Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
κ εγω σου λεω οτι πεφτεις εξω....
εκτος αν κανεις γκαλοπ σε 19χρονα
Εχει και πολλους 35+ που σκεφτονται σαν 15χρονα :S :S :S
κ εγω σου λεω οτι πεφτεις εξω....
εκτος αν κανεις γκαλοπ σε 19χρονα
Ενώ πχ εσύ τους έχεις ήδη ρωτήσει και είπαν όλοι οτι θα πάρουν BMW...Βρες 100 αντρες που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα (διοτι αλλιως δεν εχει νοημα να μιλας με ασχετους με το αντικειμενο τυπους) να αγορασουν (και να συντηρησουν) ενα τετοιο εργαλειο, σημειωσε τις απαντησεις που θα λαβεις απο αυτους σε αυτο σου το ερωτημα και μετα ελα παλι εδω να μας γραψεις το τι θα σου πουν.
Προσοχη: Για να εχει μια σοβαροτητα το αποτελεσμα της ερευνας, θα πρεπει να εισαι προσεκτικος στο αν αυτοι που ρωτας εχουν οντως τα λεφτα και δεν ειναι μπλαμπλαδες.
Οταν κανεις την ερευνα σου, τα ξαναλεμε με τα αποτελεσματα αυτης.
Ευχομαι καλη δυναμη.
Ενώ πχ εσύ τους έχεις ήδη ρωτήσει και είπαν όλοι οτι θα πάρουν BMW...
Άκου να δεις.Για να γράψω κάτι σημαίνει οτι κάτι λίγα γνωρίζω.Δεν τα γράφω για να είχαμε να λέγαμε.Αν τώρα εσείς εδώ μέσα είσαστε κολημένοι με τη συγκεκριμένη μάρκα εντάξυ οκ.Κατανοητό.Απλά να ξέρεις οτι δεν είσαστε η πλειοψηφία.Αν θες έρευνα αγοράς , ρίξε καμιά ματιά προς εξωτερικό μεριά.Όλα τα βίντεο που ανεβαίνουν στο internet , δίπλα σε supercars επιπέδου Lamborghini,Bugatti,Ferrari,McLaren βρίσκεις συνέχεια τα GTR.Τώρα αν δεις ξώφαλτσα κανένα Μ4 ζήτημα είναι.Εμένα πάντως δεν έχει πάρει το μάτι μου κανένα Μ4.Α και οι οδηγοί κάθε άλλο παρά πιτσιρικάδες 19χρονους τους λες...Φυσικα και οχι. Δεν με απασχολει τι θελουν. Εσυ εγραψες για το τι θελουν και ανεφερες και ποσοστα..
Δικα σου λογια ειναι αυτα τυπε: "Κι εγώ σου λέω οτι εαν ρωτήσεις 100 άντρες ποιο θα διάλεγαν από τα 2 , το 99% θα σου έλεγαν το GTR."
Οχι δικα μου. Αφου λοιπον εσυ δηλωνεις γνωστης και μιλας με αριθμους ετσι αυθαιρετα οπως το "ενα οτι να ναι με μπολικο τζατζικι"...θεωρησα να κανεις πρωτα μια ερευνα ωστε να εχουν μια καποια σοβαροτητα οι αριθμοι που γραφεις.
Αν κάνει 170Κ όπως λές και η Μ4 120Κ τότε πάω πάσο.Έχουν αρκετή διαφορά τιμής.μια μικρη διακοπη
η βασικη εκδοση της bmw m4 κοστιζει στην ελλαδα 120.000 ευρω καινουργια
η βασικη εκδοση του nissan gtr r35 κοστιζει στην ελλαδα 170.000 ευρω καινουργια
τα αυτοκινητα δεν ειναι της ιδιας κατηγοριας ουτε στην τιμη ουτε στις δυνατοτητες
καταρχας εχουν διαφορα 50.000 ευρω σε αρχικη τιμη
επιπλεον η m4 ειναι ενα απλα γρηγορο πολυτελες αυτοκινητο, ενω το gtr ειναι το πιο προσιτο οικονομικα supercar
εαν ειχες π.χ. διαθεσιμες 180.000 ευρω για αυτοκινητο και επαιρνες τη m4 και τη φορτωνες με extra αντι να παρεις ενα gtr θα ησουν για τα πανηγυρια
η m4 εχει 120.000 ευρω καινουργια αλλα η βασικη εκδοσηΑν κάνει 170Κ όπως λές και η Μ4 120Κ τότε πάω πάσο.Έχουν αρκετή διαφορά τιμής.
Εγώ μπήκα στο car.gr και κοίταγα μεταχειρισμένα οτι το Μ4 έχει κάπου στα 80 και το GTR κάπου επίσης στα 80.Και πάλι δεν είμαι σίγουρος για τις τιμές των καινούριων που λές μιας και το GTR βγάζει διάφορες εκδόσεις.Αν είναι έτσι πάντως και έχει τόση μεγάλη διαφορά τιμής πάω πάσο.
η m4 εχει 120.000 ευρω καινουργια αλλα η βασικη εκδοση
στη bmw βεβαια τα extra κοστιζουν μια περιουσια
αμα βαλεις ημιαγωνιστικο καθισμα και προβολεις full led και ηχοσυστημα harman cardon και θερμαινομενο τιμονι και τετραζωνικο κλιματισμο και και πας 180.000 χωρις να το καταλαβεις
το gtr εχει 170.000 ευρω το black edition και 185.000 ευρω το track edition
μεταχειρισμενα ΟΚ μπορεις να τα βρεις και τα 2 στα 80 χιλιαρικα γιατι η bmw ως πολυτελες κραταει περισσοτερο μεταπωλητικη αξια
σαν αυτοκινητα ομως δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο, ουτε σαν επιδοσεις, ουτε σαν οδηγικη συμπεριφορα, ουτε σαν ποιοτητα κατασκευης
η m4 ειναι πιο πολυ για τζοβενους μπαρμπαδες, το αλλο ειναι να εχεις χερια
δεν ξερω αν καταλαβες τι λεω και συμφωνειςΕχεις απολυτο δικιο τυπε πουλι.
Προτιμω τις μπεμπες με το σηματακι Μ και τα αστερακια με το σηματακι AMG. Οτι εχει αυτο το σηματακι και ειναι πανω απο 400 αλογα, μου κανει.
Ιαπωνα, τον σεβομαι, γουσταρω, εχω οδηγησει γνωστων μου, μου αρεσε, πολυ καλα εργαλεια, ως εκει. Λεφτα δεν δινω για Ιαπωνα.
Μπεμπα ή αστερακι ή και τα δυο.
Δεν με ενδιαφερει τι χρονολογιας ειναι, τα παλια αλλωστε με καυλωνουν πιο πολυ, ειναι πιο απολιτιστα. Φτανει να ειναι M ή AMG και να ειναι πανω απο 400 αλογα.
δεν μου αρεσε ορατητα μηδεν,κλειστοφοβικο αμαξι.Λέτε όλοι για Μ3 Μ4. οκ αλλά έχει μπει κανείς σας σε μια CLS να πάθει την πλακα της ζωής του!!! ????
Mercedes AMG
αν στησεις το gtr με μια m6 σε δρομο ανηφορικο με στροφιλικια και όχι σε ευθεια τοτε θα φανει ποιο από τα δυο υπερτερει,το να βγαζει αλογα στην ευθεια δεν λεει τιποτα.
δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής των δύο σε οποιοδήποτε δρόμο για άλλη δουλειά είναι το ένα για άλλη το άλλοαν στησεις το gtr με μια m6 σε δρομο ανηφορικο με στροφιλικια και όχι σε ευθεια τοτε θα φανει ποιο από τα δυο υπερτερει,το να βγαζει αλογα στην ευθεια δεν λεει τιποτα.