Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Δεν θέλει πολύ εξήγηση , ακούω , ξέρουμε καν τι είναι ? Τα έχουμε ακουστα ? Έχουμε βγάλει/χάσει λεφτά από αυτά ? Είναι το μέλλον ????
Όταν δεν θα το περιμένουμε τύπε... Άμα είναι να μας ειδοποιήσουν.....Ποτε θα έχουμε κάνα bull run λέτε;;;
Το επόμενο halving είναι σε 11 μήνες περίπου.Όταν δεν θα το περιμένουμε τύπε... Άμα είναι να μας ειδοποιήσουν.....
Πες ημερομηνία να το περάσω στην ατζένταΤο επόμενο halving είναι σε 11 μήνες περίπου.
Ειρωνείες ειρωνείες, αλλά αυτό σου ανεβάζει x2 το βασικό κόστος του mining.Πες ημερομηνία να το περάσω στην ατζέντα
Άμα θες να τσακωθείς και καλημέρα να πω κάτι θα βρεις να πεις...Ειρωνείες ειρωνείες, αλλά αυτό σου ανεβάζει x2 το βασικό κόστος του mining.
Next Bitcoin Halving 2028 Countdown & Date [Clock]
2028 Bitcoin halving countdown and date estimator. Learn about the next bitcoin halving and track it here.buybitcoinworldwide.com
Το BTC είναι σχετικά σταθερό και σε περίπτωση που γαμιέται το μάρκετ δεν χέζεται -99% κάτω γιατί έχει τεράστια αποδοχή πλέον.Έχω καταλλήξει ότι τα μόνα που αξίζουν να αγοράζεις είναι BTC και ETH...ολα τα άλλα είναι γτπ, εκτός και αν είσαι κωλόφαρδος και μπεις νωρίς σε κανενα σιτκοιν τύπου pepe που βγήκε πριν κανα 2μηνο, και είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ άνοδο, με αποτέλεσμα κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια σε λίγες μέρες...αν και για να μπεις early σε αυτα, μαλλον πρεπει να εχεις inside info...Εγώ μπήκα αργα στο πεπε, και έκανα x4, αλλα δεν πούλησα και ξαναέπεσα στα λεφτα μου..τουλάχιστον δεν έχω χάσει μέχρι στιγμής
Επίσης παρακολουθούσα μερικές μέρες ένα τρελο σιτκοιν που το σπαμαραν αβέρτα σε ξένα σαιτ, το harrypoterobama (μονο απτο ονομα καταλαβαίνεις...) και εκεί που είπα να μην μπω, το είδα που έκανε x100 (τωρα εννοειται ξαναεπεσε)
Τύπε κάτι δεν πάει καλά σε αυτά που λες..Έχω καταλλήξει ότι τα μόνα που αξίζουν να αγοράζεις είναι BTC και ETH...ολα τα άλλα είναι γτπ, εκτός και αν είσαι κωλόφαρδος και μπεις νωρίς σε κανενα σιτκοιν τύπου pepe που βγήκε πριν κανα 2μηνο, και είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ άνοδο, με αποτέλεσμα κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια σε λίγες μέρες...αν και για να μπεις early σε αυτα, μαλλον πρεπει να εχεις inside info...Εγώ μπήκα αργα στο πεπε, και έκανα x4, αλλα δεν πούλησα και ξαναέπεσα στα λεφτα μου..τουλάχιστον δεν έχω χάσει μέχρι στιγμής
Επίσης παρακολουθούσα μερικές μέρες ένα τρελο σιτκοιν που το σπαμαραν αβέρτα σε ξένα σαιτ, το harrypoterobama (μονο απτο ονομα καταλαβαίνεις...) και εκεί που είπα να μην μπω, το είδα που έκανε x100 (τωρα εννοειται ξαναεπεσε)
Έχω καταλλήξει ότι τα μόνα που αξίζουν να αγοράζεις είναι BTC και ETH...ολα τα άλλα είναι γτπ, εκτός και αν είσαι κωλόφαρδος και μπεις νωρίς σε κανενα σιτκοιν τύπου pepe που βγήκε πριν κανα 2μηνο, και είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ άνοδο, με αποτέλεσμα κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια σε λίγες μέρες...αν και για να μπεις early σε αυτα, μαλλον πρεπει να εχεις inside info...Εγώ μπήκα αργα στο πεπε, και έκανα x4, αλλα δεν πούλησα και ξαναέπεσα στα λεφτα μου..τουλάχιστον δεν έχω χάσει μέχρι στιγμής
Είχε κάνει x4 από το listing στο gate.io μέχρι την ανακοίνωση ότι θα μπει στο binance. 0.000010 μέχρι 0.000040. Από τότε που μπήκε στο binance πέφτει.Τύπε κάτι δεν πάει καλά σε αυτά που λες..
το πεπε από όταν βγήκε όλο πέφτει.. πως πηγες Χ4; Μια περίοδο που ανέβηκε έκανε Χ2
Άλλο το επι2 κ άλλο το επί4
Το άλλο το Ομπάμα που λες πάλι δεν φαίνεται όχι Χ100 που λες αλλά ούτε Χ5.. κ αυτό όλο πέφτει από τότε που βγήκε....
Κ το
απο απριλη -μαιο του 24 και μεταΠοτε θα έχουμε κάνα bull run λέτε;;;
πρωταθλημα στην ΑΕΚ τυπε.....Που σπρώχνουμε τύποι;
Το BTC είναι σχετικά σταθερό και σε περίπτωση που γαμιέται το μάρκετ δεν χέζεται -99% κάτω γιατί έχει τεράστια αποδοχή πλέον.
Το ETH είναι αντικειμενικά για τον πούτσο γιατί δεν προσφέρεται καθόλου για συναλλαγές. Εχει τεράστια fees, είναι πιο αργό κι απ'τον θάνατο. Απλά έχει ένα καζίνο από χαζά shitcoins σαν το PEPE που ανεβαίνουν με hype αλλά πρακτικά δεν κάνουν τίποτα και είναι φάση πετάμε όλοι λεφτά εκεί μέσα κι όποιος προλάβει να τραβηχτεί πρώτος.
Για κανονικές συναλλαγές φάση eCommerce να πουλάς και να αγοράζεις πράγματα δοκιμασμένα τέλειο είναι το είναι το XRP, γρήγορες συναλλαγές, χαμηλές εξτρά χρεώσεις, κανένας κορεσμός στο δύκτυο. Αλλά είναι σχεδόν stablecoin.
Αμα θες κάτι παρόμοιο με PEPE για σχετικά εύκολο x5, είναι το SAMO πάνω στο SOL. Ο πάτος του σ'αυτή τη φάση κοντά στο 0.003, χαμηλό market cap. ATH μπορεί να φτάσει 0.10-0.20 αλλά όχι φέτος. Σήμερα κοντά 0.005. Υπάρχει στο kraken. Με δική σου ευθύνη φυσικά. Εγώ πέταξα 2κ εκεί για χαβαλέ στο 0.0025.
Απλά μην περιμένεις να χεστείς στο τάληρο φέτος, είναι το τέλος της 4ετίας. Φέτος μαζεύεις.