Kai να την σερνω στα πλακοστρωτα ε????????
χμμμμμμμ βαζειs ιδεεs.......
συρσιμο απο τα μαλλια
εχω δωσει κ καλυτερες...εσυ δε το εχεις προσεξει... ;)
συρσιμο απο τα μαλλια
σσσστ!!!!μετα εσυ...ενας ενας παιδια!!!Σιγά ρε έξυπνη.
Μην κλείνεις πολύ το μάτι γιατί θα σε πάρει ο ύπνος.
Ναι χιλια συγνωμη αλλα με απασχολουσαν θρεντ οπως, " Βυζοπουλες σε μπουρδελα", " Οι πουτανες τις Ποπης " κ.α. τετοια ασχετα με το site και δεν προφταινα. Τι να πω ειμαι αδικαιολογηυος :o :oεχω δωσει κ καλυτερες...εσυ δε το εχεις προσεξει... ;)
συρσιμο απο τα μαλλια
Σιγά ρε, να της μείνει κάνα παϊδι της κοπέλας, μην είναι τέζα μετά
Βλεπω ομωs ετσι δυσκολια.....Θα χτυπαει το κεφαλι τηs στα πεζοδρομια......Και ο δημαρχοs μολιs τωρα τα ανακαινισε.....
εχεις δικιο...σε αφηνω στα ενδιαφεροντα σου...Ναι χιλια συγνωμη αλλα με απασχολουσαν θρεντ οπως, " Βυζοπουλες σε μπουρδελα", " Οι πουτανες τις Ποπης " κ.α. τετοια ασχετα με το site και δεν προφταινα. Τι να πω ειμαι αδικαιολογηυος :o :o
Ωπ, PWNED!!Ναι χιλια συγνωμη αλλα με απασχολουσαν θρεντ οπως, " Βυζοπουλες σε μπουρδελα", " Οι πουτανες τις Ποπης " κ.α. τετοια ασχετα με το site και δεν προφταινα. Τι να πω ειμαι αδικαιολογηυος :o :o
Μεσιέ, ποτέ μην ντρέπεσαι για κάτι που σου αρέσει!! (πάω να δω το θρεντ χαχααααα)Nτρεπομαι που το λεω μου αρεσει και το θρεντ του Ιωσηφ Μπλασκου. Γαμαει ως θρεντ και ως αισθητικη αποψη
Λες να ειναι τοσο σκληρο,ξερο ΚΟΥΦΙΟκεφαλη που να σπασει τις πλακες??
Ξανα πισω στο εργαστηριο για νεα σχεδια!!!
Ελα ρε :-* θα σου δωσω 5 λεπτα να αποσειρεις το ποστ, γιατι εισαι απροσεκτο και σε συνχωρωΩπ, PWNED!!
Κοσμογκερλ-μπουρδελιάρης 1-0 με αυτογκόλ ο__Ο
Τότε πώς έχεις ολοκληρωμένη άποψη για την παρουσία της στο σάιτ μεσιέ;
Aυτα τα νεα πλακοστρωτα που βαλανε ειναι οπωs και να το κανουμε ευαισθητα ...μπιμπελο...
Αρα πρεπει να προσεχουμε οταν θα τα κτυπαμε.....Και το κεφαλια τουs ειναι ....ανθεκτικα και βαρια .....Θα μαs χαλασουνε την μοστρα των πεζοδρομιων
Ελα ρε :-* θα σου δωσω 5 λεπτα να αποσειρεις το ποστ, γιατι εισαι απροσεκτο και σε συνχωρω
Σου το'χω ξαναπεί εσένα, είσαι άρχοντας, κουβαρντά μου!! :-* :-* :-*Αντε για σενα ειδικα.....να την κυκλοφορω με το καροτσακι ....Ξερειs αυτο πουχουνε για τα εμπορευματα....Ε ποσο πια αλλεs ανεσειs???? Μην εισαστε και πλεονεκτεs!!!!!!!!!!!
Δεν το απέσυρα αλλά το διόρθωσα με ακριβή τήρηση του σκορ γιατί όντως ήταν απροσεξία
Σου το'χω ξαναπεί εσένα, είσαι άρχοντας, κουβαρντά μου!! :-* :-* :-*
A) Μπορει να μην εχω ολοκληρωμενη αποψη για τη Λοθκριτια , αλλα σιγουρα εχω μαζι με αλλους συνμπουρδελιαρηδες ολοκληρωμενη αποψη για την εικονα πολλων αλλων θριαμβευτικων περιπτωσεων του παρελθοντος που μας ζαλησαν ανελεητα τ'αρχειδια " cosmogirls, "cosmoboys" κοσμοναυτες γενικοτερα απο εναν αλλο κοσμο που δεν πηρανε ποτε χαμπαρι με τι εχει να κανει το site. Σε ποιο θρεντ μιλαμε δηλαδη για πουτανες και σε ποιο φρεντ για νυχια και μπιστολακι.Ωπ, PWNED!!
Κοσμογκερλ-μπουρδελιάρης1-0(διόρθωση) 2-2 με αυτογκόλ ο__Ο
Τότε πώς έχεις ολοκληρωμένη άποψη για την παρουσία της στο σάιτ μεσιέ;
Edit: Μεσιέ, ποτέ μην ντρέπεσαι για κάτι που σου αρέσει!! (πάω να δω το θρεντ χαχααααα)