Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
Μου αρέσει η μαυρούλα πάντως.... :rolleyes:

Φταίει ότι είσαι εσύ πούστικος μπαγλαμάς(Τσολιά σόρρυ για το clopy-paste) ή εγώ είμαι κακόγουστος;;; :cheesy:

Εσείς είστε κακόγουστοι που διώξατε το τοπ μουνί εκεί μέσα....άμα φύγει και η Στέλλα και η Νικολέττα,τότε μετά θα καβλώνετε μόνο με άνδρες :2funny:

Επισκέπτης
Εσείς είστε κακόγουστοι που διώξατε το τοπ μουνί εκεί μέσα....άμα φύγει και η Στέλλα και η Νικολέττα,τότε μετά θα καβλώνετε μόνο με άνδρες :2funny:
Μπορούμε απλά να βλέπουμε άλλα προγραμμάτα,όξω πούστη απ'την παράγκα!!! :birdman:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Έβλεπα το απόγευμα τις ασκήσεις γιόγκα που κάνανε και ξενέρωνα με αυτή την χοντροπατσαβούρα την Ντορέττα που δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί από το γρασίδι και συνέχεια η κάμερα ασχολιόταν μαζί της αντί να μας δείχνει μόνο Νάρα-Νικολέττα :headbang: :headbang:.Άντε να ξεκουμπιστεί να φύγει ένα ΒΑΡΟΣ από το σπίτι :birdman: :birdman:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
To βραδυ στις 9 βλεπουμε Μπιγκ Μπροδερ.... μπαινει η παιχτρια που θα κανει την ανατροπη και η οποια θα ειναι πλεον το φαβορι για τη νικη
Aν κινητοποιησει τον κοσμο που ξερει στη Θεσ/νικη τοτε τα 200 χιλιαρικα ειναι στην τσεπη της
Το αστειο ειναι οτι χτες ο "πεφτουλας" Ηλιας ελεγε για πλακα: "Αν ο νεος παιχτης ειναι γυναικα με μεγαλα στηθη την θελω να κοιμηθει στο διπλανο κρεβατι μου..."
Ε, λοιπον ο Ηλιας ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΑ!!!!! Επρεπε να παιξει Λοττο Δεν ξερω βεβαια αν η "Μ..." (δεν λεω ονομα) θα δεχτει να κοιμηθει διπλα του! χαχαχαχαχα!
Παντως μακαρι να φυγει αυριο η Νικολεττα μπας και περισσεψουν τσιγαρα γιατι απο αυριο θα εχουμε μεγαλη καταναλωση... Ειναι κι ακριβα τα ατιμα... 10€ το πακετο!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Να ξεκουμπιστεί εδώ και τώρα η τοφαλο-ντορέττα :tickedoff: :tickedoff:.Σιχάθηκα όποτε βάζω να δω BIG BROTHER να την βλέπω συνέχεια σ'αυτήν την γαμημένη κουζίνα να πρήζει τα αρχίδια σε όλους τους άλλους :jerking: :jerking:.Άμα χρειάζοντε παραδουλεύτρα ας πάρουν κάποια ωραία τουλάχιστον,να χουμε να βλέπουμε κι εμείς :sunglasses: :sunglasses:.Άντε στα τσακίδια παλιόγρια :thefinge: :thefinge:

Επισκέπτης
Ο Αλέξης και ο Γιώργος να ξεκουμπιστούν.

Ο Γιώργος τις προάλλες την Τετάρτη μπουσούλαγε για να κάνει πλάκα στη Νικολέτα....και ο Αλέξης είχε ανέβει πάνω στα τραπέζια και κυνήγαγηε τη Στέλλα...άμα κρατάτε αυτούς τους μαλάκες τότε μπράβο σας. :jerking:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
To βραδυ στις 9 βλεπουμε Μπιγκ Μπροδερ.... μπαινει η παιχτρια που θα κανει την ανατροπη και η οποια θα ειναι πλεον το φαβορι για τη νικη
Aν κινητοποιησει τον κοσμο που ξερει στη Θεσ/νικη τοτε τα 200 χιλιαρικα ειναι στην τσεπη της
Το αστειο ειναι οτι χτες ο "πεφτουλας" Ηλιας ελεγε για πλακα: "Αν ο νεος παιχτης ειναι γυναικα με μεγαλα στηθη την θελω να κοιμηθει στο διπλανο κρεβατι μου..."
Ε, λοιπον ο Ηλιας ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΑ!!!!! Επρεπε να παιξει Λοττο Δεν ξερω βεβαια αν η "Μ..." (δεν λεω ονομα) θα δεχτει να κοιμηθει διπλα του! χαχαχαχαχα!
Παντως μακαρι να φυγει αυριο η Νικολεττα μπας και περισσεψουν τσιγαρα γιατι απο αυριο θα εχουμε μεγαλη καταναλωση... Ειναι κι ακριβα τα ατιμα... 10€ το πακετο!

ΑΚΥΡΟ!!!!!!!!! Δεν μπαινει η φιλη μου!
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΜΣ που λεει: "Επιστρεφω Θεσ/νικη! Δεν μπαινω! Μην ρωτας γιατι"

Κατι θα εγινε!

Επισκέπτης
Τι ζώα που είναι οι Έλληνες....διώξανε και άλλο μουνί,και κρατήσαν τους μαλάκες :jerking:

Τώρα μόνο η Στέλλα έμεινε από γκόμενες....μετά.... :headbang:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ουυυυ, ναι!
ειδικα η Στελλα ειναι φοβερη γκομενα!
κι αν κρινω απο το μεγεθος της ειναι... ΔΥΟ γκομενες!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Αυτή που μπήκε είναι αυτή που αναφέρεις πιο πάνω? "Μ..." αρία την λένε ...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Ποια έφυγε ρε παιδιά :idiot: :think:.Είμαι ταξίδι με την φρεγάτα και δεν έχω μάθει :headbang:.Γαμώ το σήμα της Νόβα :tickedoff: :birdman:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
το αλλο το ξανθο κωλακι

Όχι ρε πούστη,διώξανε την Νικολλέτα :o :o,γαμώ το σπίτι τους μέσα και τους μαλάκες τους τηλεθεατές τους :jerking: :birdman:.Να μην ξαναδεί κανείς το κωλόσπιτό τους μέχρι να διώξουν την χοντρέλα :birdman: :headbang:.Κοίτα ρε πόσοι μαλάκες-μαλακισμένες υπάρχουν σε αυτήν την χώρα,αν και είμαι σίγουρος πως κάποιες ελλεινίδες φταίνε γι αυτό :s&m_1: :s&m_3:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Εβελίνα.....

Συνημμένα

• BB23.jpg
    BB23.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 21

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
Ελίνα Μπεκάκου :Aπο το FB μου έκανε πρόταση ο Σειρηνάκης για τσοντοDVD
Τελικά το FB δεν εκλέγει μόνο γερουσιαστές αλλά είναι και διαβατήριο να βρίσκει πορνοστάρ ο Σειρηνάκης ...Δείτε τι λέει η Μπεκάκου για τις προτάσεις να γίνει πορνοστάρ
"O κ. Σειρηνάκης προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσο της σελίδας μου στο fb. Μετά και μέσω κάποιον κοινών γνωστών, για να μου κάνει πρόταση προφανός για ροζ DVD, αλλά δεν του έδωσα καν, το δικαίωμα να εκφράσει την πρόθεση του αυτή. Σε κάποιο μήνυμα του μάλιστα μου έλεγε “ μα πως απορρίπτεις μια πρόταση χωρίς καν να την ακούσεις” ?

Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, ο χορός για μένα είναι τρόπος ζωής, η ηλικία μου εξάλλου επιτρέπει και κάποιες υπερβάσεις. Σπουδάζω Χημικός και θέλω να συνεχίσω πάνω σε αυτό τον τομέα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, θα ήταν μεγάλη προσβολή για τους δικούς μου ανθρώπους και στο μέλλον για τα παιδιά μου, αν καταφέρω κάποια στιγμή να αποκτήσω γιατί θεωρό πολύ ιερό θέμα την μητρότητα."

Επισκέπτης
Ελίνα Μπεκάκου :Aπο το FB μου έκανε πρόταση ο Σειρηνάκης για τσοντοDVD
Τελικά το FB δεν εκλέγει μόνο γερουσιαστές αλλά είναι και διαβατήριο να βρίσκει πορνοστάρ ο Σειρηνάκης ...Δείτε τι λέει η Μπεκάκου για τις προτάσεις να γίνει πορνοστάρ
"O κ. Σειρηνάκης προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσο της σελίδας μου στο fb. Μετά και μέσω κάποιον κοινών γνωστών, για να μου κάνει πρόταση προφανός για ροζ DVD, αλλά δεν του έδωσα καν, το δικαίωμα να εκφράσει την πρόθεση του αυτή. Σε κάποιο μήνυμα του μάλιστα μου έλεγε “ μα πως απορρίπτεις μια πρόταση χωρίς καν να την ακούσεις” ?

Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, ο χορός για μένα είναι τρόπος ζωής, η ηλικία μου εξάλλου επιτρέπει και κάποιες υπερβάσεις. Σπουδάζω Χημικός και θέλω να συνεχίσω πάνω σε αυτό τον τομέα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, θα ήταν μεγάλη προσβολή για τους δικούς μου ανθρώπους και στο μέλλον για τα παιδιά μου, αν καταφέρω κάποια στιγμή να αποκτήσω γιατί θεωρό πολύ ιερό θέμα την μητρότητα."

Μπράβο Ελινάκι...έλα στο λαό και άσε τους πορνοστάρς :rockon: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom