foithths23
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
αυτη η πολη δεν εχει τπτ τραγικη οσο δεν παει...
Δεν πειράζει, ας ξέρει ο επόμενος σε άλλη πόλη (όπως εγώ), που θα πάει να κεράσει φόλα.Έτσι κι αλλιώς έφυγε
Δεν πειράζει, ας ξέρει ο επόμενος σε άλλη πόλη (όπως εγώ), που θα πάει να κεράσει φόλα.
ΚαλημέραΕπειδή με έχουν καβλωσει πολύ οι φωτογραφίες της την έχει επισκεφθεί κάποιος; Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια
Πάτρα Χριστίνα , ΕΛΛΗΝΙΔΑ σε χώρο σου. k Anal πρωκτικο, αυταρχικό. 6906472256
6906472256 Σε χώρο σου ή ξενοδοχείο. Ελληνίδα, 31 ετών, είμαι ανεξάρτητη με πολύ όρεξη για σεξ. Τρελενομαι να στήνω το κωλαράκι μου, για σκαμπιλια και όχι μόνο , και μαζί μου θα περάσεις υπέροχα Κάνω απίστευτα βαθύ υγρό τσιμπουκι, τα έμπειρα χείλη μου, υπόσχονται απόλυτη εφαρμογή σε όλο το μήκος...kanesex.com
Vfm για την Πάτρα αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει χώρο και θέλει επικοινωνία μόνο μέσω viber.Επειδή με έχουν καβλωσει πολύ οι φωτογραφίες της την έχει επισκεφθεί κάποιος; Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια
Πάτρα Χριστίνα , ΕΛΛΗΝΙΔΑ σε χώρο σου. k Anal πρωκτικο, αυταρχικό. 6906472256
6906472256 Σε χώρο σου ή ξενοδοχείο. Ελληνίδα, 31 ετών, είμαι ανεξάρτητη με πολύ όρεξη για σεξ. Τρελενομαι να στήνω το κωλαράκι μου, για σκαμπιλια και όχι μόνο , και μαζί μου θα περάσεις υπέροχα Κάνω απίστευτα βαθύ υγρό τσιμπουκι, τα έμπειρα χείλη μου, υπόσχονται απόλυτη εφαρμογή σε όλο το μήκος...kanesex.com
Συμφωνω απολυτα. Πολυ ωραιο τυπακι. Εμφανισιακα ειναι μινιον αλλα γουστα ειναι αυτα. Πολυ τιμια στον αγωνα και σουπερ στο σοσιαλ. Απο μενα ειναι ναιVfm για την Πάτρα αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει χώρο και θέλει επικοινωνία μόνο μέσω viber.
Vfm για την Πάτρα αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει χώρο και θέλει επικοινωνία μόνο μέσω viber.
Να 'σαι καλά συναγωνιστή που μας ενημέρωσες!Ραντεβού με τα δυο πιπίνια Kate και Dinara χθες βράδυ στον χώρο τους στην Πάτρα.
Αρχικά να πω ότι οι φωτογραφίες τους είναι αληθινές. Όχι πάνω από 22-23 με κανονικό σώμα και οι δυο αλλά με μεγάλο προσόν τους τα βυζιά. Μόλις γδύθηκαν αλληθώρισα από τις βυζάρες που είχα μπροστά μου και άρχισα να τις γλείφω εναλλάξ με μανία. Αυτές μπήκαν αμέσως στο παιχνίδι και όσο εγώ ασχολιόμουν με τα βυζιά της μιας η άλλη δεν έχασε χρόνο και άρχισε την περιποίηση της φίλης της. Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται. Τρία σώματα να στροβιλίζονται στην πανδαισία του ερωτισμού και των αισθήσεων. Όπως ήταν λογικό δεν έμεινα στην μια φορά αλλά τις γάμησα και δεύτερη και στο τέλος δεν αντιστάθηκα να τους τα δώσω στο στόμα με τα δυο μωρά να περιμένουν καρτερικά στα γόνατα να γευθούν το σπέρμα μου.
Ήταν η δεύτερη φορά που έχω πάρει duo με δυο κοπέλες του επαγγέλματος αλλά αυτές εκπλήρωσαν τις προσδοκίες μου και με το παραπάνω. Η επικοινωνία έγινε στα Αγγλικά και τα λεφτά τα έδωσα στο τέλος.
Ωραίος.....ζήτησε να σου ανοίξει καρτέλα για τα κορίτσια ο Αντισθένης έτσι ώστε να γράψεις κριτική!Ραντεβού με τα δυο πιπίνια Kate και Dinara χθες βράδυ στον χώρο τους στην Πάτρα.
Αρχικά να πω ότι οι φωτογραφίες τους είναι αληθινές. Όχι πάνω από 22-23 με κανονικό σώμα και οι δυο αλλά με μεγάλο προσόν τους τα βυζιά. Μόλις γδύθηκαν αλληθώρισα από τις βυζάρες που είχα μπροστά μου και άρχισα να τις γλείφω εναλλάξ με μανία. Αυτές μπήκαν αμέσως στο παιχνίδι και όσο εγώ ασχολιόμουν με τα βυζιά της μιας η άλλη δεν έχασε χρόνο και άρχισε την περιποίηση της φίλης της. Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται. Τρία σώματα να στροβιλίζονται στην πανδαισία του ερωτισμού και των αισθήσεων. Όπως ήταν λογικό δεν έμεινα στην μια φορά αλλά τις γάμησα και δεύτερη και στο τέλος δεν αντιστάθηκα να τους τα δώσω στο στόμα με τα δυο μωρά να περιμένουν καρτερικά στα γόνατα να γευθούν το σπέρμα μου.
Ήταν η δεύτερη φορά που έχω πάρει duo με δυο κοπέλες του επαγγέλματος αλλά αυτές εκπλήρωσαν τις προσδοκίες μου και με το παραπάνω. Η επικοινωνία έγινε στα Αγγλικά και τα λεφτά τα έδωσα στο τέλος.
Οτι έχω παρει από το συγκεκριμένο μαγαζι, έχω μετανιωσει την ώρα και την στιγμή, με εξαίρεση μια φορά που κινήθηκε στα όρια του μέτριου.Ραντεβού με τα δυο πιπίνια Kate και Dinara χθες βράδυ στον χώρο τους στην Πάτρα.
Όχι αλλά ψήνομαι πολύ σοβαρά. Τελευταία στιγμή δεν την πρόλαβα στο ΒόλοΚαλημέρα, επισκέφθηκε κανένας τη παρακάτω ?
Καλησπερα Βολο- 100/100 Αληθινη φωτο- Ειμαι κοντα σασ για Λιγεσ μερεσ
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ,Χάδια Στάσεις -Ελευθέρα Γλείψιματά Πανω Μου, Για Μια Χαλαρή SEX Εκτόνωσή 50 ΕΥΡΩ-Το Καλύτερο Τσιμπουkάκι Στο Χώρο Μου -Καθαριότητα, εμβολιασμένη για covid,175 ύψος χώρισ γόβα--6971900407-ΕΥΓΕΝΙΑ 100%Γυναικα - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΩ ΣΕ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ.-Από 12,00 ωρα μεχρη 10,00...kanesex.com
Εχεις ιδεα για τις υπηρεσιες της;Όχι αλλά ψήνομαι πολύ σοβαρά. Τελευταία στιγμή δεν την πρόλαβα στο Βόλο
Όχι αλλά η τιμή είναι λογική. Αν καταφέρω και βρω χρόνο θα ενημερώσωΕχεις ιδεα για τις υπηρεσιες της;