Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ότι κ να λέτε για την πολυτέλεια ένα είναι το εργαλείο :tooth: :tooth: :tooth:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
ποιες από τις δυο αυτές μαρκες θεωρείται καλυτερη?

photo-1538690560694-c770d02e202c

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
523i N53 κινητηρα 188ιππους e60 για μην πω m5  τρε πα μαλ?
παρε εσυ αυτό το λοατκι πως λεγεται και να βρουμε ένα συναγωνιστη που εχει αυτή την BMW να τα στησετε σε ορεινη διαδρομή προς αραχωβα και μερα με βροχη.
αν καταφερεις και του κολλησεις από πισω στη πρωτη αντε στη δευτερη στροφη το λοατκι σου εχει φυγει η για γκρεμο η για βουνο,ενω η 5αρα θα συνεχισει ακαθεκτη τα στροφιλικια στην ανηφορα.

bigday

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Like
46
Πόντοι
1
ποιος θ αγοραζε το mercedes ml 350 του 2007 μεταχειρισμενο στα 14.000? γαμαει τ αμαξακι?

bigday

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Like
46
Πόντοι
1
οπως τι καλυτερο φιλε?για πες μερικα παραδειγματα?

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
ποιος θ αγοραζε το mercedes ml 350 του 2007 μεταχειρισμενο στα 14.000? γαμαει τ αμαξακι?
τυπε συμφερει να το παρεις από γερμανια,εκει θα το βρεις με κανα 8000 εως 10000 το πολύ.
επισης θα γλιτώσεις τελη κυκλοφοριας μιας και τα τελη σου θα πανε με τους ρυπους και όχι με τα κυβικα,βρες ποσους ρυπους εργοστασιακα βγαζει και δες ποσο θα πληρωνεις τελη.
οσο πιο παλιο είναι και παραπανω χιλιόμετρα εχει τοσο λιγοτερο τελωνιο θα πληρωσεις.επισης θα πληρωσεις τις νεες πινακίδες και αδεια αυτοκινητου.υπολογισε 1000 ευρω παραπανω για να το εκτελωνησεις.
τωρα ως μοντελο το ml 350 τυπε περα ότι εχει γαματο συστημα τετρακινησης ένα σκαλι κατω του quattro το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει δευτερευούσης σημασιας βλαβες,δεν εννοω κινητηρα ανοιγματα διαρροες και κομμενες καδενες,αλλα ηλεκτρολογικα προβλήματα περισσοτερο.

bigday

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Like
46
Πόντοι
1
τυπε συμφερει να το παρεις από γερμανια,εκει θα το βρεις με κανα 8000 εως 10000 το πολύ.
επισης θα γλιτώσεις τελη κυκλοφοριας μιας και τα τελη σου θα πανε με τους ρυπους και όχι με τα κυβικα,βρες ποσους ρυπους εργοστασιακα βγαζει και δες ποσο θα πληρωνεις τελη.
οσο πιο παλιο είναι και παραπανω χιλιόμετρα εχει τοσο λιγοτερο τελωνιο θα πληρωσεις.επισης θα πληρωσεις τις νεες πινακίδες και αδεια αυτοκινητου.υπολογισε 1000 ευρω παραπανω για να το εκτελωνησεις.
τωρα ως μοντελο το ml 350 τυπε περα ότι εχει γαματο συστημα τετρακινησης ένα σκαλι κατω του quattro το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει δευτερευούσης σημασιας βλαβες,δεν εννοω κινητηρα ανοιγματα διαρροες και κομμενες καδενες,αλλα ηλεκτρολογικα προβλήματα περισσοτερο.
τα τελη ελλαδα θα πανε βαση ρυπων?δε το ξερα απο ποτε?
και γερμανια πρεπει να χεις ακρη...ξερεις κατι εσυ?

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
τα τελη ελλαδα θα πανε βαση ρυπων?δε το ξερα απο ποτε?
και γερμανια πρεπει να χεις ακρη...ξερεις κατι εσυ?
οποιο αμαξι βγαζει νεα αδεια κυκλοφοριας στην ελλαδα μετα την 1 νοεμβρη 2010 υπολογίζονται οι ρυποι και όχι τα κυβικα.
εγω τωρα συνομιλω με έναν μαντρα γερμανια για να μου στελνει αμαξια να τα πουλαω εδώ,νομιζω τα βασικα χαρτια χρειαζεσαι γερμανια για να αγορασεις αμαξι,αφμ γερμανικο βιβλιαριο τραπέζης και εγγραφη στο δημο.οταν θα ξερω σιγουρα θα το ανακοινωσω

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
οπως τι καλυτερο φιλε?για πες μερικα παραδειγματα?
άλλες τρεις κατηγοριες είναι.
1 Χ5
2 Q7 touareg cayenne εδώ τυπε και τα 3 εχουν το ιδιο πατωμα,ιδιο σασι και πολλα κοινα μηχανικα εξαρτήματα.value for Money touareg cayenne κυρος σπορ σχεδιαση Q7 τεχνολογια,ανεση ποιοτητα
3 range Rover

εγω από αυτά θα διαλεγα την x5 και αν ηθελα σπορ σχεδιαση x6

αν εμενα σε βουνο όμως και πηγαινα σε χωματόδρομους touareg η ml.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
οποιο αμαξι βγαζει νεα αδεια κυκλοφοριας στην ελλαδα μετα την 1 νοεμβρη 2010 υπολογίζονται οι ρυποι και όχι τα κυβικα.
εγω τωρα συνομιλω με έναν μαντρα γερμανια για να μου στελνει αμαξια να τα πουλαω εδώ,νομιζω τα βασικα χαρτια χρειαζεσαι γερμανια για να αγορασεις αμαξι,αφμ γερμανικο βιβλιαριο τραπέζης και εγγραφη στο δημο.οταν θα ξερω σιγουρα θα το ανακοινωσω
το οτι εισαι μαλακας .......οκ ... το οτι κομουνιστης ανθρωπος δεν του χρειαζονται τετοια το προσπερναμε ...το οτι εισαι καθυστερημενος μηπως θα επρεπε να το ξαναδουμε ? παρεα με την Λευτερω ας πουμε .... :think: :S

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
το οτι εισαι μαλακας .......οκ ... το οτι κομουνιστης ανθρωπος δεν του χρειαζονται τετοια το προσπερναμε ...το οτι εισαι καθυστερημενος μηπως θα επρεπε να το ξαναδουμε ? παρεα με την Λευτερω ας πουμε .... :think: :S
μπηκες στο θεμα αυτό να πεις αυτή τη παπαρια?
σκυψε και κανε φτου

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
επιασα κουβεντα σημερα με έναν που εχει μια BMW f10 520d και μου ειπε μια φαση με έναν ταριφα.
ο τυπος πηγαινε από διακοπτο προς καλαβρυτα και καπακι από πισω του ηταν ενας ταρίφας με μια μερσεντές μαλλον w212 και του αναβε τα φωτα τον προσπερναει ο ταρίφας φορτωνει όπως μου ειπε ο μπεμβακιας και αρχισανε τη κοντρα σε δρομο ανηφορικο και με στροφιλικια,η κοντρα κρατησε μου ειπε κανα 10λεπτο ωσπου ο τεριφας εκοψε και εκανε στην ακρη πιο περα λεει σταματησε μαζι του σε ένα καφε πανω στο δρομο και του λεγε του μπεμβακια στα στροφιλικια αρχισε να του φευγει του ταριφα γι αυτό εκοψε ενώ και του μπεμβακια μου ειπε αρχισε να του φευγει αλλα ανακτουσε ευκολα τον ελεγχο κατι που η μερσεντα δεν μπορουσε να τον ανακτηση τοσο ευκολα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
επιασα κουβεντα σημερα με έναν που εχει μια BMW f10 520d και μου ειπε μια φαση με έναν ταριφα.
ο τυπος πηγαινε από διακοπτο προς καλαβρυτα και καπακι από πισω του ηταν ενας ταρίφας με μια μερσεντές μαλλον w212 και του αναβε τα φωτα τον προσπερναει ο ταρίφας φορτωνει όπως μου ειπε ο μπεμβακιας και αρχισανε τη κοντρα σε δρομο ανηφορικο και με στροφιλικια,η κοντρα κρατησε μου ειπε κανα 10λεπτο ωσπου ο τεριφας εκοψε και εκανε στην ακρη πιο περα λεει σταματησε μαζι του σε ένα καφε πανω στο δρομο και του λεγε του μπεμβακια στα στροφιλικια αρχισε να του φευγει του ταριφα γι αυτό εκοψε ενώ και του μπεμβακια μου ειπε αρχισε να του φευγει αλλα ανακτουσε ευκολα τον ελεγχο κατι που η μερσεντα δεν μπορουσε να τον ανακτηση τοσο ευκολα.

Το επιβεβαιώνω, καθώς εχω οδηγήσει παρόμοια μοντέλα και των δυο, πως η μπέμπα εχει καλύτερα κρατηματα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
ποιες από τις δυο αυτές μαρκες θεωρείται καλυτερη?
επιδοσεις αξιοπιστια,παθητικη ασφαλεια,τεχνολογια,εμπειριες κλπ.
Δεν τίθεται αυτό το ερώτημα... Αν έχεις χρήματα διαλέγεις Mercedes και μόνο. Ορισμένα μοντέλα είναι πραγματικά εργα τέχνης σε όλα τα επίπεδα, και εξωτερικά και εσωτερικά και κινητήρα. Οι BMW οχι οτι δεν είναι καλά, έχουν βελτιωθεί πολύ αλλά υστερούν σε σχεδιασμό, χαλάνε πιο εύκολα και το εσωτερικό φαίνεται οτι δεν είναι πιο κάτω. Η διαφορά βέβαια φάινεται και στη τιμή!!!

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Δεν τίθεται αυτό το ερώτημα... Αν έχεις χρήματα διαλέγεις Mercedes και μόνο. Ορισμένα μοντέλα είναι πραγματικά εργα τέχνης σε όλα τα επίπεδα, και εξωτερικά και εσωτερικά και κινητήρα. Οι BMW οχι οτι δεν είναι καλά, έχουν βελτιωθεί πολύ αλλά υστερούν σε σχεδιασμό, χαλάνε πιο εύκολα και το εσωτερικό φαίνεται οτι δεν είναι πιο κάτω. Η διαφορά βέβαια φάινεται και στη τιμή!!!
μπηκα στο εσωτερικο μιας c 200 2015 μοντελο και μου φανηκε μικρη στο εσωτερικο και κλειστοφοβικη,μικρα παραθυρα πλαινα παρμπρίζ εμπρος μικρο και περιορισμενη ορατοτητα,χαμηλη οροφη γενικα δεν μου αρεσε εσωτερικα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
μπηκα στο εσωτερικο μιας c 200 2015 μοντελο και μου φανηκε μικρη στο εσωτερικο και κλειστοφοβικη,μικρα παραθυρα πλαινα παρμπρίζ εμπρος μικρο και περιορισμενη ορατοτητα,χαμηλη οροφη γενικα δεν μου αρεσε εσωτερικα.

Τυπε απλα μπηκες στο λαθος μοντελο.

Μπες στο S 63 AMG Coupe και ελα μετα να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom