Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
ποιος είναι αυτός ο Τσάκαλος ;
Ρωσοποντιος. Εχεις μπεμπα που θελει φροντιδα;
ποιος είναι αυτός ο Τσάκαλος ;
Σπινιάρωντας γκαζώνω,τη μπέμπα του μπαμπά,Bmw με διαφορα
θα μου πεις ποιος ειναι?Ρωσοποντιος. Εχεις μπεμπα που θελει φροντιδα;
θα μου πεις ποιος ειναι?
νταξει καταλαβα...Οχι. Δεν αναλαμβανει αμαξια ανθρωπων που δεν γνωριζει. Δεν εισαι ρωσοποντιος, δεν θα ασχοληθει. Δεν μπλεκει με τυπους εκτος παρεας-κυκλου.
Τυπε δεν πιστεύω και συ να μας βάλεις να τσακωνόμαστε τα μπεμβε τα οδηγάνε οι γύφτοι τα Μερσεντές οι βλάχοι και στο τέλος να μας πεις ευχαριστώ πολύ τελικά θα πάρω βολβο :S
κατσε ρε τυπε,εδω μου φαινεσαι ακραιος,με 70000 οι BMW και βγαζουν φλατζες και διαρροες?γενικα οι κινητήρες της BMW είναι σκυλια αξιοπιστοι απλα οι βλαβες εντοπίζονται στα περιφερειακα εξαρτήματα.π.χ ο εξακύλινδρος Μ54 2.2 170 ιππων είναι σκυλι ο κινητήρας,εχω πετυχει e60 με 250000 εως 400000 χιλιόμετρα στο μοτερ και δεν εχει ανοιχτει κινητήρας,ουτε διαρροες τσιμούχες φλατζες κλπ.το σημαντικοτερο για μενα είναι να μην ανοιχτει κινητήρας για πολλα χιλιόμετρα εκει φαινεται η αξιοπιστια.Η bmw ήταν πάντα καλητερα στα καλά μοντέλα,στις σειρές Μ
Ta mercendes έχουν μια ποιότητα καλητερη ακόμα και στα απλά.
Αν δεις bmw μετά από 60.000-70.000 είναι γενικά φουλ από διάρροες,φλατζουλες,τσιμουχες κτλ
Μερσεντές αν δεις με 200.000-250.000 είναι πιο καθαρά τα μηχανοστάσια τους από κάτω.
τα BMW των γυφτων τυπε είναι 25ετιας και τα μερσεντες των βλαχων είναι οι κλασσικες w210 αντε και η w211Τυπε δεν πιστεύω και συ να μας βάλεις να τσακωνόμαστε τα μπεμβε τα οδηγάνε οι γύφτοι τα Μερσεντές οι βλάχοι και στο τέλος να μας πεις ευχαριστώ πολύ τελικά θα πάρω βολβο :S
εγω τουοτα επαιρνα τουοτα θα παιρνω
τα εξακύλινδρα τυπε m54 πχ ηταν γαμω τα μοτερ και αξιοπιστα.με λιγα λογια τσιμπας μια 520 525 530 e60 και γονατιζεις τον ανταγωνισμο.Παντως τα καινουργια BMW και Mini που φορανε τα ιδια μοτερ ειναι σουπερ λαδιερες απο τα πρωτα χιλιαδες χιλιομετρα. Ολοι το λενε οτι εχει πεσει η ποιοτητα
σκυλι θειο...και στην καροτσα βαζεις τα πανταΘείο είναι καλό?
Τραβάει στην ανηφόρα?
τα εξακύλινδρα τυπε m54 πχ ηταν γαμω τα μοτερ και αξιοπιστα.με λιγα λογια τσιμπας μια 520 525 530 e60 και γονατιζεις τον ανταγωνισμο.
κινητήρας s85 v10 503 δυναμομετρημενοι ιπποι 52 κιλα ροπη.Στα παρακατω βιντεο θα δειτε ενα απο τα πιο καυλα και fun to drive αυτοκινητα που εχουν υπαρξει στην ιστορια του αυτοκινητου. Στα αρχιδια μας αν ειχε θεματα, βλαβες και καθε ειδους αλλη μαλακια. Αυτα τα αμαξια τα αγοραζεις για να καυλωνεις, ευχαριστιεσαι τη ζωη σου. Το εν λογω εργαλειο, απλα γαμαει. Οποιος μπορει και βρει γνησιο και αντεχει η τσεπη του, ας το παρει και ας καυλωνει καθημερινα.
Καλη θεαση.