You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bluevision Θεσσαλονικη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 369
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τρίτη πρωί θες να βρεθούμε εκείΛέω να περάσω απόψε μια βόλτα
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Μπορώ από την ώρα που ανοίγει έως τις 3 το μεσημέρι είτε στο bluevision είτε στο play να έρθω. Είμαι παθητική μαζοχα pantyhosed sissy slaveΜήπως κάποιος θέλει να βρεθούμε Τρίτη το πρωί στο vision
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Μήπως κάποιος θέλει να βρεθούμε Τρίτη το πρωί στο vision
Ναι γιατί όχι θα ήθελα να σε γαμησω αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω πίπα και εγώ και να δοκιμάσω να γαμηθω
Γαμας εσύ η γαμιεσαι μόνο; έχει να βάλουμε κάπου εκεί τα πράγματα η όχι;έχω θέλω να ξεντυθω που αφήνω τα ρούχα;Ναι γιατί όχι θα ήθελα να σε γαμησω αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω πίπα και εγώ και να δοκιμάσω να γαμηθω
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Είμαι παθητική μαζοχα με άχρηστο πετσί. Κάνω τσιμπουκια γαμιεμαι με χύνουν με σφαλιαριζουν με κατουράνε με μαστιγώνουν. Στο play ξέρω ότι έχει ντουλάπια με κλειδαριά. Στο bluevision νομίζω έχει απλά χώρο για να αλλάξετε με κρεμάστρες.Γαμας εσύ η γαμιεσαι μόνο; έχει να βάλουμε κάπου εκεί τα πράγματα η όχι;έχω θέλω να ξεντυθω που αφήνω τα ρούχα;
Μπορείτε να με ξεφτελίζετε όπως σας αρέσει αλλά και να μας πάρουνε μαζι άλλοι που εσείς θα διαλέξετε χρησιμοποιώντας με ως δούλα σας.
Το play που είναι κοντά;μια οδό τουλάχιστον; είσοδο πόσο;Ωραία θα δοκιμάσουμε να πάμε στο xplay αν είναι αυτό θα στο πω αύριο για σίγουρα,το play τι ώρα ανοίγει;
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Οδυσσέως 13 δίπλα στο bluevision . Play Area - Play Thessaloniki | play different...Το play που είναι κοντά;μια οδό τουλάχιστον; είσοδο πόσο;
Ανοίγει στις 10 το πρωί
Μπορώ από τις 10 μέχρι τις 3 το μεσημέρι που πρέπει να φύγω είσοδος 8€
Τελευταία τροποποίηση:
Οδυσσέως 13 δίπλα στο bluevision . Play Area - Play Thessaloniki | play different...
Ανοίγει στις 10 το πρωί
Τέλεια πάμε εκεί γιατί και εμένα μου αρέσει να φοράω γυναικεία ρούχα,εγώ θα φορέσω στριγκακι ζαρτιερες με μαύρα καλτσακια σουτιέν ίσως και μίνι φούσταΟδυσσέως 13 δίπλα στο bluevision . Play Area - Play Thessaloniki | play different...
Ανοίγει στις 10 το πρωί
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Πάντα φοράω νάυλον κορμάκι, γυαλιστερό καλσόν χωρίς κιλοτάκια σε πάντα ξυρισμένο πλήρως σώμα.Τέλεια πάμε εκεί γιατί και εμένα μου αρέσει να φοράω γυναικεία ρούχα,εγώ θα φορέσω στριγκακι ζαρτιερες με μαύρα καλτσακια σουτιέν ίσως και μίνι φούστα
Θα γδυθώ μένοντας μόνο με αυτά θα φορέσω τις πλατφόρμες πέδιλα ή μπαλαρίνες αν προτιμάτε θα βάλω την περούκα θα βαφτώ μακιγιαριστώ και βάλω κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα και θα σας φέρω και το 150εκ δερμάτινο με κόμπους και στις εννιά ουρές του μαστίγιο μου και τις σιδερένιες χειροπέδες για να με ξεφτελίζετε μαστιγώσετε και δέσετε όπως εσείς θελήσετε κάνοντας με δουλικο πουτανι δικό σας και όσων θελήσετε να με πασαρετε
Αν πάμε play το πρωί έχει κόσμο η το bluevision εχει;Πάντα φοράω νάυλον κορμάκι, γυαλιστερό καλσόν χωρίς κιλοτάκια σε πάντα ξυρισμένο πλήρως σώμα.
Θα γδυθώ μένοντας μόνο με αυτά θα φορέσω τις πλατφόρμες πέδιλα ή μπαλαρίνες αν προτιμάτε θα βάλω την περούκα θα βαφτώ μακιγιαριστώ και βάλω κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα και θα σας φέρω και το 150εκ δερμάτινο με κόμπους και στις εννιά ουρές του μαστίγιο μου και τις σιδερένιες χειροπέδες για να με ξεφτελίζετε μαστιγώσετε και δέσετε όπως εσείς θελήσετε κάνοντας με δουλικο πουτανι δικό σας και όσων θελήσετε να με πασαρετε
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Τι να σας πω;! Πάμε και βλέπουμε. 10-3 είναι πέντε ώρες, θα ντυθουμε μακιγιαριστούμε θα χαμουρευτουμε μεταξύ μας θα με τσιμπουκωσετε γαμησετε μαστιγώσετε και όποιοι έρχονται κάντε τους ζάφτι για σας και τη δούλα σαςΑν πάμε play το πρωί έχει κόσμο η το bluevision εχει;
Εγώ θα μπορώ δέκα με μια δεν έχω πολύ χρόνο εγώ,πάμε να ντυθούμε αν θες εγώ δεν θα βαφτώ θα είμαι μόνο με ντύσιμο παπούτσια δεν έχω να φορέσω θα περπατάω ξυπολυτος και ότι μας κάτσει εγώ δεν έχω γαμηθει πότε να ξέρεις μόνο τσιμπούκι έχω κάνειΤι να σας πω;! Πάμε και βλέπουμε. 10-3 είναι πέντε ώρες, θα ντυθουμε μακιγιαριστούμε θα χαμουρευτουμε μεταξύ μας θα με τσιμπουκωσετε γαμησετε μαστιγώσετε και όποιοι έρχονται κάντε τους ζάφτι για σας και τη δούλα σας
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
τρίτη στις 10 θα σας περιμένω έξω στην είσοδο. Μπαίνουμε μαζι ετοιμαζόμαστε και θα περάσετε τέλεια με τη δούλα σας και όποιους άλλους είναι αυτό το τρίωρο μέχρι τις 1 ΟΚ;;;Εγώ θα μπορώ δέκα με μια δεν έχω πολύ χρόνο εγώ,πάμε να ντυθούμε αν θες εγώ δεν θα βαφτώ θα είμαι μόνο με ντύσιμο παπούτσια δεν έχω να φορέσω θα περπατάω ξυπολυτος και ότι μας κάτσει εγώ δεν έχω γαμηθει πότε να ξέρεις μόνο τσιμπούκι έχω κάνει
Τριτη στο play από έξω μπαίνουμε παρέα, είναι η πρώτη φορά που πάω σε τέτοιο μέρος,είσοδο πληρώνουμε ξεχωριστά;για αρχή δεν θα κάνουμε τίποτα μαζί θα σου πω εγώ ποτέ εντάξει;καποτες και τέτοια χρησιμοποιείς;τρίτη στις 10 θα σας περιμένω έξω στην είσοδο. Μπαίνουμε μαζι ετοιμαζόμαστε και θα περάσετε τέλεια με τη δούλα σας και όποιους άλλους είναι αυτό το τρίωρο μέχρι τις 1 ΟΚ;;;
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Κάθε άτομο πληρώνει είσοδο. Εσείς που είστε ο Αφέντης μου θα με διατάζετε να κάνω ότι θέλετε όπως το θέλετε με όποιον το θέλετε και η δούλα σας Ράννια τυφλά θα σας υπακούει όσο σαδιστικά σατραπικά και ακραία βίαια και αν είναι αυτά. Αν θέλετε καποτες εσείς έχει στην είσοδο. Είμαι απόλυτα παθητική μαζοχα και δεν έχω όρια ταμπού και ούτε λέξη ασφαλείας για τα μαστιγώματα. Μην διατάξετε σε τίποτε για να με χρησιμοποιήσετε κι εκμεταλλευτείτε για σας και όποιους άλλους θελήσετε ως δουλικο σας πουτανιΤριτη στο play από έξω μπαίνουμε παρέα, είναι η πρώτη φορά που πάω σε τέτοιο μέρος,είσοδο πληρώνουμε ξεχωριστά;για αρχή δεν θα κάνουμε τίποτα μαζί θα σου πω εγώ ποτέ εντάξει;καποτες και τέτοια χρησιμοποιείς;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις