Νέα

Bluevision Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ γαμαω χωρίς καποτα θέλω να σε χύνω παντού και όπου θέλω συμφωνείς
Θέλω να στα ρίχνω μέσα στο στόμα η στο κωλο και εγώ και όποιος σε γαμαει οκ,όταν θέλω να σε γαμησω θα σε διαταξω εγώ δεν θα πάρεις πρωτοβουλίες

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ γαμαω χωρίς καποτα θέλω να σε χύνω παντού και όπου θέλω συμφωνείς
Απόλυτα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Να με χύνετε παντού από το κεφάλι τα μαλλιά το πρόσωπο το στόμα το λαρύγγι το σώμα παντού και φυσικά να τα πίνω όλα και να με κατουράτε πατοκορφα πίνοντας τα όλα. Γι αυτό σας είχα γράψει αν θέλετε ότι έχει στη είσοδο εμένα εκαποτο μου αρέσει να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος σταματημό και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Θέλω να στα ρίχνω μέσα στο στόμα η στο κωλο και εγώ και όποιος σε γαμαει οκ,όταν θέλω να σε γαμησω θα σε διαταξω εγώ δεν θα πάρεις πρωτοβουλίες
Καμία πρωτοβουλία σατράπη σαδιστή Αφέντη μου εσείς θα με διατάζετε και θα με πασαρετε σε όσους θέλετε για τα πάντα χωρίς έλεος και λέξη ασφαλείας. Μια μαζοχα δούλα για χύσιμο γκαστρωμα ξεφτελισμα μαστίγωμα σφαλιάρες και διασυρμό

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Απόλυτα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Να με χύνετε παντού από το κεφάλι τα μαλλιά το πρόσωπο το στόμα το λαρύγγι το σώμα παντού και φυσικά να τα πίνω όλα και να με κατουράτε πατοκορφα πίνοντας τα όλα. Γι αυτό σας είχα γράψει αν θέλετε ότι έχει στη είσοδο εμένα εκαποτο μου αρέσει να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος σταματημό και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Θα πάρεις καποτες από την είσοδο και θα της δωσεις σε μένα εντάξει;όταν θα πάμε να ντυθούμε θα μου το γλύψεις εκεί να χύσω μέσα στο στόμα σου εντάξει

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Θα πάρεις καποτες από την είσοδο και θα της δωσεις σε μένα εντάξει;όταν θα πάμε να ντυθούμε θα μου το γλύψεις εκεί να χύσω μέσα στο στόμα σου εντάξει
Μάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Εσείς θα με διατάζετε βρίζετε και φαλιαριζετε δημόσια να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος και ανθρωπιά σας ικετεύω γι αυτό

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Μάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Εσείς θα με διατάζετε βρίζετε και φαλιαριζετε δημόσια να με ξεφτελίζετε χωρίς έλεος και ανθρωπιά σας ικετεύω γι αυτό
Μην σε αγχωνει θα ξεφτιλιστεις ανελέητα,θα βάλω να σε βιάζουν,τώρα ο αφέντης σου πάει για ύπνο η συνέχεια αύριο

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Μην σε αγχωνει θα ξεφτιλιστεις ανελέητα,θα βάλω να σε βιάζουν,τώρα ο αφέντης σου πάει για ύπνο η συνέχεια αύριο
Μάλιστα Αφέντη μου ανελέητα ασταμάτητα και χωρίς ανθρωπιά. Να με πασάρετε παντού τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίες για να τα απολαμβάνετε εσείς και να τα στέλνετε και σηκώνετε παντού δείχνοντας τι τελειωμένη μαζοχα δούλα και πουτανι έχετε στην κυριαρχία κι εξουσία σας

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Μάλιστα Αφέντη μου ανελέητα ασταμάτητα και χωρίς ανθρωπιά. Να με πασάρετε παντού τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίες για να τα απολαμβάνετε εσείς και να τα στέλνετε και σηκώνετε παντού δείχνοντας τι τελειωμένη μαζοχα δούλα και πουτανι έχετε στην κυριαρχία κι εξουσία σαςάνει ια να σου κανε
Μάλιστα Αφέντη μου ανελέητα ασταμάτητα και χωρίς ανθρωπιά. Να με πασάρετε παντού τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίες για να τα απολαμβάνετε εσείς και να τα στέλνετε και σηκώνετε παντού δείχνοντας τι τελειωμένη μαζοχα δούλα και πουτανι έχετε στην κυριαρχία κι εξουσία σας
για να στα κάνει ο αφέντης σου αυτα που θες θα του δώσεις δωράκι

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Τον αφέντη σου θα τον προσέχεις, και θα του δώσεις δωράκι για αυτά που θα σού κανει

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Τον αφέντη σου θα τον προσέχεις, και θα του δώσεις δωράκι για αυτά που θα σού κανει
Αχχχ μην αρχίζετε τα δωράκια Αφέντη μου!!! Άφραγκη είμαι. Όμως μπορείτε να με πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε κονομοντας μόνο εσεισ από την ξεφτίλα μου σε όποιους και όσους θέλετε ως ιδιόκτητο μαζοχιστικό πουτανι σας

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Αχχχ μην αρχίζετε τα δωράκια Αφέντη μου!!! Άφραγκη είμαι. Όμως μπορείτε να με πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε κονομοντας μόνο εσεισ από την ξεφτίλα μου σε όποιους και όσους θέλετε ως ιδιόκτητο μαζοχιστικό πουτανι σας
Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να σε προωθήσω ειδάλλως θα το κάνεις μόνη σου καί θα μου δίνεις ότι βγάζεις;να σε ρωτήσω κάτι εκεί στο τσοντοσινεμα μπορούμε να κυκλοφορούμε τελείως γυμνή οπου περπατάμε;

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να σε προωθήσω ειδάλλως θα το κάνεις μόνη σου καί θα μου δίνεις ότι βγάζεις;να σε ρωτήσω κάτι εκεί στο τσοντοσινεμα μπορούμε να κυκλοφορούμε τελείως γυμνή οπου περπατάμε;
Μόνη μου είμαι δειλή και δεν μπορώ όμως όπου με στέλνετε ή όπου με πάτε για να με εκδιδετε πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε θα υπακούω τυφλά πληρώνοντας αυτοι απευθείας σε σας.
Φυσικά χωρίς όρια για τα πάντα από σαδομαζοχιστικά βασανιστήρια μέχρι διεστραμενες ανωμαλίες χωρίς καν λέξη ασφαλείας αρκεί να κονοματε εσείς.
Μέσα εκεί μπορείτε να κυκλοφορείτε όπως θέλετε δεν υπάρχει περιορισμός

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Μόνη μου είμαι δειλή και δεν μπορώ όμως όπου με στέλνετε ή όπου με πάτε για να με εκδιδετε πασαρετε κι εκμεταλλεύεστε θα υπακούω τυφλά πληρώνοντας αυτοι απευθείας σε σας.
Φυσικά χωρίς όρια για τα πάντα από σαδομαζοχιστικά βασανιστήρια μέχρι διεστραμενες ανωμαλίες χωρίς καν λέξη ασφαλείας αρκεί να κονοματε εσείς.
Μέσα εκεί μπορείτε να κυκλοφορείτε όπως θέλετε δεν υπάρχει περιορισμός
Εσύ όσες φορές έχεις πάει πρωί βρίσκεις κανέναν να σε γαμαει; έχει κόσμο

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Εσενα ρωτάω που γουστάρεις περισσότερο να πάμε, θέλω να γλύψω καί εγω

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Εσενα ρωτάω που γουστάρεις περισσότερο να πάμε, θέλω να γλύψω καί εγω
Όπως σας έγραψα πάμε πρώτα στο play και αν δεν ευχαριστηθείτε από εκεί πάμε και στο bluevision. Ούτε 100μ. απόσταση δεν έχουν μεταξύ τους. Η δούλα σας δεν γουστάρει αλλά ο Αφέντης της εσείς να καυλωσετε και να εκτονωθείτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom