Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τα Volvo είναι μια χαρά αυτοκίνητα αγαπητέ, απλά απευθύνονται σε άλλο κοινό.

Δεν παίρνεις Volvo για τα γκάζια, έχει όμως τρομακτική ποιότητα κύλισης, ωραίο design και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Είναι για μεγαλύτερους, δεν είναι για καυλες

Τυπε κανεις λαθος, εχει και για τρελες καυλες.

Απλα αν σκασεις τοσα για Volvo, μπορεις να παρεις κατι αλλο. Αυτο λεει και ο Χρηστος κατα μια εννοια εδω στο βιντεο.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Ναι δεν έχει νόημα, υπάρχουν πολύ καλύτεροι κατασκευαστές για τέτοια εργαλεία.

Για κάποιον που θέλει κυριλέ οδήγηση όμως, μια χαρά επιλογή είναι τα Volvo.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ναι δεν έχει νόημα, υπάρχουν πολύ καλύτεροι κατασκευαστές για τέτοια εργαλεία.

Για κάποιον που θέλει κυριλέ οδήγηση όμως, μια χαρά επιλογή είναι τα Volvo.

Δεν ειναι τυχαιο που δεν πηγε ποτε στα πολλα κυβικα αυτη η εταιρια. Ειναι καλα αμαξια, πολυ ασφαλη, ποιοτικα, εως ενα σημειο. Απο εκει και πανω, απλα δεν υπαρχουν, δεν παιζουν καν. Δεν εχουν μοντελα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Τα γαλλικα, ουτε καν. Ουτε το φαγητο τους αξιζει, ουτε οι γυναικες, ουτε η μουσικη τους. Μονο το γαλλικο σινεμα γουσταρω πολυ, ειδικα τις παλιες ταινιες.

Συμφωνω ειδικά σε αυτό!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μπουρδελα αμαξια, εν συντομια.

Για οποιον δεν εχει λεφτα να παρει ενα σοβαρο αμαξι, μονες επιλογες ειναι toyota, mitsubishi, honda, hyundai, ford. Αυτα και μονο. Παιρνεις κατι απο αυτα και εχεις αμαξι.

Ναι θα βγαλουν και αυτα προβληματα, δεν λεω οχι. Ειναι ομως αμαξια. Οχι μπουρδελα.
και bmw mercedes audi μπορει να παρει καποιος που δεν εχει λεφτα
βγαινεις βολτα εξω και βλεπεις 100 απο δαυτα
οποιος εχει λεφτα παιρνει ferrari, lambo, bugatti, pagani, mclaren, koeningsegg, rolls royce, bentley κλπ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
και bmw mercedes audi μπορει να παρει καποιος που δεν εχει λεφτα
βγαινεις βολτα εξω και βλεπεις 100 απο δαυτα
οποιος εχει λεφτα παιρνει ferrari, lambo, bugatti, pagani, mclaren, koeningsegg, rolls royce, bentley κλπ

Τυπε πουλι, ποσες φορες εχεις δει εξω μπεμπες ή αστερια που κοστιζουν 200.000 ή 300.000 ευρω;

Εχει αστερακια που κοστιζουν 500.000 ευκολα, αβιαστα.

Τα αμαξια που εγραψες, δεν ειναι για καθε μερα, δεν μπορεις να τα χαρεις, οταν αποκτησεις ενα θα με καταλαβεις.

Προσπαθησε οτι γραφεις να ειναι απο βιωμα και οχι απλα για να γραψεις κατι. Αγορασε πρωτα ενα απο αυτα που εγραψες, ζησε μαζι του και ελα μετα να μας πεις αν σου εσπασε τα νευρα ή οχι.

Εγω μιλαω για αμαξια που γαμανε και που μπορεις να τα χαιρεσαι καθε μερα, οπουδηποτε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τα αλλα που εγραψες, απλα ειναι για να σου σπανε τα αρχιδια και να εισαι μονιμως μεσα στα νευρα απο τις διαφορες μαλακιες που θα συμβαινουν συνεχεια.

Παιρνεις ενα απο αυτα που εγραψες, πηγαινεις εκει που μαζευονται ολοι αυτοι που τα εχουν και τα μοστραρουν, και το βαζεις φωτια μπροστα τους. Στο τελος, οταν εχει χαμηλωσει η φωτια, του ριχνεις και ενα κατουρημα, ή μαλλον καλυτερα, πληρωνεις καμια 30αρια τυπους να πινουν μπυρες οση ωρα το μπουρδελο καιγεται και μετα να το κατουρανε ολοι μαζι επι ωρες.

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
21
Πόντοι
1
"Κατάργηση 9.500 θέσεων εργασίας σε πέντε χρόνια ανακοίνωσε η Audi.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Audi ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει 9.500 θέσεις εργασίας έως το 2025, στο πλαίσιο προγράμματος που αποσκοπεί στην εξοικονόμηση 6 δισ. ευρώ ετησίως έως το 2029".
Παντου στην Ευρωπη ακους μονο για περικοπες απολυσεις προσωπικου  και πουθενα για επενδυσεις νεες θεσεις εργασιας αυξησεις μισθων κλπ.
ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ αλλα δεν το λεμε, η μερσεδες σειρα Α λειτουργει με κινητηρες Ρενω, η μπε εμ βε με κινητηρες Σιτροεν, το μινι με πεζό, και τη Βολβο την αγορασαν οι Κινεζοι.
Μονο το γκρουπ φαου βε εχει δικους του κινητηρες αλλα απο τα προστιμα και τις διεφθαρμενες διοικησεις των αμφιβάλλω για την κερδοφορια των.
Δυστυχώς το Γερμανικο πολιτικο συστημα δεν ειναι καθολου αθωο για την αποτυχια και τη διαφθορα, δισεκατομμυρια εχουν δοθει στις βιομηχανιες για ερευνα και εξελιξη ηλεκτρικων "καθαρων" αυτοκινητων. Η Γερμανικη βιομηχανια κακομαθε-καταντησε κρατικοδιαιτη με τον πακτωλο  ευρωπαικων κονδυλιων,
μια τρυπα στο νερό.
Μην αγοραζετε μην πληρωνετε πριμιουμ τιμη για μηχανη επιδόσεις σιτροεν, είναι κλοπή. Μια λυση θα ηταν να ψαξουμε για μεταχειρισμενο 10ετιας με μηχανη και πλαισιο γερμανικο αλλα η κ. Μερκελ μας προλαβε,
ειπε του Μητσοτακη να φορολογήσει αδυσώπητα τα μετ. ανω 5ετιας ωστε να αναγκαστουμε να αγορασουμε καινουργιο με μπαταρια.
Δε σφαξανε!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165
Για προτεινε μου Christos Savvidis ιαπωνικο αμαξι, να μην εχει τρελη καταναλωση (πανω απο 10 λτ/100χλμ) να εχει χωρο πισω να μπει ενα παιδικο καρεκλακι αρα μιλαμε να μην ειναι 2 πορτο (π.χ mazda mx5), εως 1.800 κυβικα, με καλες επιδοσεις (0-100 σε λιγοτερο απο 7.2 δευτερολεπτα) που να ειναι εμφανησιμο, εως 8000 ευρω. Γιατι σε αυτα τα λεφτα η επιλογη του mini cooper S μου φαινεται μια πολυ τιμια επιλογη. αν θες μπορεις να πεις και για γερμανικα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Για προτεινε μου Christos Savvidis ιαπωνικο αμαξι, να μην εχει τρελη καταναλωση (πανω απο 10 λτ/100χλμ) να εχει χωρο πισω να μπει ενα παιδικο καρεκλακι αρα μιλαμε να μην ειναι 2 πορτο (π.χ mazda mx5), εως 1.800 κυβικα, με καλες επιδοσεις (0-100 σε λιγοτερο απο 7.2 δευτερολεπτα) που να ειναι εμφανησιμο, εως 8000 ευρω. Γιατι σε αυτα τα λεφτα η επιλογη του [size=20pt]mini cooper S [/size]μου φαινεται μια πολυ τιμια επιλογη. αν θες μπορεις να πεις και για γερμανικα.
καθε τριτη θα εισαι στο μαστορα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Για προτεινε μου Christos Savvidis ιαπωνικο αμαξι, να μην εχει τρελη καταναλωση (πανω απο 10 λτ/100χλμ) να εχει χωρο πισω να μπει ενα παιδικο καρεκλακι αρα μιλαμε να μην ειναι 2 πορτο (π.χ mazda mx5), εως 1.800 κυβικα, με καλες επιδοσεις (0-100 σε λιγοτερο απο 7.2 δευτερολεπτα) που να ειναι εμφανησιμο, εως 8000 ευρω. Γιατι σε αυτα τα λεφτα η επιλογη του mini cooper S μου φαινεται μια πολυ τιμια επιλογη. αν θες μπορεις να πεις και για γερμανικα.

Τυπε αν σου αρεσει το mini cooper S, παρτο. Κανε αυτο που σου αρεσει και γραψε με στα αρχιδια σου. Απλα.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
εγω δεν είμαι φαν της ιαπωνικης σχολης,τα χοντα μου αρεσουν και τα μαζντα τα τογιοτα τα θεωρω βαρετα ενώ τα λεξους ένα σωρο λεφτα ενώ με τα ιδια επαιρνες ποιοτικο γερμανικο,αυτό είναι προσωπικη μου γνωμη.
σε γερμανικο μ αυτά τα λεφτα σου προτείνω
passat 1.4 tsi k 1.8 tsi
octavia 1.4 1,8 tsi
Opel insignia 1.6 turbo

εγω παντως στη θεση σου θα πηγαινα δαγκωτο c 200 w203 facelift 2004-2007 1.8 163 ιππους
αν και φαν της BMW η e46 είναι παλια για τα σημερινα δεδομενα και η e90 είναι ζημιαρικη.
αν πηγαινες e90 316 115 ιππους είναι πιο αξιοπιστη από την 1.6 122 ιππους αλλα από επιδοσεις κλαφτα,η βαση για την 3 είναι η 320 και πανω αλλα μακρια από e90 σε θεμα αξιοπιστίας.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165
Τυπε αν σου αρεσει το mini cooper S, παρτο. Κανε αυτο που σου αρεσει και γραψε με στα αρχιδια σου. Απλα.

μια χαρα μου αρεσει αλλα δυστηχως αμα μπορουσα με αυτα τα κριτιρια να παω σε ιαπωνα θα πηγαινα αλλα δεν υπαρχει. ΜΟΝΟ το toyota corolla TS sport το οποιο εξωτερικα κατ'εμε ειναι ξεπερασμενο και ασχημο.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165
εγω δεν είμαι φαν της ιαπωνικης σχολης,τα χοντα μου αρεσουν και τα μαζντα τα τογιοτα τα θεωρω βαρετα ενώ τα λεξους ένα σωρο λεφτα ενώ με τα ιδια επαιρνες ποιοτικο γερμανικο,αυτό είναι προσωπικη μου γνωμη.
σε γερμανικο μ αυτά τα λεφτα σου προτείνω
passat 1.4 tsi k 1.8 tsi
octavia 1.4 1,8 tsi
Opel insignia 1.6 turbo

εγω παντως στη θεση σου θα πηγαινα δαγκωτο c 200 w203 facelift 2004-2007 1.8 163 ιππους
αν και φαν της BMW η e46 είναι παλια για τα σημερινα δεδομενα και η e90 είναι ζημιαρικη.
αν πηγαινες e90 316 115 ιππους είναι πιο αξιοπιστη από την 1.6 122 ιππους αλλα από επιδοσεις κλαφτα,η βαση για την 3 είναι η 320 και πανω αλλα μακρια από e90 σε θεμα αξιοπιστίας.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα θελω να εκφερω μια γνωμη που ειναι προσωπικη, μην πεσετε να με φατε τωρα. Το συγκεκριμενο μοντελο που λες ειναι απο τα μοντελα που θεωρο δεν ειναι της ηλικιας μου. Ειμαι 35 χρονων και θελω κατι πιο "νεανικο" να το πω ετσι. Μια c200 που εγραψες θα την εβλεπα να την οδηγει καποιος μεγαλυτερος σε ηλικια. Υπαρχουν πιο "επιθετικα" mercedes τα οποια θα γουσταρα να εχω αλλα δεν εχω τα λεφτα. π.χ αυτο:

η αυτο
Οσο για group vag, ειχα παλια VW golf 1.4 TSI 122ps '09 και μου ειχε βγαλει πολλα θεματα σαν αμαξι. Δεν λεω στιβαρο τιμονι, ωραιο στην οδηγηση αλλα δεν ειχε καθολου επιδοσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom