ειμαι απολυτος οσον αφορα την κατηγορια κατω των 100 Η ΩΡΑ
σε τιμες ανω των 100-200Ε ποτε δεν ασχοληθηκα,τον λογο τον εχω αναφερει,το θεωρω αδιανοητο το ποσο γι αυτες τις χωρες,αισθανομαι πολυ μαλ..ας να κανω κατι τετοιο,στην κατηγορια αυτη λοιπον ισως ,πολυ δυσκολα, κατι αξιολογο να υπαρχει,
καλα κ οικονομικα ομως,πουκατα βαση αυτο αναζητουν οσοι πανε νομιζω, ειναι μια κατηγορια που εχει παψει να υπαρχει απο το 2000
ακριβα η πολυ ακριβα κ κατι ισως καλο ,μπορει να υπαρχει φιλε ποποφ!!!
Επαναλαμβάνω: σε ορισμένα γενικά, έχεις δίκιο, αλλά δεν θα πρέπει να το γενικεύεις ή να υπερβάλλεις.
Και στα 50 παίζουν ακόμα καλές περιπτώσεις, και στα 100+ που αναφέρεις, παίζουν ξεπετοφόλες.
Γι' αυτό σου λέω ότι είναι σχετικά όλα, και επίσης δεν είναι όλα τα πεδία για όλους.
Πολλοί παράγοντες καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα, και δεν είναι εγγύηση, το ύψος του ποσού
που διαθέτει κάποιος. Συμφωνώ πάντως, ότι το τοπίο τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αλλάξει, αν και πάντα
βγαίνουν νέα αστέρια (το πόσο όμως παραμένουν στη χώρα ή στη δουλειά, είναι άλλο κεφάλαιο).
Τα μέρη που ανέφερες, από την είσοδο στην ΕΕ και μετά έχουν χάσει σημαντικό έμψυχο δυναμικο
(αναλογικά και με τον πληθυσμό). Το ό,τι είναι σχετικά κοντά στην Ελλάδα, είναι ένας παράγοντας
που προελκύει ακόμα το ενδιαφέρον. Εντούτοις, όλο και πιο δύσκολα ξεχωρίζουν οι πραγματικά καλές περιπτώσεις
από τη σαβούρα και τις μούφες. Είπαμε, δεν είναι όλα τα πεδία για όλους.
Θα συμφωνήσεις, νομίζω, ότι για την ώρα μόνο στην Ουκρανία μπορεί να διακρίνει κάποιος τη μεγάλη διαφορά...