vizitakias123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2024
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Η εβήτα από αίγιο έχει δώσει κανα σημείο ζωής?
Αν θέλεις στείλε κι εδώ το insta.
Αδερφέ αν μπορείς στείλε κι από δω ινσταΛοιπον παιδες βρεθηκα με την Ευη σε χωρο δικο της στο αιγιο...επικοινωνησαμε μεσω ινστα που μου εδωσε γνωστος..κανονισαμε σχετικα ευκολα και πηγα στο χωρο της...μου ειχε ζητησει 150 για 1 ωρα σεξ οσο αντεξω..τα υπολοιπα τα κανει ολα..πολυ καλη πουτανα λοιπον..οποιος θελει ρωταει κ αλλα
στειλτε και σε εμενα παιδια τον τροπο να εποικινωνησω μαζι τηςΑδερφέ αν μπορείς στείλε κι από δω ινστα
Για δωσε τα λινκ τους ωστε να ξερουμε ποιες ειναιΚαλησπέρα συναγωνιστές και καλή χρονιά.μετα από χρόνια αδράνειας ξαναμπήκα στην φάση για να περάσω καλά με κανένα call girl και βρήκα και το σάιτ του κανεσεξ οκ λέω ασ δοκιμάσω πάω με την πρώτη 50 ευρώ καύλες πολλές αλλά φόλα η γκόμενα ακόμα τα κλαίω κανονίζω με μια δεύτερη μουναρα στις φωτογραφίες και μόλις κλείνω μαζί της και την βλέπω ώπα λέω αυτή δεν την έχει επηρεάσει ο ο πόλεμος και η κρίση στην Ρωσία(ήταν Ρωσίδα και μάλιστα πολική αρκούδα )η κοιλιά τής να εκραγεί με το που την βλέπω έγινα s-300 πουλί λέω μην τύχει και με κλάσει και εξατμιστω ξαναμπήκα εδώ στο σάιτ το οποίο είχα ξεχάσει ότι υπήρχε και διάβασα για τις συγκεκριμένες και πώς την πάτησα ακόμα κλαίω το 50 που έδωσα με την πρώτη η δεύτερη τής έδωσα μια μπουγάτσα και όλα οκ τώρα λοιπόν θα ήθελα γνώμη για καμία που τουλάχιστον ναι μεν πληρώνεις αλλά να αξίζει τα λεφτά τής α ρε Πάτρα που είναι οι παλιές καλές εποχές από τι διαβάζω και βλέπω τώρα όλες οι αρκούδες έχουν έρθει και το παίζουν και μοντέλα της victoria secret κάθε άποψη γενικά για κανένα καλό γκομενάκι σεβαστό και περιμένω καλή συνέχεια φίλοι μου καλοί
Αν μάθεις για τη συγκεκριμένη στείλε μου ένα pmΣυναγωνιστές καλή χρονιά! Γνωρίζει κάποιος γι αυτή;
Ερωτικές υπηρεσίες
ΠΑΤΡΑ μόνο Κυριακη 17 Νοεμβρίου από το μεσημέρι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ να εισαι σιγουρος οτι θα περασουμε τελεια.Σε δικο μου χωρο διακριτικο διαμερισμα στο κέντρο.Είμαι η Ιωαννα Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών οι φώτο είναι δικές μου προ λίγων ημερών το στηθος μου κ βεβαια...kanesex.com
Iveta και Kira πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο... ίδιος χώρος στις φωτογραφίες, ίδιο σώμα.. κάποια σχόλια που είχα διαβάσει εδώ μέσα για την Κίρα ήταν το λιγότερο αποτρεπτικά. Τώρα, δεν μπορώ να πω περισσότερα.Οπως και για εδω αν καποιος ξερει κατι
Συνοδος μικρουλα - 6944933970
Μικρούλα συνοδός κοπελίτσα 22 ετών καστανόξανθη προσφέρω καυλωτικές χαλαρωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες στο χώρο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είτε σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετώ και περιοχές και πόλεις σε απόσταση 50χλμ από τη Θεσσαλονίκη...kanesex.com
Evitan841 έχουν γράψει πιο πάνω..Παιδιά το ινστα της κοπελιάς από Αίγιο αν είναι εύκολο και σε εμένα γιατί είχα διαγράψει και τώρα δεν θυμάμαι προφανώς.
Δώσε link ή τηλέφωνο φίλε μου για την ΜόνικαΠαιδιά καλησπέρα Πάτρα τώρα Μόνικα το μωρό είχα απογοητευτεί όπως είπα σε προηγούμενα ποστ και μόλις είδα αγγελία της έψαξα και είδα κριτικές καλές από Κρήτη η κοπέλα τα σπάει πρόσωπο μαντελο σώμα ψηλή στο σεξ όλα τα λεφτά 70 ευρώ με τσιμπούκι χωρίς Καποτά και τελείωμα στόμα πολύ καλή περίπτωση θα την επισκευτω πάλι
ΗΛΙΚΙΑ? ΕΛΛΗΝΙΔΑ? ΠΟΣΑ $$$ ???
εγω την πηρα στα 50 ευρω θελει να σαι καθαρος σ κανει πιπα με προφυλαξη και γενικα ολα με προφυλακτικοΗΛΙΚΙΑ? ΕΛΛΗΝΙΔΑ? ΠΟΣΑ $$$ ???
Δώσε link ή τηλέφωνο φίλε μου για την Μόνικα