Andreasandrew
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Από Αίγιο υπάρχει καμιά βίζιτα??
Ξέρουμε πληροφορίες για καμιά?
Μια φορά αλλά χωρίς βιασύνες καθόλου εμένα μου έβγαλε ότι γαμουσα μια γκόμενα μου εμένα τουλάχιστον μου άρεσε και σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτω πιστεύω ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην Πάτρα70 για μισάωρο ή ώρα?
Αλλά 50 για δύο φορές ζητάει από τι ξέρω
Μια φορά αλλά χωρίς βιασύνες καθόλου εμένα μου έβγαλε ότι γαμουσα μια γκόμενα μου εμένα τουλάχιστον μου άρεσε και σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτω πιστεύω ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην Πάτρα
Δε λέει τίποτα.πολυ πιο γεμάτη από τις φωτό.προσωπο πρησμένο.δεν μου άρεσε και ο χαρακτήρας της.Σεξυ Ελληνιδα γυναικαρα τωρα για σενα παιδια χει δοκιμασει κανεις εδω?
Καλησπέρα φίλεEvitan841 της δουλειας της....καλη επιτυχια σε οσους δοκιμασουν!
Παραπάνω πληροφορίες φίλε.....Καλημερα σε ολους. Χτεσινη επισκεψη στην παραπανω κοπελια. Οτι καλυτερο εχω δοκιμασει εδω στην κωλοπολη μας. Της αρεσει να γαμιεται και πανω απ' ολα ειναι ξηγημενο τυπακι.ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Καυτο καυλακι Τζούλια Έρχομαι στην Πάτρα για να σε ξεκαυλωσω.Είμαι ανεξάρτητη με τρομερή ενέργεια και όρεξη για σεξ.Ελα και δεν θα χάσεις σε περιμένω στο χώρο μου Πάρε με μέχρι αργά 6942452925 Τζούλια μαζί και η φίλη μου Σύλβιαkanesex.com
70€ με πολυ ανεση χρονου, πολυ καλη πιπα με προστυχο βλεμμα, ωραιο καβαλημα και ωραιο στησιμο στα 4 με φωνες και βρωμολογαΓια δώσε
Παραπάνω πληροφορίες φίλε.....
Αν δεν κάνω λάθος, έρχεται τακτικά....70€ με πολυ ανεση χρονου, πολυ καλη πιπα με προστυχο βλεμμα, ωραιο καβαλημα και ωραιο στησιμο στα 4 με φωνες και βρωμολογα
Καθε μηνα μου ειπεΑν δεν κάνω λάθος, έρχεται τακτικά....
Είναι καλή εμπειρία! Δεν είναι το τοπ μοντέλο (το κορίτσι της διπλανής πόρτας θα έλεγα πιο εύστοχα) αλλά στα του αγώνα είναι πολύ καλή... Ξέρει να περνάει καλά και μαζί της περνάς και εσύ καλά!!Όποιος πάει με την κυρία ας ενημερώσει ευχαριστώ
Μια φίλη της που ήταν μαζί; έχεις εικόνα ή δεν την είδες;Καθε μηνα μου ειπε
Στο Τσακ ήμουν να την συναντήσω.
Μάγκες μακριά!!! Άλλη βλέπεται άλλη είναι είπα να δοκιμάσω αλλά πολύ αντιπαθητική όχι έτσι όχι αλλιώς όχι αυτή τη στάση αμέσως να σε ξεπεταξει και το δωματιο φουλ στο τσιγάρο μουνακι σφιχτό δε κεω αλλά γενικά σαν εμπειρία όχι
Μονο ευη και σε καλη ηλικια...αλλα για να καταφερεις να μιλησεις μαζι της πρεπει να κανεις προσευχηΚαλησπέρα
Ναι… δυστυχώς για εμένα μια άλλη π έπαιρνα τηλ να κανονίσω δεν απάντησε αρα πήγα εδώ … με λίγη θέληση θα ήταν διαφορετικά αλλά η κοπέλα δε κάνει γι αυτή τη δουλειά όποτε μακριάΣτο Τσακ ήμουν να την συναντήσω.
Ευτυχώς γλυτωσα τό 60αρι.. τόσα δεν ζητάει;
Βro ψάχνω trans ή femboy εδώ και καιρό είμαι 19 top εύσωμος και με μάκρη μαλλί μπούκλα insta: yourbitop19Μόλις πρόσφατα μετακόμισε ένα φιλαράκι μου στην Πάτρα και ψάχνει απεγνωσμένα για cg , υπάρχει τίποτα; κανείς που ξέρει κάνα καλό