Νέα

Bluevision Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Όπως σας έγραψα πάμε πρώτα στο play και αν δεν ευχαριστηθείτε από εκεί πάμε και στο bluevision. Ούτε 100μ. απόσταση δεν έχουν μεταξύ τους. Η δούλα σας δεν γουστάρει αλλά ο Αφέντης της εσείς να καυλωσετε και να εκτονωθείτε
Θα πρέπει να ντυθούμε ξανά με τα κανονικά ρούχα μην μας δεί κανείς

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Θα πρέπει να ντυθούμε ξανά με τα κανονικά ρούχα μην μας δεί κανείς
Εσείς φυσικά ναι εμένα μπορείτε να με πάρετε όπως θα είμαι παίρνοντας ένα κολάρο με λουρί από το σεξ σοπ του play και να με τραβολογατε στο bluevision όπως θα είμαι ντυμένη

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Δεν θα πάρω κάτι τέτοιο εσύ θα περπατάς όπως είσαι χωρίς αντιρρήσεις το κατάλαβες,μην σηκώνεις ανάστημα

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Δεν θα πάρω κάτι τέτοιο εσύ θα περπατάς όπως είσαι χωρίς αντιρρήσεις το κατάλαβες,μην σηκώνεις ανάστημα
Μάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Μπροστά εσείς και πίσω σας η δούλα σας τραβώντας με από τη ζώνη σας σφιγμένη και κουμπωμένη στο λαιμό μου. Να με μαστιγώσετε δεμένη και στο σταυρό Χ που έχει στο μπουντρούμι του play με το 150εκ δερμάτινο με κόμπους και στις εννιά ουρές του μαστίγιο μου με λύσσα μίσος και χωρίς σταματημό και λέξη ασφαλείας για τιμωρία

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Να ξέρεις θα με ακούς ότι σου λέω αύριο ετοιμάσου,να ξέρεις ότι θα σου σκισω το καλτσον

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Να ξέρεις θα με ακούς ότι σου λέω αύριο ετοιμάσου,να ξέρεις ότι θα σου σκισω το καλτσον
Τυφλή υποταγή και υπακοή σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Θα έχω και άλλα καλσόν οπότε σχιστέ τα χυστε τα κατουρήστε τα τιμή μου. Μαστιγωστε με σφαλιαριζετε με φτύστε με ξεφτελιστε με βρίστε με χωρίς ανθρωπιά. Πασαρετε με για τα πάντα παντού κακοποιηστε με τραβήξτε βίντεο και φωτογραφίες την τελειωμένη δούλα σας

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Θα μου γλύψεις και την κωλοτρυπιδα μου,θα πιεις τα χυσια και μετα θα σε κατουρήσω και θα σε φτύσω πορνη

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Θα μου γλύψεις και την κωλοτρυπιδα μου,θα πιεις τα χυσια και μετα θα σε κατουρήσω και θα σε φτύσω πορνη
Τιμή μου σατράπη σαδιστή Αφέντη να σας καθαρίσω γλυψω την κωλοτρυπιδα σας να ρουφήξω καταπιώ τα χυσια σας να πιω τα κατουρήματα να καταπιώ τα φτυσίματα τις στάχτες και τις γόπες των τσιγάρων σας ως τασάκι σας και φυσικά να καθαρίσω τα χυσια όσων σας χύσουν αν θελήσετε ενώ με μαστιγώνετε ασταμάτητα

Kavla42

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Εννοείται ότι όταν με χύνουν άλλοι θα έρχεσαι και θα με καθαρίζεις,δεν θα με αφήνεις λερωμένο

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
92
Πόντοι
1
Εννοείται ότι όταν με χύνουν άλλοι θα έρχεσαι και θα με καθαρίζεις,δεν θα με αφήνεις λερωμένο
Υποχρέωση και καθήκον μου σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Η γλώσσα και το στόμα μου σταχτοδοχείο πτυελοδοχείο λεκάνη τουαλέτας για σας και αυτών που θα με πασαρετε προωθείτε και χρησιμοποιείτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom