Scorch
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2017
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
50 είχα δώσεικαι τι χρεώνει το καλό παιδί?
50 είχα δώσεικαι τι χρεώνει το καλό παιδί?
Rbnb? Τι λεφτα ζηταει? Πιπα με καποτα?εχει λιγα κιλα δεν την λες χοντρη ειναι καθαρη και ετσι σε θελει και εσενα ευγενικη μιλαγαμε πριν παμε κρεβατι εμενα προσωπικα σωμα και προσωπο μ αρεσε και απο βυζι ωραιο στα του αγωνα καλη ηταν πιπα ανεβηκε επανω μου και μετα απο πισω ολα παντα με προφυλαξη
Ντρεπεσαι να παρεις τηλ την γυναικα και να ρωτησεις ?Rbnb? Τι λεφτα ζηταει? Πιπα με καποτα?
Ναι γτ να εχει τον αριθμο μου χωρις λογοΝτρεπεσαι να παρεις τηλ την γυναικα και να ρωτησεις ?
στα 50 ευρω σε σπιτι ηταν οταν ειχα παει εγω τωρα απο καποτα με πιπα δεν θυμαμαι νομιζω με καποτα κανειRbnb? Τι λεφτα ζηταει? Πιπα με καποτα?
Είχα πάει και εγώ πέρυσι, κάπου μέσα στην Άνοιξη. Απλά να πω πως είναι πολύ ειδική περίπτωση, ναι μεν καλό παιδί και πρόθυμη σε όλα αλλά, πρόσωπο κάτω του μετρίου και σώμα άστα βράστα. Είχα δυσκολευτεί πολύ για να ολοκληρώσω - απλά μπήκε στο αρχείο δοκιμών.50 είχα δώσει
Έχουμε μήπως το link από το of?Προς το παρόν η κοπέλα έχει κάνει onlyfans.... Όποτε λεφτά εύκολα και ξεκούραστα μόνο από εκεί.....
Το σταμάτησε από ότι μου είπανΈχουμε μήπως το link από το of?
ρε φιλε δε καταλαβες? ειναι μικρουλα δεν ειναι φουλ επαγγελματιας, για να κανει σεξ θα ηθελε να της αρεσει κ λιγο ο αλλος! που ειναι το παραξενο...μαζι σου ειμαι αλλα να σκεφτομαστε κ λιγο τον καημενο τον εργαζομενο!!!Καινούριο "κομμάτι" εδώ:
(6906519379)6906519379
Για σοβαρούς και εχεμυθους κύριους άνω των 45 ετών. Σε περιμένω στο χώρο μου για ένα καυτό ραντεβού!! 24 ετών φοιτήτρια.kanesex.com
Με το καλημέρα "τι ηλικία είσαι" της απαντώ ότι είμαι στο όριο που έχει θέσει.
"Ωραία, είναι 40€ μασάζ και στοματικό και για περισσότερα από κοντά" μου λέει.
Της εξηγώ ότι δε γίνεται να μπω στη διαδικασία να πάω μέχρι εκεί, αν δεν γνωρίζω ότι με καλύπτει σε αυτά που θέλω.
Επίσης αναφέρω πως δεν με ενδιαφέρει το μασάζ και στο ερώτημα της "ωραία τι θες" της εξηγώ ότι θέλω κανονικό ερωτικό ραντεβού.
Συνεχίζουμε με ανάλυση του πως εννοώ εγώ το ερωτικό ραντεβού και αρχίζει μια σειρά ερωτήσεων-απαντήσεων του τύπου:
- "Ωραία τι θες" (2η φορά)
- ραντεβού με σεξ
- "εντάξει αυτό είναι στα 70€"
- για πόση ώρα είναι στα 70€? πόσες εκτονώσεις?
- "για μία εκτόνωση, όσο χρειαστεί"
- ωραία, ελ. στοματικό κάνεις?
- "Όχι"
- χάδια, φιλιά?
- "Έλα μπάι" (και το κλείνει)
link
έχουμε link??Παιδιά μάλλον ειναι legit η φάση με την κοπέλα απο το Αίγιο. Αν ψάξετε απο google lens αλλα πάτε στον τελευταιο σύνδεσμο επιβεβαιώνεται το όνομα.
Αστεία παρατήρηση: Oι πρίζες στις φωτογραφίες ειναι ευρωπαικού τύπου. Δεν έχουν σχέση με Αμερική κτλ
Έχουμε το λινκ τελικά;Και εδώ αμα μπορείς ένα λινκ φίλε μου
Προσωπικά κατάλαβα μια χαρά. Σίγουρα, να σκεφτόμαστε "τον καημένο τον εργαζόμενο" που ζητάει 70€ για 10~20 λεπτά, αλλά και τον έρμο τον πελατάκο που ίσως έκανε δύο 8ωρα για να βγάλει αυτά τα 70.ρε φιλε δε καταλαβες? ειναι μικρουλα δεν ειναι φουλ επαγγελματιας, για να κανει σεξ θα ηθελε να της αρεσει κ λιγο ο αλλος! που ειναι το παραξενο...μαζι σου ειμαι αλλα να σκεφτομαστε κ λιγο τον καημενο τον εργαζομενο!!!
Όλα τα listings από αυτό το account ψεύτικες φωτογραφίες και συμπεριφορά αγενέστατη (τουλάχιστο σε δική μου επικοινωνία πριν λίγους μήνες). Μου είχε πει 200 για μία ώρα και χωρίς άλλες πληροφορίες. Αν έχει αλλάξει κάτι please ενημέρωσε και εμάς.Καλησπέρα ξέρει κανένας τι παίζει εδώ?Αλεξαντρα 6988304940!!
Είμαι η Σαντρα μια μοναδικη στο κρεβατι και τα κανω όλα!!!: Εκπληρωνω όλα τα φετίχ είμαι πολύ καλή σε όλα! Εκτοσ Κολαρακι 6988304940 Στον χώρο δικό σουkanesex.com