Διαγραμμένο μέλος 224241
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2022
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Ρε παιδιά απο αυτές που υπάρχουν Πάτρα έχει κανείς να προτείνει κάτι για σήμερα; εκτός απο την κλασική Χριστίνα.
Μια ελενη θα σου ελεγα εγω θελει 100 ευρω 2 εκτονωσεις αλλα εχει καβλοφατσα και βυζαρες και ο κωλος τις δυνατος για μενα αξιζε πολυ … οσο για τις λείπεις ειναι στο κεντρο στη Ρήγα φεραιου θα γινουμε ρομπα πουθενα …Και εγω το ιδιο θα ρωτησω. Σε γενικες γραμμες δεν εμπιστευομαι το kanesex, περα απο μια δυο εξαιρεσεις. Επειδη ομως εχει γινει χαμος σε σχεση με αλλες φορες, εχετε να προτεινετε τιποτα;;;;
Φίλε η Χριστίνα αξίζει είναι καυλιάρα γουστάρει να γαμιεται??Την άλλη βδομάδα έρχομαι Πάτρα για Πάσχα και θέλω να περάσω καλαΡε παιδιά απο αυτές που υπάρχουν Πάτρα έχει κανείς να προτείνει κάτι για σήμερα; εκτός απο την κλασική Χριστίνα.
Ποια αγγελία έχει η Ελένη?Μια ελενη θα σου ελεγα εγω θελει 100 ευρω 2 εκτονωσεις αλλα εχει καβλοφατσα και βυζαρες και ο κωλος τις δυνατος για μενα αξιζε πολυ … οσο για τις λείπεις ειναι στο κεντρο στη Ρήγα φεραιου θα γινουμε ρομπα πουθενα …
Οι φωτογραφίες της Εύη από Αιγιο εξαφανίστηκαν και αυτές?ένας δεν τις αποθήκευσε?
Έχει κάποιος ιδέα πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού με Εύη από Αίγενικα
Γενικά έχει εξαφανιστεί από το Αίγιο τις τελευταιες ημέρες. Έχουν πολλοί τις φωτογραφίες της και γενικά μαθεύτηκε το τι έκανε.Mικρη κοινωνία επομένως καταλαβαίνεις.Έχει κάποιος ιδέα πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού με Εύη από Αίγιο?
ΚαλησπέραΟι φωτογραφίες της Εύη από Αιγιο εξαφανίστηκαν και αυτές?ένας δεν τις αποθήκευσε?
Και όλα αυτά γιατί κάποιος ανέβασε το όνομα του ινσταγκραμ της σε δημόσια θέαΓενικά έχει εξαφανιστεί από το Αίγιο τις τελευταιες ημέρες. Έχουν πολλοί τις φωτογραφίες της και γενικά μαθεύτηκε το τι έκανε.Mικρη κοινωνία επομένως καταλαβαίνεις.
Αυτές που αναφέρεις φίλε μου είναι Πάτρα και κάποιοι ψάχνουμε στο Αίγιο. Οπότε αν είναι μία και μοναδική, θα την παρακαλάμε. Και είναι κρίμα να μην φτιάχνουν ενα προφίλ εδώ να τις βρίσκουμε εύκολα και εκτίθενται σε insta και λοιπά. Οι άλλες δεν καταδέχονται να έρθουν Αίγιο ή ζητάνε +100€ για την μετακίνησηακομα μερικοι παρακαλανε για την Ευη , αντι να πανε ξερω γω σε καμια Στεφανια ή Τζουλια και Ελενα μπας και δουνε τον Θεο μοτοσυκλετιστη ψαχνουνε μια απο πριν ~6 μηνες...
ξερουμε κατι εδ6942712762 ΚΑΥΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΓΕΙΆ ΌΛΑ ΘΑ ΓΟΎΣΤΑ
❤️ Ψαχνης απογνωζμενα ένα καυτό πρόγραμμα για όλα τα γούστα χωρης ταμπου και προκατάληψης εισαι σωστά κάλεσε μας τώρα ❤️kanesex.com
Ψάξε και θα βρεις εύκολο είναιξερουμε κατι εδω ?6942712762 ΚΑΥΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΓΕΙΆ ΌΛΑ ΘΑ ΓΟΎΣΤΑ
❤️ Ψαχνης απογνωζμενα ένα καυτό πρόγραμμα για όλα τα γούστα χωρης ταμπου και προκατάληψης εισαι σωστά κάλεσε μας τώρα ❤️kanesex.com
Καλησπέρα! Επειδή είμαι καινούργιος, υπάρχει κάποιο λινκ για τις κοπέλες?ακομα μερικοι παρακαλανε για την Ευη , αντι να πανε ξερω γω σε καμια Στεφανια ή Τζουλια και Ελενα μπας και δουνε τον Θεο μοτοσυκλετιστη ψαχνουνε μια απο πριν ~6 μηνες...
Συμφωνω απολυτα... Το Αιγιο δυστοιχως εχει θεμα σε αυτον τον τομεα. καποτε υπηρχε και ενα στουντιο.Αυτές που αναφέρεις φίλε μου είναι Πάτρα και κάποιοι ψάχνουμε στο Αίγιο. Οπότε αν είναι μία και μοναδική, θα την παρακαλάμε. Και είναι κρίμα να μην φτιάχνουν ενα προφίλ εδώ να τις βρίσκουμε εύκολα και εκτίθενται σε insta και λοιπά. Οι άλλες δεν καταδέχονται να έρθουν Αίγιο ή ζητάνε +100€ για την μετακίνηση
Ω ναι.... εχει κλεισει εδω και 2 χρονια νομιζω.Το στούντιο εκλεισε φιλε?