Νέα

Bite... mounitsa και λοιπές «παλιές»! Έχουν χάσει πλέον την αίγλη τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νεες ή παλιες?

• Νεες

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Παλιες

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο?

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ασχολουμαι με τις γκομενες του site!

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Ολοι αντρες ειναι ρε! Παραμυθια πουλανε!

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εχω δωσει κ καλυτερες...εσυ δε το εχεις προσεξει... ;)
Ναι χιλια συγνωμη αλλα με απασχολουσαν θρεντ οπως, " Βυζοπουλες σε μπουρδελα", " Οι πουτανες τις Ποπης " κ.α. τετοια ασχετα με το site και δεν προφταινα. Τι να πω ειμαι αδικαιολογηυος :o :o :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σιγά ρε, να της μείνει κάνα παϊδι της κοπέλας, μην είναι τέζα μετά   :2funny:  :2funny:  :2funny:

Αντε για σενα ειδικα.....να την κυκλοφορω με το καροτσακι ....Ξερειs αυτο πουχουνε για τα εμπορευματα....Ε  ποσο πια αλλεs ανεσειs???? Μην εισαστε και πλεονεκτεs!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Nτρεπομαι που το λεω μου αρεσει και το θρεντ του Ιωσηφ Μπλασκου. Γαμαει ως θρεντ και ως αισθητικη αποψη

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Βλεπω ομωs ετσι δυσκολια.....Θα χτυπαει το κεφαλι τηs στα πεζοδρομια......Και ο δημαρχοs μολιs τωρα τα ανακαινισε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να ειναι τοσο σκληρο,ξερο ΚΟΥΦΙΟκεφαλη που να σπασει τις πλακες?? :think:

Ξανα πισω στο εργαστηριο για νεα σχεδια!!! :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ναι χιλια συγνωμη αλλα με απασχολουσαν θρεντ οπως, " Βυζοπουλες σε μπουρδελα", " Οι πουτανες τις Ποπης " κ.α. τετοια ασχετα με το site και δεν προφταινα. Τι να πω ειμαι αδικαιολογηυος :o :o :P
εχεις δικιο...σε αφηνω στα ενδιαφεροντα σου... :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ωπ, PWNED!!
Κοσμογκερλ-μπουρδελιάρης 1-0(διόρθωση) 2-2 με αυτογκόλ   ο__Ο
Τότε πώς έχεις ολοκληρωμένη άποψη για την παρουσία της στο σάιτ μεσιέ;  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

Edit:
Nτρεπομαι που το λεω μου αρεσει και το θρεντ του Ιωσηφ Μπλασκου. Γαμαει ως θρεντ και ως αισθητικη αποψη
Μεσιέ, ποτέ μην ντρέπεσαι για κάτι που σου αρέσει!!  :bottom: :bottom:(πάω να δω το θρεντ χαχααααα)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λες να ειναι τοσο σκληρο,ξερο ΚΟΥΦΙΟκεφαλη που να σπασει τις πλακες?? :think:

Ξανα πισω στο εργαστηριο για νεα σχεδια!!! :2funny: :2funny:

Aυτα τα νεα πλακοστρωτα που βαλανε ειναι οπωs και να το κανουμε  ευαισθητα ...μπιμπελο...
Αρα πρεπει να προσεχουμε οταν θα τα κτυπαμε.....Και το κεφαλια τουs ειναι ....ανθεκτικα και βαρια .....Θα μαs χαλασουνε την μοστρα των πεζοδρομιων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ωπ, PWNED!!
Κοσμογκερλ-μπουρδελιάρης 1-0 με αυτογκόλ   ο__Ο
Τότε πώς έχεις ολοκληρωμένη άποψη για την παρουσία της στο σάιτ μεσιέ;  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ρε :-* θα σου δωσω 5 λεπτα να αποσειρεις το ποστ, γιατι εισαι απροσεκτο και σε συνχωρω

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Aυτα τα νεα πλακοστρωτα που βαλανε ειναι οπωs και να το κανουμε  ευαισθητα ...μπιμπελο...
Αρα πρεπει να προσεχουμε οταν θα τα κτυπαμε.....Και το κεφαλια τουs ειναι ....ανθεκτικα και βαρια .....Θα μαs χαλασουνε την μοστρα των πεζοδρομιων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ελα ρε :-* θα σου δωσω 5 λεπτα να αποσειρεις το ποστ, γιατι εισαι απροσεκτο και σε συνχωρω
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Δεν το απέσυρα αλλά το διόρθωσα με ακριβή τήρηση του σκορ γιατί όντως ήταν απροσεξία  :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αντε για σενα ειδικα.....να την κυκλοφορω με το καροτσακι ....Ξερειs αυτο πουχουνε για τα εμπορευματα....Ε  ποσο πια αλλεs ανεσειs???? Μην εισαστε και πλεονεκτεs!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Σου το'χω ξαναπεί εσένα, είσαι άρχοντας, κουβαρντά μου!!  :-*  :-*  :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σου το'χω ξαναπεί εσένα, είσαι άρχοντας, κουβαρντά μου!!  :-*  :-*  :-*

Τι να το κανειs???????????  αρχονταs ξαρχονταs καμμια δεν μου κανει το χατηρι εδω μεσα
Και να πειs οτι ζητησα τιποτα δυσκολο!!!!!!!!!!  Λιγη παλη με ...λασπη
Αισχοs!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ωπ, PWNED!!
Κοσμογκερλ-μπουρδελιάρης 1-0(διόρθωση) 2-2 με αυτογκόλ   ο__Ο

Edit: Μεσιέ, ποτέ μην ντρέπεσαι για κάτι που σου αρέσει!!  :bottom: :bottom:(πάω να δω το θρεντ χαχααααα)
A) Μπορει να μην εχω ολοκληρωμενη αποψη για τη Λοθκριτια , αλλα σιγουρα εχω μαζι με αλλους συνμπουρδελιαρηδες ολοκληρωμενη αποψη για την εικονα πολλων αλλων θριαμβευτικων περιπτωσεων του παρελθοντος που μας ζαλησαν ανελεητα τ'αρχειδια " cosmogirls, "cosmoboys"  κοσμοναυτες γενικοτερα απο εναν αλλο κοσμο που δεν πηρανε ποτε χαμπαρι με τι εχει να κανει το site. Σε ποιο θρεντ μιλαμε δηλαδη για πουτανες και σε ποιο φρεντ για νυχια και μπιστολακι.
Β) ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....
Γ) Τη συμβουλη για την ντροπη τη διαβασες στο Κοσμοπολιταν ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μα  τι εγινε στο Κοσμοπολιταν βρε??????,κανεναs δεν μου λεει.....αισχοs!!!
Ουτε για κοσμοπολιταν τιποτα ουτε για λασπη.....τσ τσ τσ
Απελευθερωμενεs σου λεει μετα!!!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom