Scorch
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2017
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Αυτό ακριβώς!Είναι λίγο ανασταλτικός παράγοντας για μένα... Εδώ στην Πάτρα είμαστε σαν χωριό και δεν μου αρέσει να με βλέπουν και πολύ όταν πάω σε τέτοια δουλειά
Αυτό ακριβώς!Είναι λίγο ανασταλτικός παράγοντας για μένα... Εδώ στην Πάτρα είμαστε σαν χωριό και δεν μου αρέσει να με βλέπουν και πολύ όταν πάω σε τέτοια δουλειά
γουσταρω εγω εαν θεςκαλησπερα. ψηνεται κανεις να παρουμε παρεα καμια κοπελα?
Πριν κανα χρονο κυκλοφορουσε ως Νεφελη , αν googlareis λιγο θα βρεις πληροφοριες .....Για μια Τζουλιανα στο κάνε σεξ ξέρεις κανείς κάτι;
Την ίδια απορία έχω...Τι συμβαινει ρε μαγκες, εχει γινει καποιου ειδους μαζικη μεταναστευση απο τη Βραζιλια στην Ελλαδα; τι ειναι αυτο το πραγμα
εγω τη μοιραζομαι αυτην παντως ευκολαΚαλησπέρα συνάδελφοι, τελικά πηρε κανείς από εδώ;
στειλε μ προσωπικο εαν ξερεις κανενα καλοΚαλησπερα υπαρχει καποιος απο πατρα που να ξερει απο βραδυ(μπαρ κλπ) τη φαση. Να του στειλω pm να τον ρωτησω για δυο συγκεκριμενες κοπελες αν ξερει τι παιζει απο τιμη κλπ.. και απο προσωπικο γτ δε θεκω να ανεβασω δημοσια τ προφιλ τους
στειλε μου κ σου λεω. η πολη ειναι μικρη εξαλλου...Καλησπερα υπαρχει καποιος απο πατρα που να ξερει απο βραδυ(μπαρ κλπ) τη φαση. Να του στειλω pm να τον ρωτησω για δυο συγκεκριμενες κοπελες αν ξερει τι παιζει απο τιμη κλπ.. και απο προσωπικο γτ δε θεκω να ανεβασω δημοσια τ προφιλ τους
Στείλε και κατα δώθε..;)Καλησπερα υπαρχει καποιος απο πατρα που να ξερει απο βραδυ(μπαρ κλπ) τη φαση. Να του στειλω pm να τον ρωτησω για δυο συγκεκριμενες κοπελες αν ξερει τι παιζει απο τιμη κλπ.. και απο προσωπικο γτ δε θεκω να ανεβασω δημοσια τ προφιλ τους