protaris2018
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2.666
- Πόντοι
- 2.471
Όποιος πήρε bmw ξέρει....αν και τώρα τελευταία το γαμησανε κιαυτοι
θεωρεις ότι τα μερσεντές εχουν καλυτερο τιμονι από τα μπεμβε.αμα πιασεις τιμονι Μερσεντας δε γυριζεις πισω...
ποιες από τις δυο αυτές μαρκες θεωρείται καλυτερη?
επιδοσεις αξιοπιστια,παθητικη ασφαλεια,τεχνολογια,εμπειριες κλπ.
εγω τουοτα επαιρνα τουοτα θα παιρνω
χαχαχα ρε τσιρακι καιρο εχω που το λεω ότι η καντινα παει καλα αλλα εσεις το χαβα σας.Έλα μωρή Κασσιανή τόσο καλά πάει η καντίνα να πούμε; :S :S :S
ωραιο το m6 ιδιος κινητηρας με το μ5 με δυνατοτητα λειτουργειας στα 400 αλογα η με μ μονουντ απο το τιμονι στα 507 μονο προβλημα και τεραστιο βεβαια τα απειρα μοτερ που ειχαν σπασει γιατι δεν ειχε γινει αντικατασταση μεταλλων και βιδων μπιελων κουζινετων προληπτικα
Με την τιμή που εχει ούτε σε χωματόδρομο δεν το πας.λοιπον η bmw ουτε καροτσα(αγροτικο) εβγαλε ποτε
ελπιζω να εχουν λυθει τα προβληματα μεταλλων προβληματα που αντιμετωπισαν εξαλλου και τα μ3 ε46 πρωτης γενιας μεχρι τον 6ο του 2003 αλλα και τα ε92 μ3 ολα
ποιος είναι αυτός ο Τσάκαλος ;Φιλε μου δεν γνωριζω για τη σειρα 3. Δεν ειχα ποτε.
Σειρα 6, 7 και Χ5 εχω ασχοληθει μονο και αυτο αφορα την οδηγηση και μονο. Ολα τα υπολοιπα εχω μηχανικο τσακαλι που ειναι καυλωμενος με τις μπεμπες και μονο και τα ξερει-φτιαχνει αυτος.
Εγω απλα να τα οδηγω θελω και να καυλωνω. Δεν ασχολουμαι με το οτιδηποτε αλλο. Ξερω απλα οτι οι μπεμπες επειδη σε καυλωνουν και θα τις σκιζεις, βγαζουν ζημιες συχνα. Αυτο το βιωνω-πληρωνω. Οι καυλες ομως κοστιζουν, παντα. Οποτε, στα αρχιδια μου.