Εως κάτοχος mercedes ml320 του 11' μοντελο κ εως πρωην κατοχος του χ5 μπορω να πω οτι εχουν μεγαλη διαφορα σε αυτήν την κατηγορια παντα,ξεκιναω απ'την αναρτηση,πολυ πιο μαλακη στο μερσεντες κ πιο απολυτη,τα φρενα επίσης εχουν πιο καλη ανταπόκριση,στο εσωτερικό η μόνωση της μερσεντες ειναι για μενα παντα,αρκετα καλυτερη δεν ακους τιποτα απο τρειξιματα,τωρα στον κινητηρα κ αποδοση η καταναλωση δεν ξερω μιας κ το ML που εχω τωρα δεν ειναι εργοστασιακο εχει καποια πραγματακια πανω,απο άποψη ομορφιας κ design δεν εχω να πω κατι και τα 2 ομορφα ειναι κ εκτος αυτου γουστα ειναι αυτα,παντως κ τα 2 ειναι εξαιρετικα αμαξια.Για εκτος δρομου μεγαλη διαφορα το χ5 ,δεν με αφησε ποτε κ πουθενα,σε αντιθεση με το mercedes που φετος το καλοκαιρι μου κολλησε στην αμμο κ χρειαστηκε να σκαβω μες στον ηλιο για να ξεκόλλησει,αλλα γισ μενα θα πρεπε να μας πεις πιο συγκεκριμενα τη κατηγορια κοιτας σε αυτες της 2 μαρκες,γιατι εαν προκειται για σπορ θα σου ελεγα ξεκαθαρα bmw εαν θελεις κατι σε sedan σιγουρα σε mercedes