Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.665
- Πόντοι
- 6.256
Θα την βάλω εγω την φωτό σου
Τι κοροιδευεις ρε τιποτενιε;Και εγω μαζευω τα φιλοδωρηματα απο τα ντελιβερι για να αγορασω τη Ferrari Roma.... :S :S :S
Θα την βάλω εγω την φωτό σου
Τυπε ολο μαλακειες λες. Δες τον Stradman στο youtube, που ο τυπος αγορασε lamborghini gallardo μεταχειρισμενη γιατι ηταν ονειρο του και μετα δεν ειχε λεφτα να μεινει σε ξενοδοχειο και εμενε μεσα στο αμαξι του. Και εγω μιλαω για τετοιο ανθρωπο που δουλευει μονος του απο τα 20 του και δεν πηρε το GTR με τα λεφτα του μπαμπα του.
Τυπε, ξεκαθαρα, δεν σε θελει. Απο νημα σε νημα, λες χοντραδες και προσπαθεις μετα να τα μαζεψεις.
Τι σχεση εχει η gallardo με το Ρ1 σε χρηματα;
Εχεις τσακωθει με την αληθεια, κλασικος μυθομανης που οταν τον πιανουν για τις μαλακιες που λεει, νευριαζει και αρχιζει και μοιραζει προσβολες βρισιες κτλπ.
Φαε κανα σουβλακι, πιες καμια κοκακολιτσα, δες και το gntm που αρχιζει σε λιγο να παρεις ματι και ασε τις μαλακιες και τα φιδια που γραφεις απο νημα σε νημα και γινεσαι ρεζιλι.
Φίλος ξέρεις πόσο κάνει η P1?αμα βρειτε την συγκεκριμενη φωτο στο ιντερνετ απο αλλου να μου την κοψετε.
Επισης η δουλεια που κανει το παλικαρι ονομαζεται "locum optometrist" εχει καλα λεφτα και τα μαζευει σιγα σιγα. Αμεσως ολοι να πεταξετε την μαλακεια σας.
Το οτι μπηκες μεσα σε ενα αμαξι και εβγαλες φωτογραφια, δειχνει κατι αυτο;
Φίλος ξέρεις πόσο κάνει η P1?
Πρέπει να πουλήσει καμια 12αρια GTR για να μπορέσει να την αγοράσει.
αναπληρωτής οφθαλμίατρος είναι ο φίλος σου.Με 300 350 λίρες την ημέρα δύσκολο να βγάζει τόσα τον χρόνο.Ο τυπος βγαζει περιπου 150k-200k λιρες το χρονο, νομιζω καποια στιγμη θα τo καταφερει να αγορασει P1.
αναπληρωτής οφθαλμίατρος είναι ο φίλος σου.Με 300 350 λίρες την ημέρα δύσκολο να βγάζει τόσα τον χρόνο.
Κοίτα τι σου έβαλα στο λίνκ ,είναι προσφορά μισθών στην Αγγλία που είναι ο φίλος σου,ή είναι στην Αμερική;Και τα 350£ την ημέρα που σου έβαλα είναι και πολύ ψηλά.Αν εσύ μασας σε ότι σου λένε τα φιλαράκια σου εγώ είμαι πιο σκεπτικός και το ψάχνω.Σταματα να ασχολεισαι με την παρτυ μου τυπε, δεν σε παιρνει.
θα ασχοληθω λιγο ακομα μαζι σου και μετα απλα δεν θα ασχολουμε γιατι δεν εχει και νοημα.
According to the U.S. Bureau of Labor Statistics (BLS), the median salary of an optometrist in May 2016 was $106,040, with most making between $52,810 and $192,050 per year. Offices of other health practitioners employed the most optometrists, and these employers paid optometrists an average wage of $114,260.
Στην αγγλια ειναι διαφορετικα τα πραματα, εγω βρηκα τωρα απο αμερικη. Τωρα αν ο φιλος μου μου λεει ψεμματα δεν το νομιζω, δεν εχει αναγκη να το κανει, οποτε σταματα να προσπαθεις να μου την πεις.
Ξερω παντως σιγουρα οτι δουλευει σαν το σκυλι απο το πρωι 8 εως το βραδυ 9 καθε μερα ακομα και Σαββατα για να βγαζει εξτρα λεφτα.
τι πολλες φορες off side? ποσταρα μια φωτο στο αλλο θρεντ και πεσατε ολοι σαν δικαστες να με φατε ενω βγηκα και ειπα τι εκανα, χωρις να κρυβομαι. Ειπες και κατι σωστο για το φιλαρακι μου. Δεν εχει βολτα σημερα, εχει GNTM2.Κοίτα τι σου έβαλα στο λίνκ ,είναι προσφορά μισθών στην Αγγλία που είναι ο φίλος σου,ή είναι στην Αμερική;Και τα 350£ την ημέρα που σου έβαλα είναι και πολύ ψηλά.Αν εσύ μασας σε ότι σου λένε τα φιλαράκια σου εγώ είμαι πιο σκεπτικός και το ψάχνω.
ΜΑκάρι ο τύπος να την παρει και να βγάλει γούστα .
Εχεις βγει πολλές φορές off side σήμερα,κλείστο το γαμημένο και πήγαινε καμια βόλτα καλύτερα.
πηγα σε μαντρα σημερα και βρηκα μια BMW 520ι e60 2.2 κινητηρα εξακυνδρο,γαμω τα αμαξια 170 ιππους και με κινητηρα τον πιο αξιοπιστιστο M54.
Ομορφο αμαξι, μικρος κινητηρας. Βρες κατι πιο δυνατο να το ευχαριστηθεις. Ειναι βαρυ το αμαξι.
Τουλάχιστον τον 525 θέλει αυτό.
σαν αυτοκινητα ομως δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο, ουτε σαν επιδοσεις, ουτε σαν οδηγικη συμπεριφορα, ουτε σαν ποιοτητα κατασκευης
η m4 ειναι πιο πολυ για τζοβενους μπαρμπαδες, το αλλο ειναι να εχεις χερια