Πω πω, με βάρδιες πάτε?
EvilPlasma κουράγιο, έχεις δρόμο ακόμα.
Ελα ρε συ ειχα μερες να μπω...ασε να παιξουμε...
Πω πω, με βάρδιες πάτε?
Συνεχισε τις κακιες σου λοιπον και ασε τα "ιδιαιτερα μαθηματα" περι καταννοησης
για αλλου....εγω προσωπικα ειμαι ξανθια,οποτε....
Εισαι στη μεση καποιου ονειρου/εφιαλτη...
Δε πειραζει η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!
Ελα ρε συ ειχα μερες να μπω...ασε να παιξουμε...
Πω πω, με βάρδιες πάτε?
Το βρήκα!Παλιότερα ένα απεγνωσμένος είχε ανοίξει ένα θέμα και παρακαλούσε τους μοντ να βάλουν φίλτρα στο φόρουμ ώστε να μην του εμφανίζονται τα ποστ των γυναικών!
Θα το ανασύρω αν μπορέσω!
Παίδες, ειλικρινά σέβομαι τον κόπο και το χρήμα που δαπανατε για να διατηρείτε αυτό το φόρουμ.
Το οποίο προσφέρει υπηρεσίες στον ανδρικό πληθυσμό, αφού ανταλλάσσονται χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρίες, με αποτέλεσμα όλοι να βγαίνουμε κερδισμένοι και να γλυτώνουμε ταλαιπωρία, κακοτοπιές , έξοδα , μπελάδες.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Οι επαγγελματίες-γυναίκες σαφώς είναι ευπροσδεκτες, αφού μπορεί να ενημερώσουν για τις υπηρεσίες τους.
Διάφορες αργόσχολες όμως, ανύπαρκτες κοινωνικά , οι οποίες βρίσκονται τους τελευταιους 6-12-18-24 μήνες συνεχώς στο φόρουμ , σε 24ωρη βάση , γράφοντας 50posts/h , άσχετα ΠΑΝΤΑ με το εκάστοτε θέμα , τι προσφέρουν στο φόρουμ;
Το μετατρέπουν σε τσάτ, όπου προσπαθούν να πετύχουν αυτό που η φύση τους στέρησε (λόγω εμφάνισης) στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΝΑ τραβήξουν δηλαδή την προσοχή ανδρών , οι οποίοι στην αληθινη ζωή , έξω στην κοινωνία , όταν τις βλέπουν , το βάζουν στα πόδια.
Ειλικρινα σας καλώ να δείτε πόσο άσχετα ειναι τα posts τους σε όλα τα θέματα.
Κλείστε τους την πόρτα!
Αν δεν δέχεστε να τον κάνετε αυτό , τουλάχιστον προσθέστε μια επιλογή για τους άνδρες χρήστες , να μπορούν να μην βλέπουν τα posts που κάνουν οι γυναίκες χρήστες.
Να υπάρχει δηλαδή μια επιλογή στα settings του προφίλ του καθενός:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ POSTS ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΧΡΗΣΤΩΝ.
μια από τις αγαπημένες μου ατάκες: Μόνος μου και όλοι σας...
Μη παιδευεις το κεφαλακι σου πολυ,σε καποια θεματα δεν υπαρχει παντα λυση...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΗ/ΑΠΑΝΤΙΣΗ: Ναι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά στο τέλος πεθαίνει και αυτή..Και εγώ θα είμαι στο τέλος.
*είπε ο EvilPlasma πριν κάνει log out*
Συνέχισε ρε και μη μασάς.
Σκέψου ότι βρίζεις τον Γιαννάκη.
δεν κάνω log out απλά σε κανά μισάωρο έχει έξοδο...
Ερε Ταρατσουλη τα εχεις παιξει απο το πολυ διαβασμα ;)
Εμας μας ρωτησες βρε χαζοΠλάκα κάνω, μη τρελαίνεσαι.
Θα τις πάρεις και αυτές μαζί σου?
Εμας μας ρωτησες βρε χαζο
Πλάκα κάνω, μη τρελαίνεσαι.
Θα τις πάρεις και αυτές μαζί σου?
Ανουσια ε ?!?!Έλα τώρα που δε θες.
Προτιμάς να κυκλοφορήσεις με ένα EvilPlasma ή να κάνεις αυτά τα ανούσια που κάνεις?
Το θέμα είναι αν σας θέλει αυτός (που δε νομίζω).
Ε ναι βρε,μονο εκει μπορειτε να περνατε καλα!!εκεί που πάω...δύσκολο...
Η παράκληση!