Θα πρέπει να ντυθούμε ξανά με τα κανονικά ρούχα μην μας δεί κανείςΌπως σας έγραψα πάμε πρώτα στο play και αν δεν ευχαριστηθείτε από εκεί πάμε και στο bluevision. Ούτε 100μ. απόσταση δεν έχουν μεταξύ τους. Η δούλα σας δεν γουστάρει αλλά ο Αφέντης της εσείς να καυλωσετε και να εκτονωθείτε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bluevision Θεσσαλονικη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CSD28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 378
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Εσείς φυσικά ναι εμένα μπορείτε να με πάρετε όπως θα είμαι παίρνοντας ένα κολάρο με λουρί από το σεξ σοπ του play και να με τραβολογατε στο bluevision όπως θα είμαι ντυμένηΘα πρέπει να ντυθούμε ξανά με τα κανονικά ρούχα μην μας δεί κανείς
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Μάλιστα σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Μπροστά εσείς και πίσω σας η δούλα σας τραβώντας με από τη ζώνη σας σφιγμένη και κουμπωμένη στο λαιμό μου. Να με μαστιγώσετε δεμένη και στο σταυρό Χ που έχει στο μπουντρούμι του play με το 150εκ δερμάτινο με κόμπους και στις εννιά ουρές του μαστίγιο μου με λύσσα μίσος και χωρίς σταματημό και λέξη ασφαλείας για τιμωρίαΔεν θα πάρω κάτι τέτοιο εσύ θα περπατάς όπως είσαι χωρίς αντιρρήσεις το κατάλαβες,μην σηκώνεις ανάστημα
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Τυφλή υποταγή και υπακοή σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Θα έχω και άλλα καλσόν οπότε σχιστέ τα χυστε τα κατουρήστε τα τιμή μου. Μαστιγωστε με σφαλιαριζετε με φτύστε με ξεφτελιστε με βρίστε με χωρίς ανθρωπιά. Πασαρετε με για τα πάντα παντού κακοποιηστε με τραβήξτε βίντεο και φωτογραφίες την τελειωμένη δούλα σαςΝα ξέρεις θα με ακούς ότι σου λέω αύριο ετοιμάσου,να ξέρεις ότι θα σου σκισω το καλτσον
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Τιμή μου σατράπη σαδιστή Αφέντη να σας καθαρίσω γλυψω την κωλοτρυπιδα σας να ρουφήξω καταπιώ τα χυσια σας να πιω τα κατουρήματα να καταπιώ τα φτυσίματα τις στάχτες και τις γόπες των τσιγάρων σας ως τασάκι σας και φυσικά να καθαρίσω τα χυσια όσων σας χύσουν αν θελήσετε ενώ με μαστιγώνετε ασταμάτηταΘα μου γλύψεις και την κωλοτρυπιδα μου,θα πιεις τα χυσια και μετα θα σε κατουρήσω και θα σε φτύσω πορνη
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Υποχρέωση και καθήκον μου σατράπη σαδιστή Αφέντη μου. Η γλώσσα και το στόμα μου σταχτοδοχείο πτυελοδοχείο λεκάνη τουαλέτας για σας και αυτών που θα με πασαρετε προωθείτε και χρησιμοποιείτεΕννοείται ότι όταν με χύνουν άλλοι θα έρχεσαι και θα με καθαρίζεις,δεν θα με αφήνεις λερωμένο
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Άφαντος στις 10 που είπατε ότι θα συναντιόμασταν Αφέντη!!! Τζάμπα ήρθα!!!Εννοείται ότι όταν με χύνουν άλλοι θα έρχεσαι και θα με καθαρίζεις,δεν θα με αφήνεις λερωμένο
Καλημέρα και σε σένα ούτε εγώ έχω πάει ακόμα στο blue vision θα θέλατε να πάμε μαζί; είστε ζευγάρι άντρας με γυναίκα;Καλησπέρα παιδιά είμαστε ζευγάρι από Αθήνα θα έρθουμε Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη και λέγαμε να επισκεφτούμε το blue vision της Θεσσαλονίκης αξίζει;
παιδια ειχα στειλει νωριτερα στο νημα ωστε να ερθουμε με την κοπελα μου
οπως καταλαβαινετε το ζορισε και τελικα πηγαμε πρωτα στο εξωτερικο και δοκιμασε
αλλα θα κανουμε και μια επισκεψη εδω τελικα
ξανα στειλτε οποιος ενδιαφερετε να κανονισουμε
Ενδιαφέρομαι εγώ αν ειστε ακόμα διαθέσιμοι και θέλετε να βρεθούμε, πότε σας ενδιαφέρει να βρεθούμεπαιδια ειχα στειλει νωριτερα στο νημα ωστε να ερθουμε με την κοπελα μου
Eurocargo 250
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πόσο είσαι Ράνια