντιοκοριτσο
Το ότι έχει πλαστικό είναι μεγάλο μειονέκτημα και από μένα.καλυτερα φυσικό και λίγο χαλαρό....θα το ξανασκεφτώ για την επίσκεψη....Θα συμφωνήσω με τον φίλο, ένα απλό στουντιοκόριτσο είναι με πλαστικά βυζιά.
Προσωπικά δεν θέλω πλαστικά βυζιά γιατί δε σε αφήνουν να τα ζουλάς όσο θέλεις...
Και αυτή στον κουβά....Προσοχη εδω: Ελληνίδα αδυναμία στον κωλο Πάτρα και πέρασμα από πύργο
Εστειλα μηνυμα για συναντηση, μου ειπε να βρεθουμε στο λομπυ του ξενοδοχειου που εμενε. Μολις εφτασα, μου εστειλε πως πληρωνεται με προπληρωμενη καρτα απο περιπτερο (λογικα paysafe) και μολις την παρω να της στειλω για να κατεβει.
Κλασσικη περιπτωση scam. Δεν απαντησα και απλα εφυγα γιατι αυτα βρωμανε απο μακρια
μακρθα απ[ο τετοια...αντρας κρυβετε απο πισω και μαλιστα βγαζει και λεφτα απο καυλωμενους...κριμα πολυ κριμα...εμενα μου εστειλε φωτο απο μοντελοΠροσοχη εδω: Ελληνίδα αδυναμία στον κωλο Πάτρα και πέρασμα από πύργο
Εστειλα μηνυμα για συναντηση, μου ειπε να βρεθουμε στο λομπυ του ξενοδοχειου που εμενε. Μολις εφτασα, μου εστειλε πως πληρωνεται με προπληρωμενη καρτα απο περιπτερο (λογικα paysafe) και μολις την παρω να της στειλω για να κατεβει.
Κλασσικη περιπτωση scam. Δεν απαντησα και απλα εφυγα γιατι αυτα βρωμανε απο μακρια
εγω πρωσοπικα δεν θα ξαναπαω ποτε καταρχας ειναι σαν αντρας ρε φιλε με μεγαλη πλατη και τετοια δεν σου βγαζει τοσο θυλικοτητα… σκανε πολυ ωραια μουνια κατα καιρούς , και για μενα λαθος επιλογη εχουμε σκασει ενα σωρό μουνια απο χθες…Το ότι έχει πλαστικό είναι μεγάλο μειονέκτημα και από μένα.καλυτερα φυσικό και λίγο χαλαρό....θα το ξανασκεφτώ για την επίσκεψη....
Καν' τε αναφορά κάποιοςμακρθα απ[ο τετοια...αντρας κρυβετε απο πισω και μαλιστα βγαζει και λεφτα απο καυλωμενους...κριμα πολυ κριμα...εμενα μου εστειλε φωτο απο μοντελο
Ότι λες ισχύει.. Γιαυτό μου λέει πάντα όχι για μια ώρα... Αν και παω νωρίς το απόγευμα πάντα. .. Αλλά για 60€ ένα μισάωρο... Αξίζει...Για την Σταφανια που λέτε κάποτε ήταν 10ρι,έκανε αρκετές βόλτες βόλο και λαρισσα,κύριος λαρισσα,αλλά με τον καιρό άρχισε να γίνεται πάρα μόνο μια ξεπέτα.
Εγω προσωπικά την τιμαγα οπότε ερχόταν,καθόμασταν μια ώρα για δυο εκτονώσεις και περνούσα καλά,τον τελευταίο καιρό δεν της πολυ άρεσε να κάθεται μια ώρα και κοιτούσε μετά τον πρώτο γύρο να σε ξενερώσει για να φύγεις αλλά να αφήσεις και τα λεφτά για μια ώρα.
Μια φορά το έκανε σε μένα και δεν ξαναπήγα μαζί της.
Στην λαρισσα την κόψανε οι περισσότεροι για τον λόγο ότι το γύρισε στην αρπαχτή και έχει καιρό να φανεί Θεσσαλία γενικά.
Τωρα βλέπω ότι είναι αρκετά μεγάλο διάστημα στην Πάτρα που σημαίνει ότι τα αρμέγει καλά από εκεί.
Πριν της μαλακιες της την έβαζα ένα 8-9/10 τώρα πάει κάτω από 6/10
Ούτε καν για τα 60 πλέον,ακόμα και στο μισάωρο κοιτούσε πλέον να σε κάνει να τελειώσεις σε 3 λεπτά.Ότι λες ισχύει.. Γιαυτό μου λέει πάντα όχι για μια ώρα... Αν και παω νωρίς το απόγευμα πάντα. .. Αλλά για 60€ ένα μισάωρο... Αξίζει...
Ποιες είναι τα στανταρακια σου;Ούτε καν για τα 60 πλέον,ακόμα και στο μισάωρο κοιτούσε πλέον να σε κάνει να τελειώσεις σε 3 λεπτά.
Τελευταία φορά όταν την είχα κανένα δεκάλεπτο άρχισε με διάφορες κινήσεις να λέει του στυλ ‘’άντε ακόμα να τελειώσεις?’’
Αν ήταν να τελειώσω σε 5 λεπτά θα πήγαινα στο μπουρδελο.
Πλέον έχω 2-3 στάνταρακια που έρχονται,δεν είναι ουαο γκομεναρες κτλ αλλά σέβονται και το τελευταίο ευρώ που δίνεις και δεν κοιτάνε να σε ξεπετάξουν.
Ένα παράδειγμα,η μία από αυτές όταν τελειώσεις δεν περιμένει να ντυθείς και να σε διώξει,άμα δεν έχει δουλειά κάθεται και πιάνει κουβέντα.
Όταν λες έρχονται εννοείς ότι δεν έχουν δικο τους χώρο.αυτο δύσκολο για πολλούς. Ειδικά τους δεσμευμένους,και τους νεαρούς που μένουν με γονείς!! Για ξενοδοχεία κτλ ανεβαίνει πολύ.αν είναι έτσι θα συνεχίσω με κάποια city tours.ειναι κάποιες που όντως αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν. Πχ η Maria που είναι στη πόλη μέχρι σήμερα,ψηλή κατσαρομαλλα.το Σεπτέμβρη την πήρα.τουμπανο το μωρό.οτι της πεις το κάνει.πρωτη φορά μαζί της και ήταν πολύ θερμή.ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.αλλο 60 και άλλο 180 + τα έξτρα.την ταπεινή γνώμη λέω.οτι κάνει ο καθένας δεν μπορουν να το κάνουν όλοι.ολοι μας ψάχνουμε το καλό και οικονομικό.αν ειμασταν εφοπλιστές δε νομίζω να γράφαμε εδώ μέσα.....Ούτε καν για τα 60 πλέον,ακόμα και στο μισάωρο κοιτούσε πλέον να σε κάνει να τελειώσεις σε 3 λεπτά.
Τελευταία φορά όταν την είχα κανένα δεκάλεπτο άρχισε με διάφορες κινήσεις να λέει του στυλ ‘’άντε ακόμα να τελειώσεις?’’
Πλέον έχω 2-3 στάνταρακια που έρχονται,δεν είναι ουαο γκομεναρες κτλ αλλά σέβονται και το τελευταίο ευρώ που δίνεις και δεν κοιτάνε να σε ξεπετάξουν.
Ένα παράδειγμα,η μία από αυτές όταν τελειώσεις δεν περιμένει να ντυθείς και να σε διώξει,άμα δεν έχει δουλειά κάθεται και πιάνει κουβέντα.
Για βοηθά την κατάσταση ποιες είναι αυτές οι 3?Ούτε καν για τα 60 πλέον,ακόμα και στο μισάωρο κοιτούσε πλέον να σε κάνει να τελειώσεις σε 3 λεπτά.