Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
αμα εισαι 80 χρονων οντως ειναι καυλα αμαξι

Φιλε μου απο οτι βλεπω δεν σε εχουν βοηθησει τα σημερινα παγωμενα ντους.

Τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να κανεις ακομα ενα.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σε εχουν πειραξει στον εγκεφαλο φιλε τα παγωμενα ντους και πιστευεις οτι ολοι πρεπει να εχουν το ιδιο γουστο με σενα και οποιος εχει διαφορετικο...δεν εχει καλο γουστο.

Διαβασε αυτα που γραφεις.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
To italia δεν ειναι για καθημερινο αμαξι, δεν ειναι πρακτικα αυτοκινητα και ειναι κουραστικα στην οδηγηση. Ουτε ταξιδι σαν ανθρωπος μπορεις να πας, καμια σχεση. Με αυτο το αυτοκινητο θα μπορεις να το χαιρεσαι καθημερινα, να πηγαινεις οπου θελεις.

Το αλλο που εφερες ως παραδειγμα ειναι καθαρα και μονο για μοστρα ή για παιχνιδια μεσα σε πιστα. Δεν ειναι αμαξι που μπορεις να το χαιρεσαι καθημερινα.
φιλε σαββιδη θα συμφωνησω μαζι σου α αυτό,η italia και γενικα η ferrari  σαν σπορ αμαξι δεν ενδυκνυται για καθημερινη χρηση και οι λογοι είναι πολλοι.
τα συγκεκριμενα αμαξια είναι αυτοκίνητα του σαββατοκύριακου των δεξιωσεων και της πιστας,για μενα πρωπαντων της πιστας τα αλλα 2 που αναφερα δεν με πολυαπασχολουν.
φαντασου τωρα καποιος να παιρνει κάθε μερα τη φερραρι να πηγαινει στη δουλεια η στο σουπερ μαρκετ για ψωνια,δεν γινονται γιατι αρχικα ο κινητητας της φερραρι εχω ακουσει σε σταθερο ρελαντί σταματα ξεκινα ανεβαζει θερμοκρασια και εχω ακουσει ότι μακροχρονια υπαρχουν φθορες στα μηχανικα το εχω ακουσει πολύ γενικα και δεν εχω ασχοληθεί,το άλλο οι ρυποι το αμαξι ρυπαινει,ηχορυπανση,καταναλωση θα μου πεις χεστηκε αυτος που την πηρε αφου εδωσε 300000 δεν τον νοιαζει,η φερραρι βγαζει συχνα βλαβες και θεωρείται αρκετα ζημιαρικο αυτοκινητο.
ενώ με μια Μ3 Μ5 Μ6 Μ8 τα κανεις όλα και βγαινεις και στη πιστα να κοντραρεις τη φερραρι

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
φιλε σαββιδη θα συμφωνησω μαζι σου α αυτό,η italia και γενικα η ferrari  σαν σπορ αμαξι δεν ενδυκνυται για καθημερινη χρηση και οι λογοι είναι πολλοι.
τα συγκεκριμενα αμαξια είναι αυτοκίνητα του σαββατοκύριακου των δεξιωσεων και της πιστας,για μενα πρωπαντων της πιστας τα αλλα 2 που αναφερα δεν με πολυαπασχολουν.
φαντασου τωρα καποιος να παιρνει κάθε μερα τη φερραρι να πηγαινει στη δουλεια η στο σουπερ μαρκετ για ψωνια,δεν γινονται γιατι αρχικα ο κινητητας της φερραρι εχω ακουσει σε σταθερο ρελαντί σταματα ξεκινα ανεβαζει θερμοκρασια και εχω ακουσει ότι μακροχρονια υπαρχουν φθορες στα μηχανικα το εχω ακουσει πολύ γενικα και δεν εχω ασχοληθεί,το άλλο οι ρυποι το αμαξι ρυπαινει,ηχορυπανση,καταναλωση θα μου πεις χεστηκε αυτος που την πηρε αφου εδωσε 300000 δεν τον νοιαζει,η φερραρι βγαζει συχνα βλαβες και θεωρείται αρκετα ζημιαρικο αυτοκινητο.
ενώ με μια Μ3 Μ5 Μ6 Μ8 τα κανεις όλα και βγαινεις και στη πιστα να κοντραρεις τη φερραρι

:hi: :hi: :hi:

Ετσι ακριβως. Θελουμε ενα αμαξι να το χαιρομαστε καθημερινα και να μην μας σπαει τα αρχιδια. Να πηγαινει παντου και να γουσταρουμε τη καθε στιγμη μαζι του.

Τα ιταλικα ειναι για να τα εχεις γκαραζ κλεισμενα και να βγεις καμια Κυριακη πρωι κατα τις 8 να τα ξεμουνιασεις και κατα τις 10 παλι γκαραζ.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165
Christos Savvidis. Μια ποσταρεις φουλ βιντεακια και γουσταρειςμε τα mercedes και απο την αλλη φουλ BMW. Αρα το συμπερασμα απο σενα για BMW vs MERCEDES δεν υφισταται μιας και γουσταρεις πολυ και τις 2 μαρκες. Αρα γιατι να κατσουμε να ασχοληθουμε για bmw vs mercedes εν τελη και οι 2 μαρκες καλες ειναι. Και οπως μου ειπε και ενας παλιος στα αυτοκινητα γιατι του ειπα οτι σκεφτομαι να παρω αμαξι αλλα θελω μονο γερμανικο η ιαπωνικο γυρισε και μου ειπε αυτα που λες ειναι μπουρδες, τα καλα αμαξια ειναι στα μοντελα και οχι απο την χωρα κατασκευης (αυτος ειχε τρελα με ενα renault clio RS) που εγω τα γαλλικα τα απεχθανομαι αν και δεν εχω οδηγησει πολλα οποτε ουσιαστικα δεν μπορω να εχω αποψη αλλα εμφανισιακα τα ταμπλο και η εξωτερικη τους εμφανιση δεν μου γεμιζει το ματι, ειδικα τα peugeot. 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Christos Savvidis. Μια ποσταρεις φουλ βιντεακια και γουσταρειςμε τα mercedes και απο την αλλη φουλ BMW. Αρα το συμπερασμα απο σενα για BMW vs MERCEDES δεν υφισταται μιας και γουσταρεις πολυ και τις 2 μαρκες. Αρα γιατι να κατσουμε να ασχοληθουμε για bmw vs mercedes εν τελη και οι 2 μαρκες καλες ειναι. Και οπως μου ειπε και ενας παλιος στα αυτοκινητα γιατι του ειπα οτι σκεφτομαι να παρω αμαξι αλλα θελω μονο γερμανικο η ιαπωνικο γυρισε και μου ειπε αυτα που λες ειναι μπουρδες, τα καλα αμαξια ειναι στα μοντελα και οχι απο την χωρα κατασκευης (αυτος ειχε τρελα με ενα renault clio RS) που εγω τα γαλλικα τα απεχθανομαι αν και δεν εχω οδηγησει πολλα οποτε ουσιαστικα δεν μπορω να εχω αποψη αλλα εμφανισιακα τα ταμπλο και η εξωτερικη τους εμφανιση δεν μου γεμιζει το ματι, ειδικα τα peugeot. 

Εχω γραψει αναλυτικο ποστ για οποιον θελει να αγορασει κατι απο τα δυο, διαβασε και θα καταλαβεις, ειναι στις αρχικες σελιδες.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Οταν θα εχεις τα λεφτα και θα θες να το αγορασεις, ελα να μιλησουμε σοβαρα και να εχει νοημα ο χρονος που θα αφιερωσω στο να μιλησουμε επι του θεματος και επι της ουσιας.

Τωρα ετσι για να εχουμε να λεμε...δεν ψηνομαι να καψω χρονο. Προτιμω να τον καψω σε νηματα που πεφτει γελιο.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Εχει κανενας στην κατοχη του BMW 5 F10?
Εντυπωσεις?
στην κατοχη μου τυπε όχι,αλλα εχω μπει και εχω οδηγησει την 520d 184 ιππους σε τεστ ντραιβ.
ΓΑΜΩ τα αμαξια δεν εχω να πω τιποτα άλλο.σταθερο στο δρομο,στις στροφες τρενο φρενα δαγκανες,τελεια ηχομονωση δεν ακουγες γρι από τον 2λιτρο πετρελαιοκινητηρα και το στροφομετρο να φτανει 4500 στροφες.
ποιοτητα εσωτερικου,αυτό που οδηγησα ειχε διχρωμο εσωτερικο μαυρο μπεζ.μεση καταναλωση στη θεση comfort 6,8 εδειχνε την ωρα που το οδηγουσα,στη sport μου ειπε ο αντιπρόσωπος φτανει 8 ενώ στην  eco φτανει κατω από 6,να σημειωσω ότι εχει αυτοματο κιβωτιο αυτό που οδηγησα.
εκει που ειχα μια ενσταση ηταν στις επιδοσεις,οι 184 ιπποι ηταν λιγοι γ αυτό το αμαξι αν θελει καποιος επιδοσεις, πρεπει να παει τουλάχιστον στην 525d με τους 215 ιππους και ισως η καλυτερη σε πετρελαιοκινητο να είναι η 530d με τους 255 ιππους.
σε βενζινη οριακη είναι η 523i με τους 200 ιππους ενώ η 528i με τους 241 ιππους είναι ικανοποιητικη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
στην κατοχη μου τυπε όχι,αλλα εχω μπει και εχω οδηγησει την 520d 184 ιππους σε τεστ ντραιβ.
ΓΑΜΩ τα αμαξια δεν εχω να πω τιποτα άλλο.σταθερο στο δρομο,στις στροφες τρενο φρενα δαγκανες,τελεια ηχομονωση δεν ακουγες γρι από τον 2λιτρο πετρελαιοκινητηρα και το στροφομετρο να φτανει 4500 στροφες.
ποιοτητα εσωτερικου,αυτό που οδηγησα ειχε διχρωμο εσωτερικο μαυρο μπεζ.μεση καταναλωση στη θεση comfort 6,8 εδειχνε την ωρα που το οδηγουσα,στη sport μου ειπε ο αντιπρόσωπος φτανει 8 ενώ στην  eco φτανει κατω από 6,να σημειωσω ότι εχει αυτοματο κιβωτιο αυτό που οδηγησα.
εκει που ειχα μια ενσταση ηταν στις επιδοσεις,οι 184 ιπποι ηταν λιγοι γ αυτό το αμαξι αν θελει καποιος επιδοσεις, πρεπει να παει τουλάχιστον στην 525d με τους 215 ιππους και ισως η καλυτερη σε πετρελαιοκινητο να είναι η 530d με τους 255 ιππους.
σε βενζινη οριακη είναι η 523i με τους 200 ιππους ενώ η 528i με τους 241 ιππους είναι ικανοποιητικη.

Σεβαστα τα οσα θα εγραψες, ετσι ειναι.

Προπελα που δεν εχει πανω το Μ...θεωρω οτι δεν αξιζει. Καποια μοντελα που ειναι v12, ναι. Λογω δυναμης και ηχου. Ολα τα αλλα, δεν εχουν να πουν κατι εναντι του ανταγωνισμου.

Τα Μ κανουν τη διαφορα, εκει η προπελα δειχνει την υπεροχη της και καυλωνεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aστέρι, γιατί όταν πρωτοείδα αυτό, πολλά χρόνια πριν, κόλλησα με τη φίρμα:

9fa3eee741bc749d9c9003ab1950188c.jpg

και γιατί όπως είπε και η μεγάλη Τζάνις ανάμεσα στις παρτούζες και στα ντρόγκια:

.

Όταν μπόρεσα οικονομικά πήρα κι εγώ το αστέρι στη μάσκα.
Όποιος έχει BMW και τη χαίρεται και τη γουστάρει μπράβο του.
Όποιος έχει Μercedes μπράβο του κι αυτού. Κι όποιος έχει καλό Auto union επίσης.
Kάποια πράγματα όμως είναι διαχρονικά και δε μπαίνουν σε σύγκριση.
Παρεκτός που η αυτοκίνηση και η χαρά εξ αυτής είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση. Το χαίρεσαι γιατί το γουστάρεις γιαυτό που είναι όχι γιατί είναι καλύτερο από κάτι άλλο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Aστέρι, γιατί όταν πρωτοείδα αυτό, πολλά χρόνια πριν, κόλλησα με τη φίρμα:

9fa3eee741bc749d9c9003ab1950188c.jpg

και γιατί όπως είπε και η μεγάλη Τζάνις ανάμεσα στις παρτούζες και στα ντρόγκια:

.

Όταν μπόρεσα οικονομικά πήρα κι εγώ το αστέρι στη μάσκα.
Όποιος έχει BMW και τη χαίρεται και τη γουστάρει μπράβο του.
Όποιος έχει Μercedes μπράβο του κι αυτού. Κι όποιος έχει καλό Auto union επίσης.
Kάποια πράγματα όμως είναι διαχρονικά και δε μπαίνουν σε σύγκριση.
Παρεκτός που η αυτοκίνηση και η χαρά εξ αυτής είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση. Το χαίρεσαι γιατί το γουστάρεις γιαυτό που είναι όχι γιατί είναι καλύτερο από κάτι άλλο.

:hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom