baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
σου στελνω πμΚαι πώς τη βρίσκουμε την τύπισσα;
σου στελνω πμΚαι πώς τη βρίσκουμε την τύπισσα;
Καλησπέρα φίλος. Επικοινωνία μαζί της με ποιον τρόπο ;υπαρχει μια τυπισσα η Κατερινα.. την εχω συνατησει 3-4 φορες.. Εμφανησιακα ειναι απλα η γυναικα της διπλανης πορτας.. μεγαλα βυζια με την αναλογη πτωση.. Αλλ στον αγωνα τα δινει ολα.. κ Πρωκτικο.. αν την καλεσεις στο χωρο σου βαλε υποσεντονο στο κρεβατι γιατι το ζουμι παει συννεφο. Εχω να την δω κανα δυο χρονια αλλα ξερω οτι δουλευει γιατι της εστειλα πριν μια εβδομαδα να μαθω αν δουλευει ακομα
Δεν έχει κάποια αγγελία? Πως την βρίσκουμε?Ρε παιδες στειλατε τοσοι που εμεθα το τηλ απ εξω
Ηρεμησε λιγο νεαρε μου. Ακομη δεν μπηκες στο μπου κι αρχισαμε εξυπναδες .Ρε μαγκες οποιος ζητησε τηλκ του το εστειλα.. αλλα να μου ζηταει ο αλλος να του δωσω κ το φβ μου???
Αφου δεν ζητησε κ εκκαθαριστικο,Ε9 κ 3 φωτογραφιες ταυτοτητας παλι καλα
Απαγορευεται το χιουμορ?Ηρεμησε λιγο νεαρε μου. Ακομη δεν μπηκες στο μπου κι αρχισαμε εξυπναδες .
Κάποιος πρέπει να τα πει!!! Μια φορά εμένα κάποια μου είπε "πρώτη φορά χύνω με πελάτη"!!!Δεν έχει ουσία ύπαρξης το νημα.
Όλα τα κόλ χύνουν ποτάμια με τους σκληρούς χύστες του μπου.
Εμ αφού ήσουν ο ίδιος πελάτης!Κάποιος πρέπει να τα πει!!! Μια φορά εμένα κάποια μου είπε "πρώτη φορά χύνω με πελάτη"!!!
Τη δεύτερη φορά... μου το ξαναείπε
Φιλε μου αν έχεις την καλοσύνη θα το ήθελα κι εγώ το τηλ. ΕυχαριστωΡε μαγκες οποιος ζητησε τηλκ του το εστειλα.. αλλα να μου ζηταει ο αλλος να του δωσω κ το φβ μου???
Αφου δεν ζητησε κ εκκαθαριστικο,Ε9 κ 3 φωτογραφιες ταυτοτητας παλι καλα
Το Κατερινάκι από mampa είναι σε δράση;το θέμα είναι λίγο λάθος δοσμένο.
ποιο σωστό θα ήταν "call girls που αφήνονται και θα μπορούσαν να τελειώσουν"
κατερίνα20 και κατερίνα μάμπα αφήνονται και μπορεί να χύσουν αν υπαρξει χημεία...
Έχω 3-4 βδομάδες να μιλήσω.Το Κατερινάκι από mampa είναι σε δράση;
Ευχαριστώ, ρώτησα γιατί δέν τήν βρίσκω στο τηλέφωνοΈχω 3-4 βδομάδες να μιλήσω.
Τοτε ήταν
Το Κατερινακι του μαμπα με την αναλογη περιποιηση σχεδον παντα χυνει και ειναι και σουπερ επιλογη για οσους εχουν το τηλεφωνακι της γιατι απ οτι μου ειχε πει αν δεν ειναι γνωστη επαφη δεν απανταει .
Αυτό ακριβώς...το θέμα είναι λίγο λάθος δοσμένο.
κατερίνα20 και κατερίνα μάμπα αφήνονται και μπορεί να χύσουν αν υπαρξει χημεία...
Κρίμα γιατί εμείς οι νέοι εδώ θα μείνουμε χωρίςΤο Κατερινακι του μαμπα με την αναλογη περιποιηση σχεδον παντα χυνει και ειναι και σουπερ επιλογη για οσους εχουν το τηλεφωνακι της γιατι απ οτι μου ειχε πει αν δεν ειναι γνωστη επαφη δεν απανταει .
το θέμα είναι λίγο λάθος δοσμένο.