You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
petheropliktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 527
- Πόντοι
- 81
Ο Έλληνας κύριος Κρύπτο που χρωστούσε σε τοκογλύφους και ήπιε χλωρίνη και άκουα φόρτε, γιατί δεν περίμενε το bull run αραγε; Όταν μας το έπαιζε γκραν μαιτρ και πανέξυπνος μπροστά σε εμάς τους φτωχάλες, ήταν καλά;
aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Όταν ακούω "Έλληνας κρύπτο" μου'ρχεται κάτι σε φάση "Πρώτος σκύλος οδηγός F1".Ο Έλληνας κύριος Κρύπτο που χρωστούσε σε τοκογλύφους και ήπιε χλωρίνη και άκουα φόρτε, γιατί δεν περίμενε το bull run αραγε; Όταν μας το έπαιζε γκραν μαιτρ και πανέξυπνος μπροστά σε εμάς τους φτωχάλες, ήταν καλά;
Επίσης μετά από τέτοιο rugpull προτείνω τίποτα πιο αποτελεσματικό από χλωρίνη.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Δεν είναι καλό το bybit για fees.Λιγοτερα έχει το binance νομίζωΓια όποιον παίζει με Bybit, πώς βάζετε ευρώ μέσα;
Ποια μέθοδος έχει λιγότερα fee;
Και η bingx έχει χαμηλά fees. Η Βybit δέχεται κατάθεση τραπέζης που είναι η πιο φθηνή μέθοδος. Πέρα από τη bybit και η Kucoin και η Binance και η Coinbase δέχονται κατάθεση τραπέζης με FIAT, δηλαδή Ευρώ, δολάριο κλπ.Δεν είναι καλό το bybit για fees.Λιγοτερα έχει το binance νομίζω
Καλό είναι να έχεις 3-4 ανταλλακτήρια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
Και η bingx έχει χαμηλά fees. Η Βybit δέχεται κατάθεση τραπέζης που είναι η πιο φθηνή μέθοδος. Πέρα από τη bybit και η Kucoin και η Binance και η Coinbase δέχονται κατάθεση τραπέζης με FIAT, δηλαδή Ευρώ, δολάριο κλπ.
Και το kraken δέχεται κατάθεση σε FIAT
Ναι αλλά είναι ακριβή στα fees και έχει και πολύ λιγότερα νομίσματα(όπως και η Coinbase) από Binance και Kucoin(η οποία επίσης είναι πιο ακριβή). Η Kucoin και η Bybit βγάζουν και κάρτες, η Binance είχε, πιθανότητα θα ξαναβγάλει τώρα που βρήκε τράπεζα στη Λιθουανία να συνεργαστεί μετά από τα προβλήματα που είχε ο CZ..Και το kraken δέχεται κατάθεση σε FIAT
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Τα στέλνω όλα κρακεν, τα αλλάζω σε ευρώ και μετά revolut.Αυτα τα 3-4 που λες,καλό είναι να είναι μεγάλα ανταλλακτηρια.Το kucoin βγάζει συνέχεια καινούργια meme.Εκει έχω εστιάσει.Τα παλιά πλέον το πολύ επί δέκα άντε να πανεΚαι η bingx έχει χαμηλά fees. Η Βybit δέχεται κατάθεση τραπέζης που είναι η πιο φθηνή μέθοδος. Πέρα από τη bybit και η Kucoin και η Binance και η Coinbase δέχονται κατάθεση τραπέζης με FIAT, δηλαδή Ευρώ, δολάριο κλπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μεγάλο ποσο το έχω στο ledger
Ναι, Binance, Kucoin, Bybit, είναι μεγάλα, έχω λογαριασμό και σε Bitget, Bitmart, Bingx, Coibase, Kraken, χαχαχαχα. Κάποια στιγμή πρέπει να τα φέρεις και σε τράπεζα, να πληρώσεις το 15% και να είσαι άρχοντας. Αν αρχίσεις να ξοδεύεις μεγάλα ποσά ακόμα και με τη Revolut θα αρχίσουν να ψάχνουν...Τα παλιά πράγματι άντε να σου κάνουν 10Χ αλλά με κάποια ασφάλεια, τα meme μπορούν να σου δώσουν πολλά επί αλλά να ξυπνήσεις μία μέρα και να έχουν πάει στο μηδέν...Τα στέλνω όλα κρακεν, τα αλλάζω σε ευρώ και μετά revolut.Αυτα τα 3-4 που λες,καλό είναι να είναι μεγάλα ανταλλακτηρια.Το kucoin βγάζει συνέχεια καινούργια meme.Εκει έχω εστιάσει.Τα παλιά πλέον το πολύ επί δέκα άντε να πανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μεγάλο ποσο το έχω στο ledger
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Ναι θέλει προσοχή με τα μικρά γιατί είναι πολλά πλέον και θέλει πολύ ψάξιμο.Προς το παρόν είμαι all in σε btc...μια 80ρα περίπου.Δεν έμπλεξα με τράπεζες,πούλησα μια άδεια ταξί που είχα,έδωσα τα μετρητά σε ένα κολλητό και αυτός μέσω wallet τα έβαλε στο δικό μου ledger.Τωρα στο τέλος του bull αν βγάλω πολλά...εκεί θα δούμε.Σιγουρα μέχρι ένα ποσό μπορούν κάποιοι φίλοι να με βοηθήσουν σε μετρητο και τους τα βάζω μετά στο wallet τους.Ναι, Binance, Kucoin, Bybit, είναι μεγάλα, έχω λογαριασμό και σε Bitget, Bitmart, Bingx, Coibase, Kraken, χαχαχαχα. Κάποια στιγμή πρέπει να τα φέρεις και σε τράπεζα, να πληρώσεις το 15% και να είσαι άρχοντας. Αν αρχίσεις να ξοδεύεις μεγάλα ποσά ακόμα και με τη Revolut θα αρχίσουν να ψάχνουν...Τα παλιά πράγματι άντε να σου κάνουν 10Χ αλλά με κάποια ασφάλεια, τα meme μπορούν να σου δώσουν πολλά επί αλλά να ξυπνήσεις μία μέρα και να έχουν πάει στο μηδέν...
Με 80Κ καλά κάνεις καλά είσαι προσεκτικός. Ένα απλό 10Χ να κάνεις στο bullrun θα έχεις 800Κ.Ναι θέλει προσοχή με τα μικρά γιατί είναι πολλά πλέον και θέλει πολύ ψάξιμο.Προς το παρόν είμαι all in σε btc...μια 80ρα περίπου.Δεν έμπλεξα με τράπεζες,πούλησα μια άδεια ταξί που είχα,έδωσα τα μετρητά σε ένα κολλητό και αυτός μέσω wallet τα έβαλε στο δικό μου ledger.Τωρα στο τέλος του bull αν βγάλω πολλά...εκεί θα δούμε.Σιγουρα μέχρι ένα ποσό μπορούν κάποιοι φίλοι να με βοηθήσουν σε μετρητο και τους τα βάζω μετά στο wallet τους.
Τα φέρνεις τράπεζα πληρώνεις 120Κ εφορία και σου μένουν 680Κ....ότι γουστάρεις κάνεις μετά..
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Το btc δε νομίζω να πάει επί δέκα.Σκεφτομαι να τα σπάσω σε 2-3 μικρά.Αν τα αφήσω όλα σε btc ....άντε να βγάλω επί 4-5.Σκεφτομαι ότι ίσως το Ethereum θα έχει καλύτερη αποδοσηΜε 80Κ καλά κάνεις καλά είσαι προσεκτικός. Ένα απλό 10Χ να κάνεις στο bullrun θα έχεις 800Κ.
Τα φέρνεις τράπεζα πληρώνεις 120Κ εφορία και σου μένουν 680Κ....ότι γουστάρεις κάνεις μετά..
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Προς το παρόν αυτά έχω βάλει στοχο
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Έχουν και ένα market cap στο θεό όμως αυταΘα έλεγα ADA οπωσδήποτε, θα δώσει περισσότερα από το ETH, αλλά έχει και κάτι MANA, SAND κλπ κλπ
Ναι δεν μπορούν να δώσουν πολλά επί, απλά ξέρεις πως δε θα χάσεις τα λεφτά σου..Έχουν και ένα market cap στο θεό όμως αυτα
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
τι ποσο εχεις στο btc...?Το btc δε νομίζω να πάει επί δέκα.Σκεφτομαι να τα σπάσω σε 2-3 μικρά.Αν τα αφήσω όλα σε btc ....άντε να βγάλω επί 4-5.Σκεφτομαι ότι ίσως το Ethereum θα έχει καλύτερη αποδοση
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Ωραίος. Υπάρχουν άλλα 5-6 που τα έχω μελετήσει αρκετά και υπολογίζω να δώσουν αρκετά Χ. Εκεί εστιάζω και εγω. Έχω αρκετά απο τα τοπ 5. Ένα 60-70%.
Προς το παρόν αυτά έχω βάλει στοχο
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
80τι ποσο εχεις στο btc...?
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
σπασε το 20-25% του ποσου και επενδυσε το σε αλλα ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις