Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
ποια εβαλες τυπε για να ξερουμε να μην τα βαλουμε?Μακριά από κινέζικα leds, μου προκάλεσαν πρόβλημα στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου.
ποια εβαλες τυπε για να ξερουμε να μην τα βαλουμε?Μακριά από κινέζικα leds, μου προκάλεσαν πρόβλημα στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου.
Philips d2s white vision xenon 6000kelvin
Philips d1s extreme vision xenon
Osram d2s nightbraker unlimited xenon
hid είναι επισης καλα (ανω των 100 eurο)αλλα προτειμω τις παραπανω μαρκες
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρια τύπε. Αρχίζω το ψάξιμο....!!!
τα Philips xtreme vision +150% 4800 κελβιν εχω βαλει και είμαι απολυτα ικανοποιημένος.Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρια τύπε. Αρχίζω το ψάξιμο....!!!
συν ότι καίγονται γρηγοραΜακριά από κινέζικα leds, μου προκάλεσαν πρόβλημα στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου.
τα kelvin δεν παιζουν ρολο στη φωτεινοτητα παρα μονο το χρωμα που βγαζει η λαμπα.ισα ισα που όταν ακους 6000 κελβιν και πανω η λαμπα πρεπει να κοστιζει και χρηματικα.Εχω παρει σε πολλα φιλαρακια μου αυτες αλλα και αρκετες αλλες παρομοιες χωρις ανεμιστηρα παντα.
. στην αρχη τις εβαλα και στο δικο μου αλλα παρολο που ειχαν ωραιο φως στο βρεγμενο απλα δεν υπηρχε και ενω ηταν 6000 κελβιν το φως ηταν ποιο διαφανο απο τις χενον που νομιζω οτι μεχρι στιγμης δεν εχουν αντιπαλο....
εγω πιστευω οι led υστερουν πιο πολύ στη διαρκεια ζωης σε σχεση με τις xenonοι led υστερουν σε σχεση με τις xenon αυτό είναι γνωστο πια...