Επισκέπτης
Μου αρέσει η μαυρούλα πάντως....Ε από το να καβλώνω με την άλλη τη μαύρη,πιο λόγικο είναι
Φταίει ότι είσαι εσύ πούστικος μπαγλαμάς(Τσολιά σόρρυ για το clopy-paste) ή εγώ είμαι κακόγουστος;;;
Μου αρέσει η μαυρούλα πάντως....Ε από το να καβλώνω με την άλλη τη μαύρη,πιο λόγικο είναι
Μου αρέσει η μαυρούλα πάντως....
Φταίει ότι είσαι εσύ πούστικος μπαγλαμάς(Τσολιά σόρρυ για το clopy-paste) ή εγώ είμαι κακόγουστος;;;
Μπορούμε απλά να βλέπουμε άλλα προγραμμάτα,όξω πούστη απ'την παράγκα!!!Εσείς είστε κακόγουστοι που διώξατε το τοπ μουνί εκεί μέσα....άμα φύγει και η Στέλλα και η Νικολέττα,τότε μετά θα καβλώνετε μόνο με άνδρες
τι λες ρε φιλε , ομοφυλοφιλος εισαι ?Πλάκα πλάκα και μένα με καβλώνει ο Μιχάλης....
To βραδυ στις 9 βλεπουμε Μπιγκ Μπροδερ.... μπαινει η παιχτρια που θα κανει την ανατροπη και η οποια θα ειναι πλεον το φαβορι για τη νικη
Aν κινητοποιησει τον κοσμο που ξερει στη Θεσ/νικη τοτε τα 200 χιλιαρικα ειναι στην τσεπη της
Το αστειο ειναι οτι χτες ο "πεφτουλας" Ηλιας ελεγε για πλακα: "Αν ο νεος παιχτης ειναι γυναικα με μεγαλα στηθη την θελω να κοιμηθει στο διπλανο κρεβατι μου..."
Ε, λοιπον ο Ηλιας ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΑ!!!!! Επρεπε να παιξει Λοττο Δεν ξερω βεβαια αν η "Μ..." (δεν λεω ονομα) θα δεχτει να κοιμηθει διπλα του! χαχαχαχαχα!
Παντως μακαρι να φυγει αυριο η Νικολεττα μπας και περισσεψουν τσιγαρα γιατι απο αυριο θα εχουμε μεγαλη καταναλωση... Ειναι κι ακριβα τα ατιμα... 10€ το πακετο!
αααααααααααχχαχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχαπούστρικε μπαγλαμά χύνει το μουνάκι σου όταν βλέπεις τον τσυμπραίον
Αυτή που μπήκε είναι αυτή που αναφέρεις πιο πάνω? "Μ..." αρία την λένε ...To βραδυ στις 9 βλεπουμε Μπιγκ Μπροδερ.... μπαινει η παιχτρια που θα κανει την ανατροπη και η οποια θα ειναι πλεον το φαβορι για τη νικη
Aν κινητοποιησει τον κοσμο που ξερει στη Θεσ/νικη τοτε τα 200 χιλιαρικα ειναι στην τσεπη της
Το αστειο ειναι οτι χτες ο "πεφτουλας" Ηλιας ελεγε για πλακα: "Αν ο νεος παιχτης ειναι γυναικα με μεγαλα στηθη την θελω να κοιμηθει στο διπλανο κρεβατι μου..."
Ε, λοιπον ο Ηλιας ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΑ!!!!! Επρεπε να παιξει Λοττο Δεν ξερω βεβαια αν η "Μ..." (δεν λεω ονομα) θα δεχτει να κοιμηθει διπλα του! χαχαχαχαχα!
Παντως μακαρι να φυγει αυριο η Νικολεττα μπας και περισσεψουν τσιγαρα γιατι απο αυριο θα εχουμε μεγαλη καταναλωση... Ειναι κι ακριβα τα ατιμα... 10€ το πακετο!
το αλλο το ξανθο κωλακιΠοια έφυγε ρε παιδιά .Είμαι ταξίδι με την φρεγάτα και δεν έχω μάθει .Γαμώ το σήμα της Νόβα
το αλλο το ξανθο κωλακι
Ελίνα Μπεκάκου :Aπο το FB μου έκανε πρόταση ο Σειρηνάκης για τσοντοDVD
Τελικά το FB δεν εκλέγει μόνο γερουσιαστές αλλά είναι και διαβατήριο να βρίσκει πορνοστάρ ο Σειρηνάκης ...Δείτε τι λέει η Μπεκάκου για τις προτάσεις να γίνει πορνοστάρ
"O κ. Σειρηνάκης προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσο της σελίδας μου στο fb. Μετά και μέσω κάποιον κοινών γνωστών, για να μου κάνει πρόταση προφανός για ροζ DVD, αλλά δεν του έδωσα καν, το δικαίωμα να εκφράσει την πρόθεση του αυτή. Σε κάποιο μήνυμα του μάλιστα μου έλεγε “ μα πως απορρίπτεις μια πρόταση χωρίς καν να την ακούσεις” ?
Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, ο χορός για μένα είναι τρόπος ζωής, η ηλικία μου εξάλλου επιτρέπει και κάποιες υπερβάσεις. Σπουδάζω Χημικός και θέλω να συνεχίσω πάνω σε αυτό τον τομέα, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, θα ήταν μεγάλη προσβολή για τους δικούς μου ανθρώπους και στο μέλλον για τα παιδιά μου, αν καταφέρω κάποια στιγμή να αποκτήσω γιατί θεωρό πολύ ιερό θέμα την μητρότητα."