Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σωστα. Αν η κοπελα δεν ειναι με το κατηχητικο, τα γαλλικα και το πιανο της, δεν λεει.

Πλακα μας κανεις? οταν ειχε πρωτομπει στο παιχνιδι η πλειοψηφια των αντρων εδω μεσα την κραζανε ως μπαζο και 2-3 ατομα την επικροτουσαν στο θρεντ....δεν ειναι μονο οι γκομενες που πιθανον δεν την γουσταραν....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μεγαλη τυπαρα ο τους,νωντα...απο τους ΖΝ εκανε τη διαφορα..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
o τους ηταν στους ζν? :o :o

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
θα μπορούσαν να τα έβαζαν μετά της 2 τα μεσάνυχτα...τους καλύπτει χαλαρά.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αναμεσα στους παιχτες ειναι και μια δασκαλα πιανου και ο ΒΒ της ανεθεσε μυστικη αποστολη να παιξει ενα κομματι...
την δειχνει να κανει κρυφα προβες και... ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Και πιο κομματι της δωσανε? την "Ελιζα" του Μπετοβεν! ΑΥΤΗΝ "δολοφονει"! το ευκολοτερο κομματι! Το νο1 κομματι που μαθαινουν οι αρχαριοι!
Φανταστειτε να μην ηταν και δασκαλα πιανου δλδ!

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ασχετο με τα προηγουμενα και σχετικο με το thread...

Μεγαλη μουφα το big brother. Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα μηνυματα απλα θα πω την αποψη μου. Εκτος του οτι το καστινγκ ειναι ολυ στημμενο και φανηκε απο την πρωτη στιγμη μου φαινεται στημμενο και ολο το παιχνιδι. Επειδη τυχαινει να μπορω να το παρακολουθησω μεσω ιντερνετ με ξενερωνει απιστευτα το γεγονος οτι ακομα και απο εκει (ή και μεσω της νοβα) δεν υπαρχει η δυνατοτητα παρακολουθησης συγκεκριμενου παιχτη. Με λιγα λογια...ακομα και στο live της νοβα παρακολουθεις αυτο που θελουν αυτοι να σου δειξουν. Μεγαλη αποτυχια (προσωπικη μου αποψη).

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μεσα απο το ινερνετ πως μπορείς και βλεπεις live?

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μεσα απο το ινερνετ πως μπορείς και βλεπεις live?

Χρειαζεται να εισαι συνδρομητης της νοβα. Κανεις εγγραφη με το κωδικο της καρτας σου και σου δινουν ενα κωδικο για να μπαινεις και να βλεπεις μεσα απο ιντερνετ. Φανταζομαι πως αν καποιος φιλος σου εχει νοβα ισως να μπορει να σου "δανεισει" τον κωδικο του.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αναμεσα στους παιχτες ειναι και μια δασκαλα πιανου και ο ΒΒ της ανεθεσε μυστικη αποστολη να παιξει ενα κομματι...
την δειχνει να κανει κρυφα προβες και... ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Και πιο κομματι της δωσανε? την "Ελιζα" του Μπετοβεν! ΑΥΤΗΝ "δολοφονει"! το ευκολοτερο κομματι! Το νο1 κομματι που μαθαινουν οι αρχαριοι!
Φανταστειτε να μην ηταν και δασκαλα πιανου δλδ!
Δεν ειναι ευκολο κομματι φιλε to fur elise θελει τεχνη για να αποδοθει σωστα. Δεν εχω αποψη για την συγκεκριμενη γυναικα γιατι δεν εχω δει το ΒΒ, αλλα σιγουρα μελετη χρειαζεται για την αποδοση της συγκεκριμενης συνθεσης σε οποιο επιπεδο και αν βρισκεσαι..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ζηλευω αυτον τον bi σφιχτη τον Μιχαλη που φαινεται οτι θα καρφωσει τη Ναρα , απο τις λιγες μαυρες που θα πηγαινα ανετα
νομιζω οτι η φραση " ρε τον πουστη " ταιριαζει γαντι για αυτη την περιπτωση

α ρε ναρα , γλυκια μου...ναρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναρα μου ναραμου ναραμου ναραμου ναραμου ναραμου ναραμου ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ζηλευω αυτον τον bi σφιχτη τον Μιχαλη που φαινεται οτι θα καρφωσει τη Ναρα , απο τις λιγες μαυρες που θα πηγαινα ανετα
νομιζω οτι η φραση " ρε τον πουστη " ταιριαζει γαντι για αυτη την περιπτωση

α ρε ναρα , γλυκια μου...ναρα

Πλάκα πλάκα και μένα με καβλώνει ο Μιχάλης.... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom