Νέα

BRUNO COFFEE ΑΙΓΑΛΕΩ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RAMBO11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mav1221

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Αυτος που ανοιξε τα mkel πουλησε την μαμα εταιρεια (τα ξανακονομησε) και ανοιγει τωρα τα bruno (δικα του ειναι)....και κανει ανταγωνισμο στην παλια του εταιρεια......ετσι ακουστηκε
λαθος κανεις φιλος
ητανε δυο ατομα και ειχανε ανοιξει το chocolat και τρεχαμε σαν τους χαζους εκει για τον φρεντο.Μετα χωρισανε και ο ενας συνεχισε ως μικελ και ο αλλος ως μπρουνο.Απλα ο πιτσιρικας με το μικελ πηρε ρισκο και ανοιγε συνεχεια μαγαζια δικα του η εδινε φρανσαιζ και πετυχε και στη συνεχεια ακολουθησε την ιδια τακτικη και ο ιδιοκτητης των μπρουνο.Ο καφες τους παλια ητανε πραγματι ωραιος τωρα πλεον πολυ μαπα μου φαινεται,προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ ο καφες απο τα sicily αλλη λαρισαικη αλυσιδα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αν ειναι το ιδιο στυλ καφε με το μικελ,θα ειναι κι αυτο για τον πουτσο

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
ρε μάγκες η λάρισα είναι η πόλη του καφέ ?όλα από εκεί έρχονται..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο καφες ειναι καφες σιγουρα υπαρχουν μικροδιαφορες στις γευσεις αλλα δεν μπορει πει καποιος οτι κατεχει την τεχνη του καφε ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σκατά,σε όλες τις αλυσίδες καφέ
άθλιοι όλοι..... :)

[move] :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:[/move]

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
O φρεντο εσπρέσσο μετριος το μπρούνου νομίζω είναι κατιτίς ελαφρύτερος απο του άλλου τύπου.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Θα σε γελάσω τύπε, μια φορά το είχα πιεί οταν ήμουν Λάρισα και μου άρεσε γιατί δε τη παλεύω με τους δυνατούς καφέδες. Φαντάζομαι ίδια τιμή θα έχει με τον άλλο, δηλαδη στο 2ευρω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σαν τα ζωα τρεχουν ολοι και γεμιζουν καποια μαγαζια αλυσιδες για να αδειασουν καποια αλλα  :S
:rockon: :rockon: :rockon: πες τα τυπε μου...μονο νεροζουμια φτιαχνουν

Εγώ δεν πατάω ποτέ,σε μεγάλες αλυσίδες για καφέ...
Πολύ παλιά,έπινα στον Γρηγόρη όταν δεν ήταν τόσο γνωστός και έτρωγα Everest (δεκαετια '90)...πριν τα κάνουν όλα σκατά...
Τώρα μόνο σε ψαγμένα,μαγαζάκια... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom