Νέα

Bitcoin - Κρυπτονομίσματα και Φορολόγηση σε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 695
  • Εμφανίσεις 38K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.374
Πόντοι
456
Τώρα ξεκινάει μια νέα εποχή για το bitcoin σίγουρα. Το θέμα είναι ότι πλέον θα ελέγχουν την τιμή του παντοδύναμοι παίκτες της αγοράς. Το ότι θα το ανεβάσουν για να οικονομησουν είναι σίγουρο. Το ποσό όμως μόνο αυτοί το ξέρουν και για πόσο καιρό.
Οπότε...sleep with one eye open

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.519
Πόντοι
4.636
Παιδιά άκουσα ότι τώρα που εγκρίθηκεαν τα ΕTF το bitcoin έχασε την σπανιότητα του. Πλέον δεν είναι το 1 από τα 22 εκατομμύρια αλλά 1 από πολλά δισεκατομμύρια. Άκρως centralised πλέον αφού οι παντοδύναμοι γύπες των κολοσσών τραπεζών μπορούν και κρατούν με χαλινάρια την τιμή του. Τέλος εποχής άραγε;
αν μπορεις αγορασε btc και οχι etf...
υπαρχουν σημαντικες διαφορες μετραξυ τους ...

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.519
Πόντοι
4.636
Τώρα ξεκινάει μια νέα εποχή για το bitcoin σίγουρα. Το θέμα είναι ότι πλέον θα ελέγχουν την τιμή του παντοδύναμοι παίκτες της αγοράς. Το ότι θα το ανεβάσουν για να οικονομησουν είναι σίγουρο. Το ποσό όμως μόνο αυτοί το ξέρουν και για πόσο καιρό.
αυτοι που ζητησανε τα etf ειναι και οι μεγαλομετοχοι στην παραγωγη του btc ...

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
626
Πόντοι
81
Παιδιά άκουσα ότι τώρα που εγκρίθηκεαν τα ΕTF το bitcoin έχασε την σπανιότητα του. Πλέον δεν είναι το 1 από τα 22 εκατομμύρια αλλά 1 από πολλά δισεκατομμύρια. Άκρως centralised πλέον αφού οι παντοδύναμοι γύπες των κολοσσών τραπεζών μπορούν και κρατούν με χαλινάρια την τιμή του. Τέλος εποχής άραγε;
Δεν ισχύει αυτό, 21 μύρια btc (κυκλοφορούν ήδη 19 που έχουν ήδη εξορυχθεί συν δεν ξέρω πόσα που έχουν χαθεί) θα εξορυχθούν...Δε θα κυκλοφορήσουν άλλα. Σε όλες τις μετοχές γίνεται αππό τις φάλαινες manipulation, δε διαφέρει σε κάτι το btc

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
241
Πόντοι
20
Δεν ισχύει αυτό, 21 μύρια btc (κυκλοφορούν ήδη 19 που έχουν ήδη εξορυχθεί συν δεν ξέρω πόσα που έχουν χαθεί) θα εξορυχθούν...Δε θα κυκλοφορήσουν άλλα. Σε όλες τις μετοχές γίνεται αππό τις φάλαινες manipulation, δε διαφέρει σε κάτι το btc
Δεν θα κυκλοφορήσουν αλλά πραγματικά κρυπτο bitcoin συμφωνώ. Αλλά από την στιγμή που τα τυπώνουν σε χαρτί πλέον τα bitcoin τι σημαίνει αυτό; ότι υπάρχει απεριόριστος αριθμός bitcoin. Αφού 1 πραγματικό btc ισουτε με 1 btc σε χαρτί.

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
626
Πόντοι
81
Δεν θα κυκλοφορήσουν αλλά πραγματικά κρυπτο bitcoin συμφωνώ. Αλλά από την στιγμή που τα τυπώνουν σε χαρτί πλέον τα bitcoin τι σημαίνει αυτό; ότι υπάρχει απεριόριστος αριθμός bitcoin. Αφού 1 πραγματικό btc ισουτε με 1 btc σε χαρτί.
To market cap είναι το σύνολο των btc που κυκλοφορούν επί της τρέχουσας τιμής. Δεν μπορούν να τυπώσουν εκατομμύρια btc και η τιμή να είναι 45 χιλιάρικα, το market cap θα ήταν σε εξωπργαματικά επίπεδα, δεν ισχύει.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.871
Πόντοι
3.846
Aπάντησα εγώ...Με τραπεζική κατάθεση..1 euro ότι χρήματα και να καταθέσεις, ενώ με κάρτα σου πάιρνει 1%
Αυτό που λες είναι με sepa;
Εγώ τα έκανα μέσω Moonpay και μου έφαγε 20 USDT σε κατάθεση 500€.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.757
Πόντοι
3.466

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
36.210
Πόντοι
6.186
Alephium με έχει πληρώσει πολύ καλά
MEXC
KASPA
είναι υποσχόμενα στο bull run

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.871
Πόντοι
3.846
Δηλαδη σου εφαγε ειδη 4% απο την επενδυση. Καλη αρχη
Ναι μου έφαγε ήδη κάποιο κομμάτι. Π΄ρώτη φορά καταθέτω σε αυτή την πλατφόρμα.
Γιατί πιστεύεις μέσα σε 30 μέρες δεν θα έχω καλύψει τη χασούρα; :tooth:

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.757
Πόντοι
3.466
Ναι μου έφαγε ήδη κάποιο κομμάτι. Π΄ρώτη φορά καταθέτω σε αυτή την πλατφόρμα.
Γιατί πιστεύεις μέσα σε 30 μέρες δεν θα έχω καλύψει τη χασούρα; :tooth:
Σου ευχομαι καλη επιτυχια.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Όταν ακούω "Έλληνας κρύπτο" μου'ρχεται κάτι σε φάση "Πρώτος σκύλος οδηγός F1".
Επίσης μετά από τέτοιο rugpull προτείνω τίποτα πιο αποτελεσματικό από χλωρίνη.
1705306020787.png
Ποιός είναι αυτός ρε παιδιά? Κάτι μου θυμίζει...όπως ο χοντρός με το Greek soyvlaki

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
To market cap είναι το σύνολο των btc που κυκλοφορούν επί της τρέχουσας τιμής. Δεν μπορούν να τυπώσουν εκατομμύρια btc και η τιμή να είναι 45 χιλιάρικα, το market cap θα ήταν σε εξωπργαματικά επίπεδα, δεν ισχύει.
Ισχύει έξω από τα exchanges. Τα διάφορα Gayscale μπορεί να σκαμάρουν τους επενδυτές τους με χάρτινα BTC δεν αντιστοιχούν στα reserves. Δεν θ'αλλάξει τίποτα στα exchanges όμως.

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
626
Πόντοι
81
Ισχύει έξω από τα exchanges. Τα διάφορα Gayscale μπορεί να σκαμάρουν τους επενδυτές τους με χάρτινα BTC δεν αντιστοιχούν στα reserves. Δεν θ'αλλάξει τίποτα στα exchanges όμως.
Μα ακόμα και τα ανταλακτήρια δεν έχουν όλα τα bitcoin. Όπως και οι τράπεζες δεν έχουν όλη τη ρευστότητα. Αν πάνε όλοι οι πελάτες μίας τράπεζας να κάνουν ανάληψη όλα τους τα λεφτά, υπάρχει κατάρρευση. Ένα είδος γραμματίου, I owe you είναι, δεν άλλαξε κάτι με την έγκρισξ του ETF. Το μόνο που άλλαξε είναι η κεντρικοποίηση, κάτι που σημάινει regulations, με ότι αυτό συμνεπάγεται καλό 'η κακό..

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Μα ακόμα και τα ανταλακτήρια δεν έχουν όλα τα bitcoin. Όπως και οι τράπεζες δεν έχουν όλη τη ρευστότητα. Αν πάνε όλοι οι πελάτες μίας τράπεζας να κάνουν ανάληψη όλα τους τα λεφτά, υπάρχει κατάρρευση. Ένα είδος γραμματίου, I owe you είναι, δεν άλλαξε κάτι με την έγκρισξ του ETF. Το μόνο που άλλαξε είναι η κεντρικοποίηση, κάτι που σημάινει regulations, με ότι αυτό συμνεπάγεται καλό 'η κακό..
Οχι, μετά το FTX τους έπιασαν από τα παπάρια και τα περισσότερα αναγκάστηκαν να δείξουν proof of reserves. Τα top 10 περίπου έχουν δείξει πορτοφόλια τι κρατάνε. Δεν είναι τράπεζες, δεν λειτουργούν με 10% fractional reserve.

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
626
Πόντοι
81
Οχι, μετά το FTX τους έπιασαν από τα παπάρια και τα περισσότερα αναγκάστηκαν να δείξουν proof of reserves. Τα top 10 περίπου έχουν δείξει πορτοφόλια τι κρατάνε. Δεν είναι τράπεζες, δεν λειτουργούν με 10% fractional reserve.
Proof of reserves σε τι ποσοστό; Αποκλείεται 100%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom