Νέα

Bitcoin - Κρυπτονομίσματα και Φορολόγηση σε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 708
  • Εμφανίσεις 39K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Δεν θέλει πολύ εξήγηση , ακούω , ξέρουμε καν τι είναι ? Τα έχουμε ακουστα ? Έχουμε βγάλει/χάσει λεφτά από αυτά ? Είναι το μέλλον ????

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.508
Πόντοι
2.356
αμα ρευστοποιησουν οι μεγαλοι να σας δω τι θα κανετε μετα...

ενα χρηματιστηριο ειναι. οτι ειναι και οι μετοχες ειναι και τα κρυπτο...

αναλογα τις τασεις της αγορας μπορει να κερδισεις μπορει και να μεινεις με το πουλι στο χερι.

το θεμα ηταν να ριξεις 10 ευρω πριν 10 χρονια τυπε! σημερα καλυτερα παιξε στοιχημα για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα. πιο σιγουρη και πιο συντομη αποδοση κερδων!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Ποτε θα έχουμε κάνα bull run λέτε;;;

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
890
Πόντοι
81

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.790
Πόντοι
2.816
Ειρωνείες ειρωνείες, αλλά αυτό σου ανεβάζει x2 το βασικό κόστος του mining.
Άμα θες να τσακωθείς και καλημέρα να πω κάτι θα βρεις να πεις...

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Έχω καταλλήξει ότι τα μόνα που αξίζουν να αγοράζεις είναι BTC και ETH...ολα τα άλλα είναι γτπ, εκτός και αν είσαι κωλόφαρδος και μπεις νωρίς σε κανενα σιτκοιν τύπου pepe που βγήκε πριν κανα 2μηνο, και είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ άνοδο, με αποτέλεσμα κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια σε λίγες μέρες...αν και για να μπεις early σε αυτα, μαλλον πρεπει να εχεις inside info...Εγώ μπήκα αργα στο πεπε, και έκανα x4, αλλα δεν πούλησα και ξαναέπεσα στα λεφτα μου..τουλάχιστον δεν έχω χάσει μέχρι στιγμής

Επίσης παρακολουθούσα μερικές μέρες ένα τρελο σιτκοιν που το σπαμαραν αβέρτα σε ξένα σαιτ, το harrypoterobama (μονο απτο ονομα καταλαβαίνεις...) και εκεί που είπα να μην μπω, το είδα που έκανε x100 (τωρα εννοειται ξαναεπεσε)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Επίσης, για ανώνυμες συναλλαγές (τουλάχιστον για μικροποσά) μπορείτε να πάτε σε ένα bitcoin atm, έχει μερικά στην Αθήνα

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
890
Πόντοι
81
Έχω καταλλήξει ότι τα μόνα που αξίζουν να αγοράζεις είναι BTC και ETH...ολα τα άλλα είναι γτπ, εκτός και αν είσαι κωλόφαρδος και μπεις νωρίς σε κανενα σιτκοιν τύπου pepe που βγήκε πριν κανα 2μηνο, και είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ άνοδο, με αποτέλεσμα κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια σε λίγες μέρες...αν και για να μπεις early σε αυτα, μαλλον πρεπει να εχεις inside info...Εγώ μπήκα αργα στο πεπε, και έκανα x4, αλλα δεν πούλησα και ξαναέπεσα στα λεφτα μου..τουλάχιστον δεν έχω χάσει μέχρι στιγμής

Επίσης παρακολουθούσα μερικές μέρες ένα τρελο σιτκοιν που το σπαμαραν αβέρτα σε ξένα σαιτ, το harrypoterobama (μονο απτο ονομα καταλαβαίνεις...) και εκεί που είπα να μην μπω, το είδα που έκανε x100 (τωρα εννοειται ξαναεπεσε)
Το BTC είναι σχετικά σταθερό και σε περίπτωση που γαμιέται το μάρκετ δεν χέζεται -99% κάτω γιατί έχει τεράστια αποδοχή πλέον.
Το ETH είναι αντικειμενικά για τον πούτσο γιατί δεν προσφέρεται καθόλου για συναλλαγές. Εχει τεράστια fees, είναι πιο αργό κι απ'τον θάνατο. Απλά έχει ένα καζίνο από χαζά shitcoins σαν το PEPE που ανεβαίνουν με hype αλλά πρακτικά δεν κάνουν τίποτα και είναι φάση πετάμε όλοι λεφτά εκεί μέσα κι όποιος προλάβει να τραβηχτεί πρώτος.
Για κανονικές συναλλαγές φάση eCommerce να πουλάς και να αγοράζεις πράγματα δοκιμασμένα τέλειο είναι το είναι το XRP, γρήγορες συναλλαγές, χαμηλές εξτρά χρεώσεις, κανένας κορεσμός στο δύκτυο. Αλλά είναι σχεδόν stablecoin.
Αμα θες κάτι παρόμοιο με PEPE για σχετικά εύκολο x5, είναι το SAMO πάνω στο SOL. Ο πάτος του σ'αυτή τη φάση κοντά στο 0.003, χαμηλό market cap. ATH μπορεί να φτάσει 0.10-0.20 αλλά όχι φέτος. Σήμερα κοντά 0.005. Υπάρχει στο kraken. Με δική σου ευθύνη φυσικά. Εγώ πέταξα 2κ εκεί για χαβαλέ στο 0.0025.
Απλά μην περιμένεις να χεστείς στο τάληρο φέτος, είναι το τέλος της 4ετίας. Φέτος μαζεύεις.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.790
Πόντοι
2.816

Τύπε κάτι δεν πάει καλά σε αυτά που λες..
το πεπε από όταν βγήκε όλο πέφτει.. πως πηγες Χ4; Μια περίοδο που ανέβηκε έκανε Χ2
Άλλο το επι2 κ άλλο το επί4
Το άλλο το Ομπάμα που λες πάλι δεν φαίνεται όχι Χ100 που λες αλλά ούτε Χ5.. κ αυτό όλο πέφτει από τότε που βγήκε....
Κ το

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.841
Πόντοι
1.206

BTC και ETH σε πορτοφόλι. Συναλλαγή σε ανταλλακτήριο και αποθήκευση σε πορτοφόλι για να μην την πατήσεις όπως με τον βλάκα που τίναξε την αγορά στον αέρα

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
890
Πόντοι
81
Τύπε κάτι δεν πάει καλά σε αυτά που λες..
το πεπε από όταν βγήκε όλο πέφτει.. πως πηγες Χ4; Μια περίοδο που ανέβηκε έκανε Χ2
Άλλο το επι2 κ άλλο το επί4
Το άλλο το Ομπάμα που λες πάλι δεν φαίνεται όχι Χ100 που λες αλλά ούτε Χ5.. κ αυτό όλο πέφτει από τότε που βγήκε....
Κ το
Είχε κάνει x4 από το listing στο gate.io μέχρι την ανακοίνωση ότι θα μπει στο binance. 0.000010 μέχρι 0.000040. Από τότε που μπήκε στο binance πέφτει.

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
Που σπρώχνουμε τύποι;
πρωταθλημα στην ΑΕΚ τυπε.....

μεγαλυτερη αποδοση δινει και δε ρισκαρεις τοσο οσο στο να χωσεις 100.000 και να παρεις μετα 50.000

οταν ηξερα για το μπιτκοιν δυστυχως δεν ημουν σιγουρος οτι θα εμπαινε ο καθε μπαμπης μεσα το θεωρουσα οτι θα μεινει στον κοσμο της πληροφορικης οποτε δε θα ειχε τοσο επενδυση... πλεον δεν αξιζει. καλυτερα να τα παιξω στο στοιχημα παρα να τα εχω ερμαιο στην ψυχολογια της μαζας.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Το BTC είναι σχετικά σταθερό και σε περίπτωση που γαμιέται το μάρκετ δεν χέζεται -99% κάτω γιατί έχει τεράστια αποδοχή πλέον.
Το ETH είναι αντικειμενικά για τον πούτσο γιατί δεν προσφέρεται καθόλου για συναλλαγές. Εχει τεράστια fees, είναι πιο αργό κι απ'τον θάνατο. Απλά έχει ένα καζίνο από χαζά shitcoins σαν το PEPE που ανεβαίνουν με hype αλλά πρακτικά δεν κάνουν τίποτα και είναι φάση πετάμε όλοι λεφτά εκεί μέσα κι όποιος προλάβει να τραβηχτεί πρώτος.
Για κανονικές συναλλαγές φάση eCommerce να πουλάς και να αγοράζεις πράγματα δοκιμασμένα τέλειο είναι το είναι το XRP, γρήγορες συναλλαγές, χαμηλές εξτρά χρεώσεις, κανένας κορεσμός στο δύκτυο. Αλλά είναι σχεδόν stablecoin.
Αμα θες κάτι παρόμοιο με PEPE για σχετικά εύκολο x5, είναι το SAMO πάνω στο SOL. Ο πάτος του σ'αυτή τη φάση κοντά στο 0.003, χαμηλό market cap. ATH μπορεί να φτάσει 0.10-0.20 αλλά όχι φέτος. Σήμερα κοντά 0.005. Υπάρχει στο kraken. Με δική σου ευθύνη φυσικά. Εγώ πέταξα 2κ εκεί για χαβαλέ στο 0.0025.
Απλά μην περιμένεις να χεστείς στο τάληρο φέτος, είναι το τέλος της 4ετίας. Φέτος μαζεύεις.
1702640215876.png

2000 / 0.0025 = 800.000.
Άρα κάπου $17.000 σήμερα, εκτός κι αν βιάστηκες και τα πούλησες. Άρα καθαρό κέρδος 15.000 χοντρικά. Μια χαρά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.874
Πόντοι
3.846
Για όποιον παίζει με Bybit, πώς βάζετε ευρώ μέσα;
Ποια μέθοδος έχει λιγότερα fee;