Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε οχι που η Ελινα σπουδαζει χημικος......απο φιλη της εμαθα........την ρωταει ο κολλητος μου......ειναι αληθεια οτι σπουδαζει Χημικος.....και εβαλε τα γελια.....!οχι απλα χημικος δεν σπουδαζει...ας μην το θυξουμε καλυτερα.....αλλα και η φιλη της τα ιδια σκατα ηταν! μην πω τι ηταν καλυτερα!

Επισκέπτης
ε οχι που η Ελινα σπουδαζει χημικος......απο φιλη της εμαθα........την ρωταει ο κολλητος μου......ειναι αληθεια οτι σπουδαζει Χημικος.....και εβαλε τα γελια.....!οχι απλα χημικος δεν σπουδαζει...ας μην το θυξουμε καλυτερα.....αλλα και η φιλη της τα ιδια σκατα ηταν! μην πω τι ηταν καλυτερα!

Ρε φίλε γνωρίζεις φίλη της Ελίνας;;; :rolleyes:

Άρα παίζει να έχεις γνωριστεί με την τύπισσα :rockon: :birdman:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρε φίλε γνωρίζεις φίλη της Ελίνας;;; :rolleyes:

Άρα παίζει να έχεις γνωριστεί με την τύπισσα :rockon: :birdman:
oxι την ιδια δεν την γνωριζω.....δεν εχω λογο να σου πω ψεματα!
τεσπα! αξια στα τσοκαρα θα δινουμε? ενα λουτσο θα της εδινα και τελος! ετσι χαριστικα!
πουλανε κουτοχορτο στον κοσμο και τα προβατακαι το τρωνες αμασητο....!
γιναν και οι κωλομπαρουδες πολυτελειας χημικοι μηχανικοι του πολυτεχνιου μην χεσω.....που απ εξω δεν εχι περασει!

Επισκέπτης
oxι την ιδια δεν την γνωριζω.....δεν εχω λογο να σου πω ψεματα!
τεσπα! αξια στα τσοκαρα θα δινουμε? ενα λουτσο θα της εδινα και τελος! ετσι χαριστικα!
πουλανε κουτοχορτο στον κοσμο και τα προβατακαι το τρωνες αμασητο....!
γιναν και οι κωλομπαρουδες πολυτελειας χημικοι μηχανικοι του πολυτεχνιου μην χεσω.....που απ εξω δεν εχι περασει!

Η φίλη της τουλάχιστον είναι ωραίο μουνί; :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν βρισκω το βιντεακι με το interview στο big brother οταν πρωτομπαινουν να γελασω λιγο!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τύπε αν δεν θες την Ελίνα για γκόμενα,να το κοιτάξεις./... :headbang:
δεν καταλαβες καλα! την θελω για να την σκιζω.....για γκομενα οχι....δεν θα παρω! ασε να ξερω κατι καλυτερα!!
τεσπα αυτα!
(και για να μην παρεξηγουμαι,δεν ειπα οτι ειπα οτι δεν ειναι μουναρος) ασχετα που την κραζω για αυτα που λεει (χημικος κλπ κλπ)!

Επισκέπτης
δεν καταλαβες καλα! την θελω για να την σκιζω.....για γκομενα οχι....δεν θα παρω! ασε να ξερω κατι καλυτερα!!
τεσπα αυτα!
(και για να μην παρεξηγουμαι,δεν ειπα οτι ειπα οτι δεν ειναι μουναρος) ασχετα που την κραζω για αυτα που λεει (χημικος κλπ κλπ)!

Θα σε χάλαγε δηλαδή να λες στους φίλους σου <"Μάγκες,εγώ έχω γκόμενα την Ελίνα από το ΒΒ και δε σας κάνω πλάκα"; :think:

Δε πα να λέει πάντως...από τη στιγμή που είναι μουνάρα,όλα τα άλλα ακυρώνονται...εν τω μεταξύ εγώ είμαι περήφανος μόνο και μόνο που αντάλλαξα μερικές κουβέντες μαζί της μέσω φέις :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
παντως περιμενα σ αυτο το bb να εχει πιο extreme καταστασεις( :tits: :tits2: :kissass2: :kissass: :pipa1:) με τοσο κωλια που βαλανε αλλα τελικα τζιφος...μαπα το καρπουζι

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
  ..εν τω μεταξύ εγώ είμαι περήφανος μόνο και μόνο που αντάλλαξα μερικές κουβέντες μαζί της μέσω φέις :grin:
Τώρα μάλιστα..και ποια είναι δηλαδή η μπεκάκου για να νιώθεις περήφανος?Ο Πρωθυπουργός/Πάπας?Η καμια σπουδαία προσωπικότητα των γραμμάτων,της Τέχνης,της Επιστήμης?Δηλαδή αν θα μίλαγες με τον Ελύτη,τον Καζαντζάκη,το Σεφέρη πώς θα ένιωθες?? φίλε δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά,αν είσαι πάνω απο 18 λυπάμαι για τα είδωλά σου.Όχι γι αυτά που πιστεύεις αλλά για αυτά που σε έχουν κάνει να πιστεύεις....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ ο ελυτης και ο καζαντζακης εχουν fb; :think: :think: :think: :birdman:

Επισκέπτης
Τώρα μάλιστα..και ποια είναι δηλαδή η μπεκάκου για να νιώθεις περήφανος?Ο Πρωθυπουργός/Πάπας?Η καμια σπουδαία προσωπικότητα των γραμμάτων,της Τέχνης,της Επιστήμης?Δηλαδή αν θα μίλαγες με τον Ελύτη,τον Καζαντζάκη,το Σεφέρη πώς θα ένιωθες?? φίλε δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά,αν είσαι πάνω απο 18 λυπάμαι για τα είδωλά σου.Όχι γι αυτά που πιστεύεις αλλά για αυτά που σε έχουν κάνει να πιστεύεις....

Αν μιλάγα με τον Ελύτη απολύτως τίποτα....τι να τον κάνω τον πορνόγερο*; :think:

Υπάρχει φήμη που λέει ότι ο Ελύτης ήταν μέγας πορνόγερος

δεν ηταν μεχρι περυσι γιαυτο ετρωγε και μπαν....τωρα που καναμε τα γενεθλια ολα κουλ... :grin: :grin: :grin:

1000 μηνυματα εχει ηδη....

Ο Θεός όμως μου πρόσθεσε και 35 έξτρα χρόνια μαζί με τα γενέθλια,για τιμωρία :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom