Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Μάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη κουΓια απάντησε μου στο μύνημα μου;
Μάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη κουΓια απάντησε μου στο μύνημα μου;
Μάλιστα σατράπη σα
Θέλω να στα ρίχνω μέσα στο στόμα η στο κωλο και εγώ και όποιος σε γαμαει οκ,όταν θέλω να σε γαμησω θα σε διαταξω εγώ δεν θα πάρεις πρωτοβουλίεςΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ γαμαω χωρίς καποτα θέλω να σε χύνω παντού και όπου θέλω συμφωνείς
Απόλυτα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Να με χύνετε παντού από το κεφάλι τα μαλλιά το πρόσωπο το στόμα το λαρύγγι το σώμα παντού και φυσικά να τα πίνω όλα και να με κατουράτε πατοκορφα πίνοντας τα όλα. Γι αυτό σας είχα γράψει αν θέλετε ότι έχει στη είσοδο εμένα εκαποτο μου αρέσει να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος σταματημό και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ γαμαω χωρίς καποτα θέλω να σε χύνω παντού και όπου θέλω συμφωνείς
Καμία πρωτοβουλία σατράπη σαδιστή Αφέντη μου εσείς θα με διατάζετε και θα με πασαρετε σε όσους θέλετε για τα πάντα χωρίς έλεος και λέξη ασφαλείας. Μια μαζοχα δούλα για χύσιμο γκαστρωμα ξεφτελισμα μαστίγωμα σφαλιάρες και διασυρμόΘέλω να στα ρίχνω μέσα στο στόμα η στο κωλο και εγώ και όποιος σε γαμαει οκ,όταν θέλω να σε γαμησω θα σε διαταξω εγώ δεν θα πάρεις πρωτοβουλίες
Θα πάρεις καποτες από την είσοδο και θα της δωσεις σε μένα εντάξει;όταν θα πάμε να ντυθούμε θα μου το γλύψεις εκεί να χύσω μέσα στο στόμα σου εντάξειΑπόλυτα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Να με χύνετε παντού από το κεφάλι τα μαλλιά το πρόσωπο το στόμα το λαρύγγι το σώμα παντού και φυσικά να τα πίνω όλα και να με κατουράτε πατοκορφα πίνοντας τα όλα. Γι αυτό σας είχα γράψει αν θέλετε ότι έχει στη είσοδο εμένα εκαποτο μου αρέσει να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος σταματημό και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Μάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Εσείς θα με διατάζετε βρίζετε και φαλιαριζετε δημόσια να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος και ανθρωπιά σας ικετεύω γι αυτόΘα πάρεις καποτες από την είσοδο και θα της δωσεις σε μένα εντάξει;όταν θα πάμε να ντυθούμε θα μου το γλύψεις εκεί να χύσω μέσα στο στόμα σου εντάξει
Μην σε αγχωνει θα ξεφτιλιστεις ανελέητα,θα βάλω να σε βιάζουν,τώρα ο αφέντης σου πάει για ύπνο η συνέχεια αύριοΜάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Εσείς θα με διατάζετε βρίζετε και φαλιαριζετε δημόσια να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος και ανθρωπιά σας ικετεύω γι αυτό
Μάλιστα Αφέντη μου ανελέητα ασταμάτητα και χωρίς ανθρωπιά. Να με πασάρετε παντού τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίες για να τα απολαμβάνετε εσείς και να τα στέλνετε και σηκώνετε παντού δείχνοντας τι τελειωμένη μαζοχα δούλα και πουτανι έχετε στην κυριαρχία κι εξουσία σαςΜην σε αγχωνει θα ξεφτιλιστεις ανελέητα,θα βάλω να σε βιάζουν,τώρα ο αφέντης σου πάει για ύπνο η συνέχεια αύριο
Μάλιστα Αφέντη μου ανελέητα ασταμάτητα και χωρίς ανθρωπιά. Να με πασάρετε παντού τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίες για να τα απολαμβάνετε εσείς και να τα στέλνετε και σηκώνετε παντού δείχνοντας τι τελειωμένη μαζοχα δούλα και πουτανι έχετε στην κυριαρχία κι εξουσία σαςάνει ια να σου κανε
για να στα κάνει ο αφέντης σου αυτα που θες θα του δώσεις δωράκιΜάλιστα Αφέντη μου ανελέητα ασταμάτητα και χωρίς ανθρωπιά. Να με πασάρετε παντού τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίες για να τα απολαμβάνετε εσείς και να τα στέλνετε και σηκώνετε παντού δείχνοντας τι τελειωμένη μαζοχα δούλα και πουτανι έχετε στην κυριαρχία κι εξουσία σας
Αχχχ μην αρχίζετε τα δωράκια Αφέντη μου!!! Άφραγκη είμαι. Όμως μπορείτε να με πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε κονομοντας μόνο εσεισ από την ξεφτίλα μου σε όποιους και όσους θέλετε ως ιδιόκτητο μαζοχιστικό πουτανι σαςΤον αφέντη σου θα τον προσέχεις, και θα του δώσεις δωράκι για αυτά που θα σού κανει
Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να σε προωθήσω ειδάλλως θα το κάνεις μόνη σου καί θα μου δίνεις ότι βγάζεις;να σε ρωτήσω κάτι εκεί στο τσοντοσινεμα μπορούμε να κυκλοφορούμε τελείως γυμνή οπου περπατάμε;Αχχχ μην αρχίζετε τα δωράκια Αφέντη μου!!! Άφραγκη είμαι. Όμως μπορείτε να με πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε κονομοντας μόνο εσεισ από την ξεφτίλα μου σε όποιους και όσους θέλετε ως ιδιόκτητο μαζοχιστικό πουτανι σας
Μόνη μου είμαι δειλή και δεν μπορώ όμως όπου με στέλνετε ή όπου με πάτε για να με εκδιδετε πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε θα υπακούω τυφλά πληρώνοντας αυτοι απευθείας σε σας.Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να σε προωθήσω ειδάλλως θα το κάνεις μόνη σου καί θα μου δίνεις ότι βγάζεις;να σε ρωτήσω κάτι εκεί στο τσοντοσινεμα μπορούμε να κυκλοφορούμε τελείως γυμνή οπου περπατάμε;
Εσύ όσες φορές έχεις πάει πρωί βρίσκεις κανέναν να σε γαμαει; έχει κόσμοΜόνη μου είμαι δειλή και δεν μπορώ όμως όπου με στέλνετε ή όπου με πάτε για να με εκδιδετε πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε θα υπακούω τυφλά πληρώνοντας αυτοι απευθείας σε σας.
Φυσικά χωρίς όρια για τα πάντα από σαδομαζοχιστικά βασανιστήρια μέχρι διεστραμενες ανωμαλίες χωρίς καν λέξη ασφαλείας αρκεί να κονοματε εσείς.
Μέσα εκεί μπορείτε να κυκλοφορείτε όπως θέλετε δεν υπάρχει περιορισμός
Άλλοτε ναι άλλοτε όχιΕσύ όσες φορές έχεις πάει πρωί βρίσκεις κανέναν να σε γαμαει; έχει κόσμο
Ποιο απο τα δύο προτείνεις να πάμε να βρούμε κοσμοΆλλοτε ναι άλλοτε όχι
Πάμε στο play και αν δεν μείνετε ικανοποιημένος πάμε και στο bluevisionΠοιο απο τα δύο προτείνεις να πάμε να βρούμε κοσμο
Όπως σας έγραψα πάμε πρώτα στο play και αν δεν ευχαριστηθείτε από εκεί πάμε και στο bluevision. Ούτε 100μ. απόσταση δεν έχουν μεταξύ τους. Η δούλα σας δεν γουστάρει αλλά ο Αφέντης της εσείς να καυλωσετε και να εκτονωθείτεΕσενα ρωτάω που γουστάρεις περισσότερο να πάμε, θέλω να γλύψω καί εγω