Νέα

Bluevision Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.479
Πόντοι
446
Τελευταία τροποποίηση:

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
1
ουστ ρε αρρωστε! ανωμαλε!
Ετσι μου αξίζει βρισιμο ξεφτελισμα διασυρμός και διαπόμπευση σατράπη σαδιστή Αφέντη @Papatzhs69 και είμαι στις διεστραμενες ανώμαλες διαταγές τις δικιες σας ή άλλων δευτ-παρ τα πρωινά 10-3 το μεσημέρι στο bluevision στο play ή όπου αλλού με διατάξετε τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίες

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
1
Τι να θυμωσω ρε ξεφτιλισμενε;;; Σαπιε...
Τέτοια ξεφτελισμενη μαζοχα Καριολοπουστρα είμαι και πολύ λίγα γράψατε Αφέντη @peteinos40
Ξεφωνηστε με όλοι-ες δημόσια όσο πιο πολύ αντέχετε και μπορείτε να μάθουν τι τελειωμένη μαζοχα δούλα είμαι ο Γιάννης Παπαϊωάννου ως Ράννια Παπά

Τελευταία τροποποίηση:

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
1
Και παπατζης και σατράπης! :cheesy::cheesy::cheesy:
Σατράπης και σαδιστής Αφέντης ο @Papatzhs69 Αφέντη @DEWARSS που με διαπομπεύει και διασύρει δημόσια όπως μου πρέπει και αξίζει τη μαζοχα δούλα καριολοπουστρα Ράννια Παπά που ως Γιάννης Παπαϊωάννου μεσίτης στη Θεσσαλονίκη ήδη με ξέρουν όλοι-ες τι ξεφτιλο τσιμπουκλου και ξεφωνημενη είμαι

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.105
Πόντοι
3.796
Σατράπης και σαδιστής Αφέντης ο @Papatzhs69 Αφέντη @DEWARSS που με διαπομπεύει και διασύρει δημόσια όπως μου πρέπει και αξίζει τη μαζοχα δούλα καριολοπουστρα Ράννια Παπά που ως Γιάννης Παπαϊωάννου μεσίτης στη Θεσσαλονίκη ήδη με ξέρουν όλοι-ες τι ξεφτιλο τσιμπουκλου και ξεφωνημενη είμαι
Ρανιε κανένα ακίνητο έχουμε προσφορά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom