Νέα

BMW vs MERCEDES

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 468
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BMW vs MERCEDES

• Bmw

Ψήφοι: 49 40,2%
  • Mercedes

Ψήφοι: 73 59,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Σεβαστα τα οσα θα εγραψες, ετσι ειναι.

Προπελα που δεν εχει πανω το Μ...θεωρω οτι δεν αξιζει. Καποια μοντελα που ειναι v12, ναι. Λογω δυναμης και ηχου. Ολα τα αλλα, δεν εχουν να πουν κατι εναντι του ανταγωνισμου.

Τα Μ κανουν τη διαφορα, εκει η προπελα δειχνει την υπεροχη της και καυλωνεις.
συμφωνω βρίσκεις π.χ m3 e46 από γερμανια αρκετα φθηνα,απλα οι φοροι του κρατους φιλε σαββιδη δεν επιτρεπουν να εχεις v8 v12 κινητήρες,ειναι αμαρτια να σου τρωει το κρατος τα λεφτα ετσι ενώ θα μπορουσες ταυτόχρονα να την τουμπάνιαζες τη m3

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
συμφωνω βρίσκεις π.χ m3 e46 από γερμανια αρκετα φθηνα,απλα οι φοροι του κρατους φιλε σαββιδη δεν επιτρεπουν να εχεις v8 v12 κινητήρες,ειναι αμαρτια να σου τρωει το κρατος τα λεφτα ετσι ενώ θα μπορουσες ταυτόχρονα να την τουμπάνιαζες τη m3

Οι καυλες κοστιζουν.

Ανεβασε τα οικονομικα σου πρωτα και μετα καυλωσε ελευθερα, οπως αρμοζει.

Μια φορα ζουμε φιλε, γαμα του το σπιτι. Κανε οτι χρειαστει οσο εισαι νεος και με πουτσα σηκωμενη. Γαματα ολα και ζησε οπως καυλωνεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Γαμουσε στην εποχη του οταν πρωτοβγηκε στα 286 νευρικα αλογα που ειχε. Καλο εργαλειο, ξερο εντελως.

Τοτε εκεινη την εποχη, το Μ5 (που ηταν μεγαλη μου αγαπη τοτε) εβγαζε 340 νευρικα αλογα.

Και τα δυο τους, απολιτιστα εντελως, ουτε ηλεκτρονικες μαλακιες ουτε τιποτα. Ειχες αρχιδια; Το πηγαινες. Δεν ειχες; Χωραφι-χαντακι-κολωνα-τοιχος-γκρεμος και αντε γα.

Αντρικα αμαξια, εργαλεια για πολλες καυλες.

Ενας φιλος εχει ενα και το βγαζει που και που οταν θελουμε να καυλωσουμε ασχημα. Το εχει γυρω στα 300 αλογα, το εχει αδειασει μεσα ολο, σωληνοκλουβι και τσιτα τα γκαζια. Τερμα παει το εργαλειο, γνησια πηγη ανοθευτης καυλας.

Χυστε ελευθερα και συνεχεια. Παρτε ενα και θα καταλαβετε τι εστι μπεμπα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Στο 2.58 ειναι η καυλα...αλλα και στο 3.29 γαματο εργαλειο και αυτο. Στο 3.49 τους χυνει στα μουτρα απλα. Στο 4.44 ειναι το σκληρο πορνο.

Οποιος εχει τη δυνατοτητα να παρει το εργαλειο του και να δηλωσει συμμετοχη εκει, θα καυλωσει ασχημα.

Αψογη οργανωση, ποιοτητα οδοστρωματος, φοβερα εργαλεια, σκληρος ανταγωνισμος, γαμαει και γενικα σαν μερος.

Τις ημερες του event, μαζευει μουνια απο ολο το κοσμο επισης, χαμος. Γενικα γινεται γερο παιχνιδι απο ολες τις αποψεις.

Μετραει να πας και να παρεις μερος, τραβας μουνακια πανω σου πιο ευκολα ετσι.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Πάντως είδα στο YouTube πολύ καλή ευκαιρία είμαι το Peugeot 207 rallye αυτό με τα 150 άλογα το βρίσκεις με 6 χιλιάρικα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.509
Πόντοι
32.165
Πάντως είδα στο YouTube πολύ καλή ευκαιρία είμαι το Peugeot 207 rallye αυτό με τα 150 άλογα το βρίσκεις με 6 χιλιάρικα
]

γιατι οχι mini cooper S, opel corsa OPC (πολλοι λενε μακρια), honda type R ep3, audi s3 8L, ibiza/leon cupra, golf gti?

εγω παντως για mini cooper S με κοβω με 6 χιλιαρικα μετα απο αρκετο ψαξιμο online διαβαζοντας αποψεις αλλων. αν θες 2ο αμαξι απλα για να βγαζεις μερικες φορες γουστα τα σαβ/κυριακα και οχι για καθημερινο αμαξι μια τιμια επιλογη ειναι και το rx8.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
]

γιατι οχι mini cooper S, opel corsa OPC (πολλοι λενε μακρια), honda type R ep3, audi s3 8L, ibiza/leon cupra, golf gti?

εγω παντως για mini cooper S με κοβω με 6 χιλιαρικα μετα απο αρκετο ψαξιμο online διαβαζοντας αποψεις αλλων. αν θες 2ο αμαξι απλα για να βγαζεις μερικες φορες γουστα τα σαβ/κυριακα και οχι για καθημερινο αμαξι μια τιμια επιλογη ειναι και το rx8.

Peugeot άνετη ανάρτηση κάνει για καθημερινό

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
]

type r s3 και golf leon,ειναι μια χαρα αμαξια.
το 207 rally kai to Mini cooper s μακρια βγαζουν και τα δυο πολλες βλαβες όπως πολλαπλασιαστες αισθητήρες Λ και γενικης φυσεως ηλεκτρικα προβλήματα.εχω ακουσει και πολλα θεματα στο ραλι για συμπιεση κινητηρα όπως και θεματα με την τουρμπινα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
type r s3 και golf leon,ειναι μια χαρα αμαξια.
το 207 rally kai to Mini cooper s μακρια βγαζουν και τα δυο πολλες βλαβες όπως πολλαπλασιαστες αισθητήρες Λ και γενικης φυσεως ηλεκτρικα προβλήματα.εχω ακουσει και πολλα θεματα στο ραλι για συμπιεση κινητηρα όπως και θεματα με την τουρμπινα.

Μπουρδελα αμαξια, εν συντομια.

Για οποιον δεν εχει λεφτα να παρει ενα σοβαρο αμαξι, μονες επιλογες ειναι toyota, mitsubishi, honda, hyundai, ford. Αυτα και μονο. Παιρνεις κατι απο αυτα και εχεις αμαξι.

Ναι θα βγαλουν και αυτα προβληματα, δεν λεω οχι. Ειναι ομως αμαξια. Οχι μπουρδελα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Μπουρδελα αμαξια, εν συντομια.

Για οποιον δεν εχει λεφτα να παρει ενα σοβαρο αμαξι, μονες επιλογες ειναι toyota, mitsubishi, honda, hyundai, ford. Αυτα και μονο. Παιρνεις κατι απο αυτα και εχεις αμαξι.

Ναι θα βγαλουν και αυτα προβληματα, δεν λεω οχι. Ειναι ομως αμαξια. Οχι μπουρδελα.

Για Peugeot, Volvo τι εχεις να πεις; Τα Volvo παντα τα θεωρουσα αξιοπιστα ενω τα γαλλικα οχι αλλα με την πιο προσφατη εμπειρια μου (με Peugeot) εχω αλλαξει αποψη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Για Peugeot, Volvo τι εχεις να πεις;

Η Volvo δεν ειναι αυτη που εφτιαχνε αυτα τα γαματα αμαξια που ολοι θυμομαστε και που ηταν σκυλια του πολεμου. Καμια σχεση.

Τα μοντελα που αξιζουν, μαζι με τα εξτρα φτανουν ευκολα τα 90.000, οποτε δεν αξιζει. Αυτος που θα εχει τα 90, εχει και τα παραπανω για κατι αλλο.

Τα παλια μοντελα, γαμουσαν. Εργαλεια.

Τα γαλλικα, ουτε καν. Ουτε το φαγητο τους αξιζει, ουτε οι γυναικες, ουτε η μουσικη τους. Μονο το γαλλικο σινεμα γουσταρω πολυ, ειδικα τις παλιες ταινιες.

Θεωρητικα εχουν βγαλει καλα μοντελα. Μια δοκιμη θα σε πεισει, αν εισαι ηδη ευχαριστημενος, συνεχισε και οδηγα αμαξια τους. Εγω δεν ψηνομαι, δεν τα γουσταρω.

Ιαπωνα, Κορεατη αν δεν εχεις πολλα λεφτα. Απο αυτους θα παρεις ενα αμαξι που θα σου κρατησει.

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Τα Volvo είναι μια χαρά αυτοκίνητα αγαπητέ, απλά απευθύνονται σε άλλο κοινό.

Δεν παίρνεις Volvo για τα γκάζια, έχει όμως τρομακτική ποιότητα κύλισης, ωραίο design και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Είναι για μεγαλύτερους, δεν είναι για καυλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom