Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
@JohnCena & @peteinos40 γιατί θυμώσατε ;;;
ουστ ρε αρρωστε! ανωμαλε!@JohnCena & @peteinos40 γιατί θυμώσατε ;;;
Ετσι μου αξίζει βρισιμο ξεφτελισμα διασυρμός και διαπόμπευση σατράπη σαδιστή Αφέντη @Papatzhs69 και είμαι στις διεστραμενες ανώμαλες διαταγές τις δικιες σας ή άλλων δευτ-παρ τα πρωινά 10-3 το μεσημέρι στο bluevision στο play ή όπου αλλού με διατάξετε τραβώντας με σε βίντεο και φωτογραφίεςουστ ρε αρρωστε! ανωμαλε!
Τι να θυμωσω ρε ξεφτιλισμενε;;; Σαπιε...@JohnCena & @peteinos40 γιατί θυμώσατε ;;;
Και παπατζης και σατράπης!ουστ ρε αρρωστε! ανωμαλε!
Τέτοια ξεφτελισμενη μαζοχα Καριολοπουστρα είμαι και πολύ λίγα γράψατε Αφέντη @peteinos40Τι να θυμωσω ρε ξεφτιλισμενε;;; Σαπιε...
Σατράπης και σαδιστής Αφέντης ο @Papatzhs69 Αφέντη @DEWARSS που με διαπομπεύει και διασύρει δημόσια όπως μου πρέπει και αξίζει τη μαζοχα δούλα καριολοπουστρα Ράννια Παπά που ως Γιάννης Παπαϊωάννου μεσίτης στη Θεσσαλονίκη ήδη με ξέρουν όλοι-ες τι ξεφτιλο τσιμπουκλου και ξεφωνημενη είμαιΚαι παπατζης και σατράπης!![]()
Ρανιε κανένα ακίνητο έχουμε προσφορά;Σατράπης και σαδιστής Αφέντης ο @Papatzhs69 Αφέντη @DEWARSS που με διαπομπεύει και διασύρει δημόσια όπως μου πρέπει και αξίζει τη μαζοχα δούλα καριολοπουστρα Ράννια Παπά που ως Γιάννης Παπαϊωάννου μεσίτης στη Θεσσαλονίκη ήδη με ξέρουν όλοι-ες τι ξεφτιλο τσιμπουκλου και ξεφωνημενη είμαι
πως και δεν εβαλες για ονομα γιαννα παπα και εβαλες ραννια?Σατράπης και σαδιστής Αφέντης ο @Papatzhs69 Αφέντη @DEWARSS που με διαπομπεύει και διασύρει δημόσια όπως μου πρέπει και αξίζει τη μαζοχα δούλα καριολοπουστρα Ράννια Παπά που ως Γιάννης Παπαϊωάννου μεσίτης στη Θεσσαλονίκη ήδη με ξέρουν όλοι-ες τι ξεφτιλο τσιμπουκλου και ξεφωνημενη είμαι
στην πρωτη φωτο που φαινεται ο καναπες ειναι κανα ακινητο για πουλημα?Μάλιστα Αφέντη μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το Ράννια μου το έδωσε από το 1980 η πρώτη μου Αφέντραπως και δεν εβαλες για ονομα γιαννα παπα και εβαλες ραννια?
Οχι καλέ σεις είναι το σπίτι που με φιλοξενεί ο μόνος εν ζωή συγγενής μου ένας 97χρονος θείοςστην πρωτη φωτο που φαινεται ο καναπες ειναι κανα ακινητο για πουλημα?
Ως παθητική μαζοχα δούλα και καριολόπουστρα δεν αμοίβομαι φυσικά. Υποχρέωσή μου να τσιμπουκωνομαι μαστιγώνομαι και ξεφτελιζομαι χωρίς όρια και λέξη ασφαλείαςΦανταστικός διάλογος.
- Μαρέσει το σπίτι, πόσο είναι η μεσιτική σας αμοιβή
- Ένα τσιμπούκι
Υπέροχο
Είσαι μέσα τωραΚαλησπέρα... υποτακτική crossdresser για σήμερα?