Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θες τον τιτλο του μιστερ μαλακα μου φαινεται...
τον εχεις αναγκη
δεν εξηγειται αλλιως
μην με στήριξης πουλι γιατι δεν θα βγω όπως ο ακαποειρα.
gtr μπροστα στην m6 είναι μπρικι αυτή είναι η αληθεια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
μην με στήριξης πουλι γιατι δεν θα βγω όπως ο ακαποειρα.
gtr μπροστα στην m6 είναι μπρικι αυτή είναι η αληθεια.
σε ποιοτητα κατασκευης, συναρμογης των υλικων, ποιοτητα κυλισης ναι ειναι μπρικι μπροστα στην m6
σε επιδοσεις ομως, επιταχυνσεις, κρατηματα, μπασιμο στις στροφες, ζυγισμα, οδηγικη συμπεριφορα αστο καλυτερα...
το gtr εχει χειροποιητο κινητηρα V6 twinturbo, τετρακινηση με παθητικη τετραδιευθυνση και μετρητη G sensor που μεσω εγκεφαλου προσαρμοζει καθε κλασμα του δευτερολεπτου την κλιση των πισω τροχων, την ιπποδυναμη καθε τροχου και τη σκληροτητα των αναρτησεων για να στριψεις και να βρεθεις ακριβως εκει που λεει το τιμονι, launch control, μια απο τις καλυτερες αεροδυναμικες φορμες αυτοκινητου παραγωγης και ειδικες ζαντες για να μη βγαινουν τα λαστιχα στις στροφες απο τα g
παρηγγειλαν δε προβολεις που να στριβουν δεξια αριστερα αναλογα με το που παει το αμαξι και ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν μπορεσε να κατασκευασει προβολεις με τετοιες προδιαγραφες γιατι κανενας μηχανισμος δεν μπορουσε να ακολουθησει το δεξια - αριστερα στην πορεια του αμαξιου. οποτε εβαλαν κανονικα φωτα. αστο...

ειπαμε αμα εισαι μπαρμπας κι εχεις αρθρητικα και καμια ρωσιδα νεαρη γκομενιτσα που θελει τα σεα της πας m4 και m6
αμα εισαι καυλωμενος petrolhead και εισαι εσυ, το αυτοκινητο και η πιστα, πας gtr

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
σε ποιοτητα κατασκευης, συναρμογης των υλικων, ποιοτητα κυλισης ναι ειναι μπρικι μπροστα στην m6
σε επιδοσεις ομως, επιταχυνσεις, κρατηματα, μπασιμο στις στροφες, ζυγισμα, οδηγικη συμπεριφορα αστο καλυτερα...
το gtr εχει χειροποιητο κινητηρα V6 twinturbo, τετρακινηση με παθητικη τετραδιευθυνση και μετρητη G sensor που μεσω εγκεφαλου προσαρμοζει καθε κλασμα του δευτερολεπτου την κλιση των πισω τροχων και τη σκληροτητα των αναρτησεων για να στριψεις και να βρεθεις ακριβως εκει που λεει το τιμονι, launch control, μια απο τις καλυτερες αεροδυναμικες φορμες αυτοκινητου παραγωγης και ειδικες ζαντες για να μη βγαινουν τα λαστιχα στις στροφες απο τα g
παρηγγειλαν δε προβολεις που να στριβουν δεξια αριστερα αναλογα με το που παει το αμαξι και ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν μπορεσε να κατασκευασει προβολεις με τετοιες προδιαγραφες γιατι κανενας μηχανισμος δεν μπορουσε να ακολουθησει το δεξια - αριστερα στην πορεια του αμαξιου. οποτε εβαλαν κανονικα φωτα. αστο...

ειπαμε αμα εισαι μπαρμπας κι εχεις αρθρητικα και καμια ρωσιδα νεαρη γκομενιτσα που θελει τα σεα της πας m4 και m6
αμα εισαι καυλωμενος petrolhead και εισαι εσυ, το αυτοκινητο και η πιστα, πας gtr

Τυπε πουλι, παρε το μπρικι και πηγαινε να εισαι καυλωμενος εσυ το αμαξι και η πιστα.

Προτιμω να εχω μπεμπες και αστερακια με μουνακια μεσα και να θαυμαζω τους γυναικειους  μηχανισμους και οχι τους μηχανισμους απο το μπρικι.

Εσυ, προσεχε μη σου βγει-ξεζανταρει κανα λαστιχο μεσα στη πιστα που θα εισαι εσυ και το εργαλειο με τις ειδικες ζαντες και εγω θα προσεχω μη χυσω μεσα στο μουνι καμιας και εχουμε τρεχαματα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τυπε πουλι, παρε το μπρικι και πηγαινε να εισαι καυλωμενος εσυ το αμαξι και η πιστα.

Προτιμω να εχω μπεμπες και αστερακια με μουνακια μεσα και να θαυμαζω τους γυναικειους  μηχανισμους και οχι τους μηχανισμους απο το μπρικι.

Εσυ, προσεχε μη σου βγει-ξεζανταρει κανα λαστιχο μεσα στη πιστα που θα εισαι εσυ και το εργαλειο με τις ειδικες ζαντες και εγω θα προσεχω μη χυσω μεσα στο μουνι καμιας και εχουμε τρεχαματα.
αρα δεν εισαι petrolhead
θες απλως ενα ακριβο αμαξι για να γαμησεις
αυτο λεμε
καθε αμαξι εχει τον σκοπο και τον ρολο του

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.511
Πόντοι
32.165
Savvidis καθεσαι κραζεις τα ιαπωνικα αυτοκινητα και προμοταρεις το πιο ασχημο M που εχει βγει ποτε, την Μ6 που απο μπροστα ειναι σαν κλαμμενο μουνι.

Να πω και εγω κατι, πολυ κοντινο μου ατομο ειχε παλια Μ3, την πουλησε και τωρα εχει GTR, μου ειπε οτι ειναι νυχτα με την μερα το ενα με το αλλο. το GTR ειναι σε αλλο επιπεδο. αν και τωρα λεει μαζευει λεφτα να πουλησει το GTR και να παρει McLaren P1 που ΚΑΙ για μενα ειναι dream car.

tb93

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Εως κάτοχος mercedes ml320 του 11' μοντελο κ εως πρωην κατοχος του χ5 μπορω να πω οτι εχουν μεγαλη διαφορα σε αυτήν την κατηγορια παντα,ξεκιναω απ'την αναρτηση,πολυ πιο μαλακη στο μερσεντες κ πιο απολυτη,τα φρενα επίσης εχουν πιο καλη ανταπόκριση,στο εσωτερικό η μόνωση της μερσεντες ειναι για μενα παντα,αρκετα καλυτερη δεν ακους τιποτα απο τρειξιματα,τωρα στον κινητηρα κ αποδοση η καταναλωση δεν ξερω μιας κ το ML που εχω τωρα δεν ειναι εργοστασιακο εχει καποια πραγματακια πανω,απο άποψη ομορφιας κ design δεν εχω να πω κατι και τα 2 ομορφα ειναι κ εκτος αυτου γουστα ειναι αυτα,παντως κ τα 2 ειναι εξαιρετικα αμαξια.Για εκτος δρομου μεγαλη διαφορα το χ5 ,δεν με αφησε ποτε κ πουθενα,σε αντιθεση με το mercedes που φετος το καλοκαιρι μου κολλησε στην αμμο κ χρειαστηκε να σκαβω μες στον ηλιο για να ξεκόλλησει,αλλα γισ μενα θα πρεπε να μας πεις πιο συγκεκριμενα τη κατηγορια κοιτας σε αυτες της 2 μαρκες,γιατι εαν προκειται για σπορ θα σου ελεγα ξεκαθαρα bmw εαν θελεις κατι σε sedan σιγουρα σε mercedes

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
Και η ερώτησή μου τώρα : Εαν κάποιος διαθέτει το παραπάνω ποσό για αμάξι , ποιος ο λόγος να πάρει το Μ4 και να μην πάρει πχ ένα Νissan GTR R35;
Το θέμα είναι καθαρά σεξουαλικό.

Μπορεί ποτέ να σε καυλώσει η Γιαπωνέζα περισσότερο από μια BMW ;;;

Alpine-White-BMW-E92-M3-With-Vorsteiner-Goodies-Installed-11-750x500.jpg

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Savvidis καθεσαι κραζεις τα ιαπωνικα αυτοκινητα και προμοταρεις το πιο ασχημο M που εχει βγει ποτε, την Μ6 που απο μπροστα ειναι σαν κλαμμενο μουνι.

Να πω και εγω κατι, πολυ κοντινο μου ατομο ειχε παλια Μ3, την πουλησε και τωρα εχει GTR, μου ειπε οτι ειναι νυχτα με την μερα το ενα με το αλλο. το GTR ειναι σε αλλο επιπεδο. αν και τωρα λεει μαζευει λεφτα να πουλησει το GTR και να παρει McLaren P1 που ΚΑΙ για μενα ειναι dream car.

Τυπε, διαβασε προσεκτικα:

Οι ανθρωποι που εχουν τα χρηματα για να αγορασουν μια P one, δεν μαζευουν λεφτα. Τα εχουν, και απλα το παιρνουν.

Ουτε περιμενουν τη βοηθεια των χρηματων απο τη πωληση ενος μπρικιου για να προβουν στην αγορα ενος P one.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Ναι καλά,απο το redit είναι ο φίλος όπως η φωτό που έβαλες;
Ακου μαζευει λεφτά!!!Φαντάζομαι κάνει αναπάντητες με το τελευταίο Αιφόνι;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.511
Πόντοι
32.165

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.511
Πόντοι
32.165
Ναι καλά,απο το redit είναι ο φίλος όπως η φωτό που έβαλες;
Ακου μαζευει λεφτά!!!Φαντάζομαι κάνει αναπάντητες με το τελευταίο Αιφόνι;

Εσυ τωρα πιαστηκες μαζι μου λογω ενος αλλου ποστ μου και προσπαθεις να μου την πεις τωρα?
θες να σου στειλω φωτο που ειμαι εγω μεσα στο GTR του? ασε μας ρε φιλε.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.511
Πόντοι
32.165
Τυπε, διαβασε προσεκτικα:

Οι ανθρωποι που εχουν τα χρηματα για να αγορασουν μια P one, δεν μαζευουν λεφτα. Τα εχουν, και απλα το παιρνουν.

Ουτε περιμενουν τη βοηθεια των χρηματων απο τη πωληση ενος μπρικιου για να προβουν στην αγορα ενος P one.

Τυπε ολο μαλακειες λες. Δες τον Stradman στο youtube, που ο τυπος αγορασε lamborghini gallardo μεταχειρισμενη γιατι ηταν ονειρο του και μετα δεν ειχε λεφτα να μεινει σε ξενοδοχειο και εμενε μεσα στο αμαξι του. Και εγω μιλαω για τετοιο ανθρωπο που δουλευει μονος του απο τα 20 του και δεν πηρε το GTR με τα λεφτα του μπαμπα του.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εσυ τωρα πιαστηκες μαζι μου λογω ενος αλλου ποστ μου και προσπαθεις να μου την πεις τωρα?
θες να σου στειλω φωτο που ειμαι εγω μεσα στο GTR του? ασε μας ρε φιλε.
Θα την βάλω εγω την φωτό σου
ssEALZg.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom