Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα θελω να εκφερω μια γνωμη που ειναι προσωπικη, μην πεσετε να με φατε τωρα. Το συγκεκριμενο μοντελο που λες ειναι απο τα μοντελα που θεωρο δεν ειναι της ηλικιας μου. Ειμαι 35 χρονων και θελω κατι πιο "νεανικο" να το πω ετσι. Μια c200 που εγραψες θα την εβλεπα να την οδηγει καποιος μεγαλυτερος σε ηλικια. Υπαρχουν πιο "επιθετικα" mercedes τα οποια θα γουσταρα να εχω αλλα δεν εχω τα λεφτα. π.χ αυτο:

η αυτο
Οσο για group vag, ειχα παλια VW golf 1.4 TSI 122ps '09 και μου ειχε βγαλει πολλα θεματα σαν αμαξι. Δεν λεω στιβαρο τιμονι, ωραιο στην οδηγηση αλλα δεν ειχε καθολου επιδοσεις.
υπαρχει και η εναλλακτικη Audi a4 a5 tsi
αλλιως πας στους σουηδους Volvo s60 T3 T4  αξιοπιστα αμαξια δανεισμένα πολλα μηχανικα μερη από την ford  αλλα σαν ποιοτητα κατασκευης και πατηματος και στιβαρότητας στο δρομο δεν πιανουν ουτε τη μερσεντές ουτε την BMW,ειναι ιδια με vw κ ford

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165
υπαρχει και η εναλλακτικη Audi a4 a5 tsi
αλλιως πας στους σουηδους Volvo s60 T3 T4  αξιοπιστα αμαξια δανεισμένα πολλα μηχανικα μερη από την ford  αλλα σαν ποιοτητα κατασκευης και πατηματος και στιβαρότητας στο δρομο δεν πιανουν ουτε τη μερσεντές ουτε την BMW,ειναι ιδια με vw κ ford

καλα βρες μου εσυ audi a5 tsi με 8000. Volvo s60 T3 T4 επισης ακριβο. αν μου ελεγες κανα a4 1.8T quattro τοτε ναι.
π.χ

με βαλες σε ιδεες τωρα! και εχω μια αδυναμια στα audi.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
καλα βρες μου εσυ audi a5 tsi με 8000. Volvo s60 T3 T4 επισης ακριβο. αν μου ελεγες κανα a4 1.8T quattro τοτε ναι.
π.χ

με βαλες σε ιδεες τωρα! και εχω μια αδυναμια στα audi.
το s60 to βρίσκεις με κανα 10000 απλα να ξερεις είναι ford μηχανικα και η ποιοτητα εσωτερικου μετρια.
α4 1.8 quattro μακρυα είναι ζημιαρικο,εκεινες οι τουρμπίνες οι παλιες βγαινανε οφφ και η καταναλωση στα ταρταρα.
θα σου λεγα Saab aero 2.0 210 ιππους αξιοπιστο αλλα διλιτρο και υψηλη καταναλωση.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Τα αμαξια που εγραψες, δεν ειναι για καθε μερα, δεν μπορεις να τα χαρεις, οταν αποκτησεις ενα θα με καταλαβεις.

Το pagani , έχει μοτέρ amg.
Απλα το μειονέκτημά του θεωρώ είναι ότι κάνει 1.5 μύριο.

Και αν το βάλεις αγγελία, δύσκολα να βρεθεί αγοραστής ....

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165

200.000$ το καινουριο Tesla Road ster. 0-100 1.9sec.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Δεν θα το ευχαριστηθεις ποτε, δεν ειναι θεμα χρηματων. Ειναι αυτοκινητο που δεν θα το χαρεις, απλα. Μη νομιζεις επειδη ειναι ακριβω και εχει ενα σχημα χ παει να πει οτι θα σου δωσει χαρα.

Αμαξι που θα χαρεις ειναι αυτο που θα μπορεις να το οδηγεις συνεχεια, αυτο δεν ειναι για τιποτα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δεν θα το ευχαριστηθεις ποτε, δεν ειναι θεμα χρηματων. Ειναι αυτοκινητο που δεν θα το χαρεις, απλα. Μη νομιζεις επειδη ειναι ακριβω και εχει ενα σχημα χ παει να πει οτι θα σου δωσει χαρα.

Αμαξι που θα χαρεις ειναι αυτο που θα μπορεις να το οδηγεις συνεχεια, αυτο δεν ειναι για τιποτα.
ειχες pagani και το γνωριζεις;
καλο θα ηταν να γραφουμε ο,τι ξερουμε απο βιωματα και οχι να λεμε κατι απο το μυαλο μας απλα για να πουμε κατι

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
ειχες pagani και το γνωριζεις;
καλο θα ηταν να γραφουμε ο,τι ξερουμε απο βιωματα και οχι να λεμε κατι απο το μυαλο μας απλα για να πουμε κατι

Θελεις να παμε παρεα Βιεννη να δωσεις μονος σου την απαντηση;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Θελεις να παμε παρεα Βιεννη να δωσεις μονος σου την απαντηση;
εγω νομιζω μονο οποιος εχει αγορασει ενα αυτοκινητο, εχει ζησει μαζι του, εχει δει στην πραξη τα ελαττωματα και τα προτερηματα του μπορει να εκφερει αποψη
τα υπολοιπα ειναι θεωριες
εαν ειχες καποιο δικο σου pagani zonta η huayra και το κρατησες καιρο, ευχαριστως να μας  πεις τη γνωμη σου
αλλιως τι νοημα εχει;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
εγω νομιζω μονο οποιος εχει αγορασει ενα αυτοκινητο, εχει ζησει μαζι του, εχει δει στην πραξη τα ελαττωματα και τα προτερηματα του μπορει να εκφερει αποψη
εαν ειχες καποιο δικο σου pagani zonta η huayra και το κρατησες καιρο, ευχαριστως να μας  πεις τη γνωμη σου
αλλιως τι νοημα εχει;

Τυπε πουλι, ειναι απλο.

Στελνεις πμ το τηλεφωνο σου, σε καλω, κανονιζουμε για το που-ποτε και πηγαινουμε και βλεπεις απο κοντα την αληθεια.

Ολα τα αλλα, ειναι ασκοπα και ανουσια.

Οταν θα θες να δεις την αληθεια, ξερεις το τροπο.

Το να καθομαι να γραφω πραγματα που θα βγει το χ μελος να αρχισει να λεει τις μαλακιες-ειρωνιες του...δεν εχει νοημα.

Βαρεθηκα.

Βγηκε ο αλλος και ειπε οτι ολοι μας ειμαστε παπαρες και πως αυτος καθοριζει τις παγκοσμιες οικονομιες, πως εχει υποταξει τα μουνια και πως γαμαει και εχει φερει το παιχνιδι στα μετρα του...του λεω ξεκαθαρα να βρεθουμε να κανουμε τη πλακα μας, να βαζω επι του 5 σε οσα θα χαλασει και για καθε μουνι που θα φερει θα εμφανιζω πιο πολλα και εξαφανιστηκε ενω πριν εγραφε πολυβολο...εξαφανιστηκε επι 35 λεπτα...και μετα εμφανιζονται διαφορα τυπακια που αρχισαν να βριζουν και που οταν ειπα ελα να βρεθουμε να μου τα πεις απο κοντα..δηλωσαν κατοικοι εκτος Ευρωπης και οτι ειναι μακρυα κτλπ κτλπ...και οταν επεμενα και λεω θα κανω και βολτα δεν τρεχει...ξεκινησαν παλι να βριζουν και εμφανιστηκαν και αλλοι που εβρισαν και αυτοι.

Φαντασου, εβγαλαν τοσο μισος ενω δεν εκανα κατι, απλα προτεινα να βρεθω με τον γαμεα των 10 ηπειρων και να δουμε ποσα μαρουλια εχει να βαλει στο τραπεζι και τι μουνια εχει μαζι του.

Φανταζεσαι τι θα συμβει αν αρχισω να ανεβαζω φωτο που ζητανε διαφοροι ή να αρχισω να λεω εχω το ταδε αμαξι και το ταδε μουνι κτλπ;

Για αυτο σου λεω, αλλη φορα επειδη σε εχω κοψει σοβαρο ατομο, στειλε σε πμ να βρεθουμε και να παμε να τα δεις απο κοντα και κρατα την αληθεια μετα για τον εαυτο σου, οπως πολυ σωστα την εχουν κρατησει αλλα μελη που με ξερουν.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Mercedes ΜΟΝΟ...
Καμία σύγκριση κατά της γνώμη μου.Την τεχνογνωσία της εταιρίας αυτής δεν την έχει καμία άλλη.Δραστηριοποιειται σε όλα τα οχήματα που έχουν 4 ρόδες.Απο σούπερ καρ μέχρι νταλίκα,λεωφορείο..
Έχουν περάσει 4 από τα χέρια μου και δεν έμεινα ποτέ δυσαρεστημένος.
Πρόσφατα που χρειάστηκα τζιπ τους έπιασα πάνω στην αλλαγή μοντέλων και δεν πήρα Mercedes γιατί θα έχανε αξία πιο γρήγορα μιας και σε κανένα 5μηνο θα γινόταν προηγούμενο μοντέλο.Κινηθηκα λοιπόν διστακτικά στην VOLVO για πρώτη φορά αγοράζοντας το XC60 T8..Σοκ από το εργαλείο..Δυνατή και η VOLVO
Η bmw μου έχει αφήσει μια κακή εντύπωση,θεωρω ότι βγάζει καγκουροαμαξα.Απευθυνονται σε χαμηλής νοημοσύνης άτομα,μπράβους,μπαρόβιους,τοκογλύφους κτλ..Κάποτε πήγα στην έκθεση με έναν φίλο που ενδιαφερόταν και πραγματικά τέτοια άτομα ήταν μέσα και ζητούσαν προσφορές.

Ούτε εγώ να το έγραφα! Ακριβώς τα ίδια πιστεύω.
Η BMW πριν μερικά χρόνια ανέβηκε πολύ και χτύπαγε Mercedes.. αλλά κάπου το έχασαν πάλι.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
599
Πόντοι
306
εαν ειχες καποιο δικο σου pagani zonta η huayra και το κρατησες καιρο, ευχαριστως να μας  πεις τη γνωμη σου
αλλιως τι νοημα εχει;

Συμφωνώ απόλυτα. Την εποχή της αστακομακαρονάδας (12 χρόνια πριν)απέκτησα αυτοκίνητο, που σήμερα το αντίστοιχό του κοστίζει 250.000. Σε πληροφορώ ότι πιο πολλές φορές έχω αλλάξει μπαταρία, απ' όσες έχω βάλει βενζίνη. Μετά από 12 χρόνια έχω κάνει 18.000 χλμ και είναι ζήτημα αν έχω ευχαριστηθεί 2-3 βόλτες μαζί του. Είναι σκληρό, είναι ευαίσθητο, είναι προκλητικό. Την εποχή της κρίσης δεν μου 'ρχεται καλά να το κυκλοφορώ. Πιο πολύ έχω ευχαριστηθεί ένα ΜΙΝΙ diesel απ' ό,τι το "καλό".

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Συμφωνώ απόλυτα. Την εποχή της αστακομακαρονάδας (12 χρόνια πριν)απέκτησα αυτοκίνητο, που σήμερα το αντίστοιχό του κοστίζει 250.000. Σε πληροφορώ ότι πιο πολλές φορές έχω αλλάξει μπαταρία, απ' όσες έχω βάλει βενζίνη. Μετά από 12 χρόνια έχω κάνει 18.000 χλμ και είναι ζήτημα αν έχω ευχαριστηθεί 2-3 βόλτες μαζί του. Είναι σκληρό, είναι ευαίσθητο, είναι προκλητικό. Την εποχή της κρίσης δεν μου 'ρχεται καλά να το κυκλοφορώ. Πιο πολύ έχω ευχαριστηθεί ένα ΜΙΝΙ diesel απ' ό,τι το "καλό".

:hi: :hi: :hi:

Ακριβως ετσι και χειροτερα. Εμενα απλα μου δημιουργουν νευρα. Προσοχη αυτο, προσοχη το αλλο, θα βρει, θα ακουμπησει, δεν χωραμε, τι επαθε αυτο, τι επαθε το αλλο, τηλεφωνο για αυτο το λαμπακι, τηλεφωνο για το αλλο, γιατι αυτο, εκανες λαθος για αυτο βγηκε αυτο το προβλημα, δεν επρεπε να κανεις αυτο για αυτο εβγαλε το αλλο προβλημα....ε α αντε στο διαολο παλιοπραμα και μεινε εκει στα σκοτεινα αραγμενο και νεκρο. Στα αρχιδια μου, ουτε μπαταρια να μην εχει. Να μαζευει αραχνες, γουσταρω.

Φωτια καμια μερα εκει κατα το Πασχα και μετατροπη σε ψησταρια.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom