Νέα

Bite... mounitsa και λοιπές «παλιές»! Έχουν χάσει πλέον την αίγλη τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεες ή παλιες?

• Νεες

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Παλιες

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο?

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ασχολουμαι με τις γκομενες του site!

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Ολοι αντρες ειναι ρε! Παραμυθια πουλανε!

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.338
Πόντοι
17.885
Γατουλα .......τετοιες παγιδες, τις στυνει η bite με μοναδικο τροπο. Καποιοι απο μας ακομα τρεχουν οταν βγαινει για σαφαρι.
Εσυ να γινεις πιο συγκεκριμενη. Εχεις ωραιο βυζι?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γατουλα .......τετοιες παγιδες, τις στυνει η bite με μοναδικο τροπο. Καποιοι απο μας ακομα τρεχουν οταν βγαινει για σαφαρι.
Kαλά που δεν την ρώτησες άμα τα καταπίνει! :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν φυγουν ολες οι γυναικες απο δω μεσα θα ησυχασετε δλδ????

θελετε να φυγουμε ολες να μεινετε μονοι σας?
αφου το θελετε τοσο εγω να μην σας χαλασω χατιρι..... :(
κοιτα αν βγουν ολοι κ πουν σοβαρα οτι θελουν να την κανουμε ...θα το σκεφτω κ γω να σε ακολουθησω...

παγιδες;!δεν ειμαι η μπαιτ και δε συνηθιζω να στηνω παγιδες...αν δε γουσταρεις να απαντησεις οκ...δε τρεχει κ τιποτα...
και δεν ειμαι γατουλα... ;) ;) ;)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κοιτα αν βγουν ολοι κ πουν σοβαρα οτι θελουν να την κανουμε ...θα το σκεφτω κ γω να σε ακολουθησω...
παγιδες;!δεν ειμαι η μπαιτ και δε συνηθιζω να στηνω παγιδες...αν δε γουσταρεις να απαντησεις οκ...δε τρεχει κ τιποτα...
και δεν ειμαι γατουλα... ;) ;) ;)
Nomizω οτι τα ποστ σου ειναι η απαντηση σε αυτο που με ρωτησες. Λεξη προς λεξη. Καμια μεταμορφωση. Ορκιστηκες πανω στο κοσμοπολιταν οπως ειδες να κανουν στη διαφημηση, κλεινεις τα ματια και κυρια μπηκες, κυρια σκοπευεις να βγεις. Νιωθω οτι θα πηγαινες στο καρναβαλι με πανακριβα παπουτσια με μονο σκοπο ( οχι να τα δειξεις ) απλως να τα κρατησεις καθαρα και να εχεις την ικανοποιηση οτι το καταφερες ακομα και αν χασεις τη χαρα του καρναβαλιου. Αν τωρα  την bITE τη ρωτησεις για το βυζι της ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Nomizω οτι τα ποστ σου ειναι η απαντηση σε αυτο που με ρωτησες. Λεξη προς λεξη. Καμια μεταμορφωση. Ορκιστηκες πανω στο κοσμοπολιταν οπως ειδες να κανουν στη διαφημηση, κλεινεις τα ματια και κυρια μπηκες, κυρια σκοπευεις να βγεις. Νιωθω οτι θα πηγαινες στο καρναβαλι με πανακριβα παπουτσια με μονο σκοπο ( οχι να τα δειξεις ) απλως να τα κρατησεις καθαρα και να εχεις την ικανοποιηση οτι το καταφερες ακομα και αν χασεις τη χαρα του καρναβαλιου. Αν τωρα  την bITE τη ρωτησεις για το βυζι της ...
λες και με φωτογραφιζεις ρε σταμπιτ!!! ;)τι να απαντησω τωρα...;μαλλον δε προοριζεται γ μενα αυτη σου η απαντηση...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
λες και με φωτογραφιζεις ρε σταμπιτ!!! ;)τι να απαντησω τωρα...;μαλλον δε προοριζεται γ μενα αυτη σου η απαντηση...
Παντος αυτη η απαντηση σου εστω και ειρωνικη ειναι πιο παιχνιδιαρικη απο την προηγουμενη. Εισαι σε καλο δρομο ... (προσωπικη αποψη παντα)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Αχαχαααα, αυτή είναι κλασική μεσιέ, όχι καλτ, είναι άλλο είδος!!

Φτου ρε γμτ.....τωρα με νταουνιασεs νταουν ταουν.....Τωρα εξηγειται γιατι μου βαζανε τιs φωνεs οι κοπελεs οταν τιs εριχνα κατω......Α !!!    Θα σε μαλωσω ...επρεπε να μου το πειs απ την αρχη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Παντος αυτη η απαντηση σου εστω και ειρωνικη ειναι πιο παιχνιδιαρικη απο την προηγουμενη. Εισαι σε καλο δρομο ... (προσωπικη αποψη παντα)
εχω δωσει κ καλυτερες...εσυ δε το εχεις προσεξει... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom