Νέα

Caissa Sexy Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
......Αν και δεν με αφορά βέβαια γιατί το στριπ είναι κάτι αυθεντικό άρα και προτιμητέο, ενώ το σκυλάδικο υποκουλτούρα.
Αν και δεν ειναι του παροντος θρεντ, πως ειναι το ενα αυθεντικο και το αλλο υποκουλτουρα?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
206
Αυτό είναι από το άρθρο ενός γλύπτη:

''Τι σημαίνει υποκουλτούρα;

Υποκουλτούρα είναι όταν ένας τραγουδιστής ο οποίος τραγουδούσε σε σκυλάδικα, να παίρνει το πρώτο βραβείο αρχαιοελληνικού δράματος. Μπορεί να ήταν καταπληκτικός σε μία παράσταση, αλλά για να πάρεις ένα τέτοιο βραβείο πρέπει να δώσεις 4-5 τουλάχιστον παραστάσεις στην Επίδαυρο, με διαφορετικούς ρόλους.

Η Επίδαυρος δεν είναι Χόλιγουντ που παίρνεις το Όσκαρ. Το θέατρο δεν είναι κινηματογράφος. Το θέατρο απαιτεί, γνώση, παιδεία και θεατρικές σπουδές. Eγώ αν ήμουν στη θέση του, το βραβείο δεν θα το έπαιρνα εγώ, αλλά θα το έδινα σε κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή.

Πώς σας φάνηκε που τραγούδησε το Άξιον Εστί;

Το γεγονός δεν είναι ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης τραγούδησε το Άξιον Εστί, το γεγονός θα ήταν αν ο Μίκυς Θεοδωράκης τραγουδούσε το “Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας”.

Δεν είναι απαγορευτικό ο άνθρωπος να τραγουδήσει. Εμένα με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται αυτό το μάρκετινγκ.''

Υποκουλτούρα είναι η εμφάνιση των ομοφυλόφιλων, θα συμπλήρωνα εγώ, που έχει περάσει στα σκυλάδικα ή ο gay σεφ που ταϊζει μεγάλες ποσότητες τροφής τον εαυτό του, διαφημίζοντας διάφορα σουβλατζίδικα ή η δήθεν μουσική που κάνει ένα απαίδευτο βαποράκι απαγγέλοντας την αργκό του δρόμου και των ναρκωτικών και την παίζουν μέσα στο στριπ που πηγαίνουν τα εικοσάχρονα για να την ακούσουν. Το Caissa π.χ. είναι όμως αυτό που ήταν πάντα όπως και το dream girls bar, είναι διαχρονικά και κλασικά.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.029
Πόντοι
366
Λοιπον χθεσινοβραδινη επικεψη ημερα τεταρτη πολυ ησυχα τα πραγματα μικρο ροστερ και ελαχιστος αριθμος απο πελατες κοπελες βαριοντουσαν που ζουσαν ειχε οπως ειπα ελαχιστο κοσμο και παρελασαν μονο 3-4 απο το τραπεζι μου. Αυτη που συγκρατησα ειναι ενα νεο δυναμικο μωρακι πιτσιρικι δεν ειναι πανω απο 20 δηλωνει ελληνιδα και ακουει στο ονομα νινα λεπτο αδυνατο σλατινομωρακι για οσους εχουν petite γουστα αξιζει να παρετε ενα χορο μαζι της λιγο βαριεται βεβαια γενικα δεν ξερω μπορει να ηταν και η μερα ετσι. Στον απλο χορο ηταν πολυ καλη αν εξαιρεσουμε οτι σε καποια φαση που μου ειχε στηθει με εκλασε μεσα στην μουρη και ηταν και τζουφια και επαθα ασφυξια απο την βρομα αλλα προσπαθησα να μην το δειξω. Στην συνεχεια μου προτεινε πριβε απλο και πριβε μονο με σεχ λεει χωρις χορο στα 250 για μια ωρα. Καλα λεω απο μεσα μου 250 για ενα γαμησι 10-15 λεπτω δεν δινω ουτε σε πορνασταρ θα τα δωσω σε εσενα την αποχαιρετησα ομορφα και της ειπα θα το σκεφτω. Αυτο τα ωραια!!

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.029
Πόντοι
366
Στο πριβε συνεχιζει τις κλανιες ή από σεβασμο στο 50ρικο το βουλώνει?
Δεν προχωρησα για να το δοκιμασω αν και μου ειπε για 250 με σεχακι αλλα εφαγε ωραιοτατο ακυρο οπως εγραψα 50 πριβε μονο χορος το θεωρω πεταμενα λεφτα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.230
Πόντοι
1.446

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
206
Τελικά άλλοι λένε ότι η ώρα έχει πάει 300 ευρώ και άλλοι ότι είναι στα 250. Τι ισχύει από τα δύο;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.637
Πόντοι
5.916

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
206
ότι και να ισχύει είναι παντελώς αδιάφορο για μας.
Λοιπόν επειδή έχω λίγους μήνες να πατήσω το πόδι μου, τέτοιες έχει που τις ξέρουμε και με αυτές έχουμε μεγαλώσει ή Ισπανόφωνες μόνο; Γιατί κάποιος έλεγε ότι μόνο μια Πολωνή ξινομουρα είδε. Πάντως το βρίσκω αδύνατο να μην έχει δύο-τρεις τέτοιες και μετά από αυτές εννοείται ότι μπορεί να ακολουθεί το χάος. Άσε που στο bou παίζει και πολλή παραπληροφόρηση γενικά.

Τελευταία τροποποίηση:

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
9
Like
712
Πόντοι
301
Λοιπόν επειδή έχω λίγους μήνες να πατήσω το πόδι μου, τέτοιες έχει που τις ξέρουμε και με αυτές έχουμε μεγαλώσει ή Ισπανόφωνες μόνο; Γιατί κάποιος έλεγε ότι μόνο μια Πολωνή ξινομουρα είδε. Πάντως το βρίσκω αδύνατο να μην έχει δύο-τρεις τέτοιες και μετά από αυτές εννοείται ότι μπορεί να ακολουθεί το χάος. Άσε που στο bou παίζει και πολλή παραπληροφόρηση γενικά.
Αφήνεις υπονοούμενα οτι παραπληροφορώ τον κόσμο??? Εγώ έγραψα στην κριτική για το κάησσα για την ξινομούρα. Είχε μια μούρη μέχρι το πάτωμα. Αυτά είδα, αυτά έγραψα. Με τα δικά μου μάτια πάντα. Στα σχόλια στην κριτική ρώτησες αν έχει καλλονές. Ξέρεις, το καλλονή για μένα δεν περιλαμβάνει μόνο το ωραίο σώμα αλλά και το πρόσωπο. Κυρίως αυτό. Για μένα ήταν σχετικά όμορφες οι Σλάβες αλλά όχι καλλονές.Τουλάχιστον τη μέρα που πήγα, αυτό είδα. Ήταν και μεσοβδόμαδα. Εξάλλου υπάρχει και το προσωπικό γούστο του καθένα. Μια καλλονή για μένα, μπορεί να είναι μέτρια για σένα ή το αντίστροφο. Αλλά ξέρω.... επειδή είμαι νέο μέλος είμαι και εύκολος στόχος να κατηγορηθώ για παραπληροφόρηση. Ας γράψουν και οι υπόλοιποι που πήγαν πρόσφατα τη γνώμη τους να μας πουν για τις Σλάβες που έχει.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
206
Δεν σε γνωρίζω προσωπικά για να έχω κάτι προσωπικό εναντίον σου, απλά το Caissa δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να μην είχε τέτοιες γυναίκες. Απλά έχω λίγο καιρό να πάω και γνώριζα από παλιά ότι οι κατώτερης εμφάνισης ζηταγαν αμέσως χορό και στα 150 ευρώ, ενώ οι πολύ ωραίες θέλανε μπουκάλι και 300 ευρώ. Προσπαθώ να καταλάβω πως έχουν τα πράγματα γιατί παρουσιάζονται μπερδεμένα εδώ μέσα. Ας πούμε ένας άλλος έγραψε ότι οι ωραίες τρέχανε στα μπουκάλια. Αντιφατικά μεταξύ τους πράγματα γράφονται εδώ μέσα από post σε post. Η φωτογραφία είναι από τα Χριστούγεννα και αν λήφθηκε τότε, υπάρχουν τέτοιες απλά ο χορός πήγε από 250 σε 300. Το μπουκάλι αυξήθηκε και αυτό; Ξέρει κάποιος εδώ μέσα;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.230
Πόντοι
1.446
Ας πούμε ένας άλλος έγραψε ότι οι ωραίες τρέχανε στα μπουκάλια. Αντιφατικά μεταξύ τους πράγματα γράφονται εδώ μέσα από post σε post. Η φωτογραφία είναι από τα Χριστούγεννα και αν λήφθηκε τότε, υπάρχουν τέτοιες απλά ο χορός πήγε από 250 σε 300. Το μπουκάλι αυξήθηκε και αυτό; Ξέρει κάποιος εδώ μέσα;
Έχω να πάω στο μαγαζί χρόνια και δε ξέρω τι παίζει αλλά ο καθένας προφανώς γράφει για τη μέρα που πήγε. Αν μια μέρα π.χ. υπάρχει μια μεγάλη παρέα που ανοίγει μπουκάλια και βρέχει χρήμα λογικό είναι να μαζευτούν εκεί οι γκόμενες. Αν πας άλλη μέρα θα φερθούν διαφορετικά. Και στα πριβέ, αν κάποιον τον κόψουν για φορτωμένο και λίγο άσχετο μπορεί να φουσκώσουν την τιμή. Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι σουπερμάρκετ να έχουν ετικέτα τα προϊόντα πάνω.

Τελευταία τροποποίηση:

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
0
Αθηνά ήμουν αυτές τις μέρες και με συναδέλφους βρέθηκαμε κατά τις 5:30 το πρωί στο caissa, πολλές γυναίκες και αρκετά καλές μπορώ να πω, με το που καθησαμε ήρθαν μια Γεωργίανη και μια μολδαβη και μετά τις συστάσεις ήθελαν να παραγγείλουν μόνες τους σαμπάνιες, φυσικά τις σταμάτησαμε πήραμε από ένα ποτό και όταν μαθαμε ότι για πριβε κλπ η ταρίφα παει μέχρι 300 καλημερισαμε και τη κάναμε..

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
206
Μμμ...Πιο μικρός είχα την εντύπωση ότι σε τέτοια μέρη έβρεχε συνέχεια τάλιρα, αλλά τώρα που έχω ωριμότητα και εμπειρία έχω αντιληφθεί ότι ακόμα και άτομα που βρίσκονται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από μένα το έχουν μαζέψει κάπως το χέρι τους. Κάποιοι βέβαια δίνουν και τα 300 αλλά γενικά στην κατάσταση προ του κραχ που βρίσκεται η κοινωνία, τα χαμηλά βαλαντια βρίσκονται με την μπύρα στο χέρι και οι πιο πάνω είναι διαστρωματωμενοι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πάντως για μανούλι που απαιτείται μπουκάλι ένα 450 αρι στο νερό χρειάζεται. Ίσως επειδή δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια δουλειά και δεν ξέρω, όταν στενεύει η ζήτηση πρέπει να αντλούνται περισσότερα λεφτά από λιγότερους ή έχουν αυξηθεί τα λειτουργικά έξοδα ή δεν ξέρω εγώ τι. Πριν από τρία χρόνια είχα πάει την πρώτη μου φορά εκεί επιφυλακτικός. Άφησα μόλις 200 ευρώ και με ευχαρίστησαν με μεγάλη ευγένεια πριν φύγω. Παλιά άνοιγες καθημερινή την πόρτα σε άλλα στριπ για να φύγεις και δεν ασχολούνταν κανείς μαζί σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.673
Πόντοι
6.820
Μμμ...Πιο μικρός είχα την εντύπωση ότι σε τέτοια μέρη έβρεχε συνέχεια τάλιρα, αλλά τώρα που έχω ωριμότητα και εμπειρία έχω αντιληφθεί ότι ακόμα και άτομα που βρίσκονται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από μένα το έχουν μαζέψει κάπως το χέρι τους. Κάποιοι βέβαια δίνουν και τα 300 αλλά γενικά στην κατάσταση προ του κραχ που βρίσκεται η κοινωνία, τα χαμηλά βαλαντια βρίσκονται με την μπύρα στο χέρι και οι πιο πάνω είναι διαστρωματωμενοι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πάντως για μανούλι που απαιτείται μπουκάλι ένα 450 αρι στο νερό χρειάζεται. Ίσως επειδή δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια δουλειά και δεν ξέρω, όταν στενεύει η ζήτηση πρέπει να αντλούνται περισσότερα λεφτά από λιγότερους ή έχουν αυξηθεί τα λειτουργικά έξοδα ή δεν ξέρω εγώ τι. Πριν από τρία χρόνια είχα πάει την πρώτη μου φορά εκεί επιφυλακτικός. Άφησα μόλις 200 ευρώ και με ευχαρίστησαν με μεγάλη ευγένεια πριν φύγω. Παλιά άνοιγες καθημερινή την πόρτα σε άλλα στριπ για να φύγεις και δεν ασχολούνταν κανείς μαζί σου.
Προσδιόρισε λίγο το ''παλιά''...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom