Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Μέχρι να έρθει ο αρχηγός.....το GTR ειναι σε αλλο επιπεδο.
θα πανε ψηλα τα τελη οι ασφαλειες κλπ.οριακα αντεχω 2.2 μην παω σε 2.0 αλλα οι συγκεκριμένοι Ν46 κινητήρες βγαζουν πολλαπλασιαστες μπεκ και σε ένα αισθητηρα δεν θυμαμαι ποιον συχνες βλαβες.Τυπε, δεν θα ζησουμε 100 χρονια. Ας παρει ενα Μ5 ή εστω ενα 540 που ειναι v8 και ας καυλωνει-χυνει καθημερινα ο ανθρωπος.
Ακου με φιλε και θα με θυμηθεις. Παρε ενα απο αυτα που σου λεω αν θελεις να ευχαριστηθεις αυτο το αμαξι.
θα πανε ψηλα τα τελη οι ασφαλειες κλπ.οριακα αντεχω 2.2 μην παω σε 2.0 αλλα οι συγκεκριμένοι Ν46 κινητήρες βγαζουν πολλαπλασιαστες μπεκ και σε ένα αισθητηρα δεν θυμαμαι ποιον συχνες βλαβες.
σκέφτομαι και για 2.0 πετρελαιο
Savvidis αρρώστησα με το V12 που πόσταρες
θελω να φερω από γερμανιαΠοσα λεφτα εχεις να χωσεις;
θελω να φερω από γερμανια
αν φερω το 2.0 Ν46 θα πληρωνω τελη 395 βαση ρυπων αν φερω τον 2.2 θα πληρωνω 680 βαση ρυπων οποτε δεν με συμφερει σ αυτή τη περιπτωση να φερω τον 2.2 από γερμανια.
επισης ο 2.0 πετρελαιο παλι στα 395 παει βαση ρυπων.
τι σχεση εχει τι αμαξια εχεις κανεις με το τι ξερει για αμαξια;Ο ανθρωπος εχει απαντησει στην ερωτηση μου τι αμαξια εχει.
"crv του 15 και corolla hybrid του 19"
Τι δεν εχεις καταλαβει; Ασε τον ανθρωπο ησυχο να λεει αυτα που λεει.
Αυτα ξερει, αυτα λεει. Τι να κανουμε;
τι σχεση εχει τι αμαξια εχεις κανεις με το τι ξερει για αμαξια;
ο μηχανικος μου εχει ενα toyota IQ αλλα οδηγαει σε πιστες 30 χρονια απο ford cosworth mk2 1000 αλογα μεχρι lancer evo 7 600 αλογα και απο lotus μεχρι ferrari
πριν τα αμαξια που εχω τωρα, πριν δηλαδη το 2015 ειχα ενα honda s2000 ap1 και ενα honda jazz
επισης εχουν περασει απο τα χερια μου για μεγαλα χρονικα διαστηματα ενα toyota levin και μια merc e200 αυτοματη avangarde
τωρα απο φιλους, σε track days, σε drift events, στο nurburgring κλπ εχω οδηγησει απο m5 μεχρι megane trophy και απο lotus elise μεχρι ferrari f430
πηγαινα σε ελληνικα events με βλαχο, πατσουρεα, κυρκο, αλωνιστιωτη, παπαλεξοπουλο, καιτατζη κλπ καμια 15αρια χρονια
εχω οδηγησει σε τριπολη, σερρες και nurburgring
δεν ξερω πολλα απο αμαξια, ξερω θεωρω τα βασικα
και μπορω απο χιλιομετρα να καταλαβω οτι ενας ανθρωπος σαν κι εσενα που λεει "θελω ενα αστερακι (merc) και μια μπεμπα για να βαζω μεσα μουνια" διαλεγει αμαξι απο το χρωμα και τα μπλιμπλικια του ταμπλω
αμφιβαλω εαν εχεις παει στη ζωη σου με πανω απο 120 χλμ/ωρα
2.2 εχει ψηλη καταναλωση σε καυσιμο συν από ελλαδα το βρισκω από 8000 εως 10000 ενώ γερμανια από 3000 εως 6000Και που κολλας;
θα πανε ψηλα τα τελη οι ασφαλειες κλπ.οριακα αντεχω 2.2 μην παω σε 2.0 αλλα οι συγκεκριμένοι Ν46 κινητήρες βγαζουν πολλαπλασιαστες μπεκ και σε ένα αισθητηρα δεν θυμαμαι ποιον συχνες βλαβες.
σκέφτομαι και για 2.0 πετρελαιο