ΠεριγραφήΣεξυ ερωτική γυναικάρα με κορμαρα φουλ καυλωμενη επικές βυζαρες κωλαρα για δυνατούς αντρες διαθέσιμη 6971946509
kanesex.com
Mounara foithtrioula kainourgia sto xwro me polu orexi kavla fantasia ginonte sxedon ola ta erwtika paixnidia trelenete gia bathu glupsimo kai oxi mono ela kai den tha xaseis
kanesex.com
Στης παραπάνω αγγελίες δεν μου φάνηκαν τόσο σόι και μάλλον είναι τα ίδια άτομα,παίρνω τηλ την Δευτέρα στην δεύτερη αγγελία,μου λέει ότι είναι 2 μαζί 100 ευρώ 1 ώρα με ερωτηματικό για δεύτερη εκτόνωση,λέω οκ θα σε ξαναπάρω,παίρνω στην πρώτη αγγελία,μου είπε τα ίδια.
Λέω άστο τώρα θα το σκεφτώ και αύριο θα πάρω τηλ στην δεύτερη αγγελία.
Την επόμενη περνώ τηλ,ακούω διαφορετική φωνή και μου λέει από 150 θα το αφήσει στα 120 (χωρίς να πω κάτι εγώ) και ποτέ θες να κλείσουμε ραντεβού,δεν αναφέρθηκε για άλλη κοπέλα.
Λέω……τι στο καλό?!
Παίρνω στην πρώτη αγγελία και μου λέει ακριβώς τα ίδια (και εκεί άλλη φωνή σε σχέση με την χθεσινή).
Το έκλεισα και απλά δεν πήγα πουθενά γιατί μυρίζομαι απατεωνιά εδώ πέρα.
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter Anna.annoula.masaz @MasazAnna56103 Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα εδώ για...
kanesex.com
Η μοναδική τίμια επιλογή που έρχεται συχνά πυκνά στον Βόλο και είναι ακριβώς όπως την βλέπεις στης φωτογραφίες.
Είναι λίγο χαχαχα και χιχιχιχι αλλά άμα της πεις ότι δεν θες να μιλάει την ώρα του αγώνα το σέβεται.
Την τιμάω σχεδόν κάθε φορά που έρχεται Βόλο.
80€ μια ώρα με δυο εκτονώσεις.