Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

protaris2018

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
34
Like
2.666
Πόντοι
2.471
Όποιος πήρε bmw ξέρει....αν και τώρα τελευταία το γαμησανε κιαυτοι

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
αμα πιασεις τιμονι Μερσεντας δε γυριζεις πισω...
θεωρεις ότι τα μερσεντές εχουν καλυτερο τιμονι από τα μπεμβε.
εγω εχοντας οδηγησει και από τις δυο μαρκες το τιμονι της μπεμβε είναι πιο αμεσο πιο κοφτερο και πιο βαρυ-στιβαρο ενώ της μερσεντές λιγοτερο κοφτερο και πιο ελαφρυ ας πουμε πιο ασαφες στις μεγαλες ταχύτητες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.664
Πόντοι
6.256
ποιες από τις δυο αυτές μαρκες θεωρείται καλυτερη?
επιδοσεις αξιοπιστια,παθητικη ασφαλεια,τεχνολογια,εμπειριες κλπ.

Έλα μωρή Κασσιανή τόσο καλά πάει η καντίνα να πούμε; :S :S :S

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
λοιπον η bmw ουτε καροτσα(αγροτικο) εβγαλε ποτε , ουτε λεωφορεία!!
ουτε τα βλεπεις καθε 40 μετρα γιατι ταξι δεν διεθεσε ποτε
ουτε πηρε μοτερ ρενο να κουμπωσει σε αμαξι της
η συγκριση ειναι ατοπη λοιπον!
οτι χαλανε σαν πουτανεσ κ οτι τα ανταλακτικα τους ειναι σαν να σε γαμανε με σμιρδαλοιφη ειναι γεγονος αλλα.... περι ορεξεως..

χοντα μονο αδερφια

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Αλλη κατηγορία η Mercedes από τη ΒΜW . Δεν συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165
οταν βλεπεις ενα SLS ειναι αλλη φαση.

επισης να πω οτι πλεον εγω προσωπικα τα bmw δεν τα θεωρο αξιοπιστα αμαξια. Αγορασμενη 116i καινουρια εβγαζε προβληματα και ενος γνωστου το z4 του ειχε βγαλει αρκετα θεματακια.

Επισης ειχαμε mercedes 250E την πολυ παλια φοβερο αμαξι και μετεπειτα E200 του 98. Επισης αλλιως φτιαχνοντουσαν τοτε τα αμαξια και αλλιως τωρα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν υπαρχει αμαξι σαν το S63 coupe αλλα ουτε και σαν το Μ6. Κορυφαια εργαλεια, απο καθε αποψη. Δεν με εχουν προδωσει ποτε. Πραγματικα ευχαριστιεσαι να οδηγεις. Δεν θελεις να κατεβεις, θες απλα να οδηγεις συνεχεια. Διαδρομες, ειδικα τα στροφιλικια που ειναι η ειδικοτητα τους. Τετοια εργαλεια ειναι να τα στριβεις στα ορια συνεχεια. Με τις παντες παντου.

Στο θεμα ηχος, ξεκαθαρα το BMW M6 εχει το προβαδισμα. Καλο και το αστερακι στο θεμα ηχος, καμια σχεση ομως με τη μπεμπα. Ουδεμια σχεση.

Στριψιμο. Η μπεμπα ειναι πιο παιχνιδιαρα, αλητεια κανονικη. Αν κλεισεις τα βοηθηματα, θελει αρχιδια και γνωσεις αλλιως θα σε πανε 4 λειαν συντομως, δεν παιζει. Οταν κλεισεις τα ηλεκτρονικα βοηθηματα, γινεται εντελως αλητεια και αγρια φαση. Το αστερακι, τρενο στις στροφες αλλα δεν εχει την αλητεια της μπεμπας. Γαμιοντας παει και αυτο δεν λεω αλλα δεν εχει την αισθηση της μπεμπας. Καμια σχεση. Η μπεμπα ειναι φτιαγμενη για αλητεια.

Ταξιδια. Ξεκαθαρα πας παντου πιο ανετα και ατσαλακωτος και μετα 2 αμαξια. Το αστερακι ομως εχει ενα προβαδισμα, ειναι φτιαγμενο για μακρινα ταξιδια. Καταπινει χιλιομετρα και λυσσαει και θελει και αλλο. Μονο σου προβλημα, να σταματας συνεχως για βενζινη. Τρωνε και τα 2 τα κερατα τους, δεν εχει ομως νοημα οταν μιλαμε για αμαξια που κοστιζουν μια περιουσια το καθενα ξεχωριστα.

Μουρη. Γαμανε και τα δυο τους. Οπου πας, απλα κοιταζουν, ακουν, καυλωνουν ολοι.

Αξιοπιστια. Ξεκαθαρο προβαδισμα στο αστερακι. Η μπεμπα οταν την οδηγεις οπως αρμοζει, θα σε κουρασει με τα λαμπακια της που συνεχως ειναι σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο. Οχι πως το αστερακι δεν θα βγαλει βλαβες, θα βγαλει και αυτο. Αλλωστε δεν τα φτιαχνουν οπως παλια, τα φτιαχνουν με σκοπο να χαλανε και να πληρωνεις, ολα τα αμαξια στο σημερα. Απλα το αστερακι, ειναι λιγο πιο τιμιο. Σε σεβεται λιγο παραπανω στο θεμα. Η μπεμπα, ειναι η γκομενα που εχεις δεν εχεις χρημα, ζηταει αυτα που γουσταρει και αν δεν τα εχεις απλα καθεται στην ακρη και δεν ασχολειται πλεον με τη παρτη σου. Εχεις λεφτα; Καλως. Δεν εχεις; Θα την εχεις αραχτη στο γκαραζ να τη κοιταζεις. Ειναι ζημιαρα γκομενα, καριολα εντελως. Οσα και να χωσεις θα ζηταει αλλα τοσα. Αφου θες τις καυλες της που σε κανει να χυνεις στη καθε βολτα (και εσυ και το μουνετο που καθεται διπλα) πληρωνε. Οι καυλες κοστιζουν φιλε.

Αξια μεταπωλησης. Το αστερακι θα σου δωσει μεγαλυτερη χαρα εδω. Με τη μπεμπα θα κλαψεις.

Γκομενες. Ξεκαθαρα οι γκομενες δεν γνωριζουν τη τυφλα τους απο αμαξια. Με τη μπεμπα ομως (και αν εχεις χερια και αρχιδια να τη πας οπως αρμοζει) χυνουν. Στη κυριολεξια. Τις καυλωνει το πως ακουγεται, το πως λυσσαει, το πως στριβει, το πως πας στα ορια και σε σπρωχνει στο θανατο και τρεμει το μουνι τους απο φοβο και καυλα ταυτοχρονα. Μπεμπα φιλε, αλητεια, καυλα, χυσιματα συνεχεια πανω στο δεξι καθισμα.

Αν εχεις τη δυνατοτητα να παρεις και τα δυο, παρτα και τα δυο και ευχαριστησου οδηγηση και τη ζωη σου μεσα σε αυτα. Γαμανε φιλε και τα δυο. Κορυφαια εργαλεια.

Αν θες μονο ενα και το θες για μουνια και ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ να πληρωνεις ζημιες και επισκευες, παρε μπεμπα φιλε και θα ευχαριστηθεις αλητεια και καυλες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Στο παρακατω βιντεο θα ακουσεις ξεκαθαρα και θα δεις την υπεροχη της μπεμπας στο θεμα ηχος και αλητεια.

Καλη θεαση, βαλε την ενταση στο τερμα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Στο παρακατω βιντεο θα δεις αλητεια εκ μερους και των δυο. Εδω ομως εχουμε να κανουμε με αυτοκινητα που εχουν γινει διαφορες μετατροπες και εχουν αφαιρεθει ηλεκτρονικα βοηθηματα.

Καλη θεαση, χυσε ελευθερα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Οταν ομως μιλαμε ξεκαθαρα για αγνη και ανοθευτη αλητεια, η μπεμπα δεν εχει ανταγωνισμο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
ωραιο το m6 ιδιος κινητηρας με το μ5 με δυνατοτητα λειτουργειας στα 400 αλογα η με μ μονουντ απο το τιμονι στα 507 μονο προβλημα και τεραστιο βεβαια τα απειρα μοτερ που ειχαν σπασει γιατι  δεν ειχε γινει  αντικατασταση μεταλλων και βιδων μπιελων κουζινετων προληπτικα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
ωραιο το m6 ιδιος κινητηρας με το μ5 με δυνατοτητα λειτουργειας στα 400 αλογα η με μ μονουντ απο το τιμονι στα 507 μονο προβλημα και τεραστιο βεβαια τα απειρα μοτερ που ειχαν σπασει γιατι  δεν ειχε γινει  αντικατασταση μεταλλων και βιδων μπιελων κουζινετων προληπτικα

Εχει γινει 730 πλεον.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
ελπιζω να εχουν λυθει τα προβληματα μεταλλων προβληματα που αντιμετωπισαν εξαλλου και τα μ3 ε46 πρωτης γενιας μεχρι τον 6ο του 2003 αλλα και τα ε92  μ3 ολα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.882
Πόντοι
2.606
Ψηφίζω Audi  :S :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
ελπιζω να εχουν λυθει τα προβληματα μεταλλων προβληματα που αντιμετωπισαν εξαλλου και τα μ3 ε46 πρωτης γενιας μεχρι τον 6ο του 2003 αλλα και τα ε92  μ3 ολα

Φιλε μου δεν γνωριζω για τη σειρα 3. Δεν ειχα ποτε.

Σειρα 6, 7 και Χ5 εχω ασχοληθει μονο και αυτο αφορα την οδηγηση και μονο. Ολα τα υπολοιπα εχω μηχανικο τσακαλι που ειναι καυλωμενος με τις μπεμπες και μονο και τα ξερει-φτιαχνει αυτος.

Εγω απλα να τα οδηγω θελω και να καυλωνω. Δεν ασχολουμαι με το οτιδηποτε αλλο. Ξερω απλα οτι οι μπεμπες επειδη σε καυλωνουν και θα τις σκιζεις, βγαζουν ζημιες συχνα. Αυτο το βιωνω-πληρωνω. Οι καυλες ομως κοστιζουν, παντα. Οποτε, στα αρχιδια μου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Φιλε μου δεν γνωριζω για τη σειρα 3. Δεν ειχα ποτε.

Σειρα 6, 7 και Χ5 εχω ασχοληθει μονο και αυτο αφορα την οδηγηση και μονο. Ολα τα υπολοιπα εχω μηχανικο τσακαλι που ειναι καυλωμενος με τις μπεμπες και μονο και τα ξερει-φτιαχνει αυτος.

Εγω απλα να τα οδηγω θελω και να καυλωνω. Δεν ασχολουμαι με το οτιδηποτε αλλο. Ξερω απλα οτι οι μπεμπες επειδη σε καυλωνουν και θα τις σκιζεις, βγαζουν ζημιες συχνα. Αυτο το βιωνω-πληρωνω. Οι καυλες ομως κοστιζουν, παντα. Οποτε, στα αρχιδια μου.
ποιος είναι αυτός ο Τσάκαλος ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom