baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ο γλου ο μαγειροςΚαλά άμα δε θέλετε,θα σας μαγειρεύουν οι λεσβίες και οι γκέι που θα είναι στο σπίτι
ο γλου ο μαγειροςΚαλά άμα δε θέλετε,θα σας μαγειρεύουν οι λεσβίες και οι γκέι που θα είναι στο σπίτι
Έγινε τίποτε συγκλονιστικό,κανένα πηδηματάκι ..κάτι τελοσπάντων γιατί δεν το είδα ..[size=6pt]Εβλεπα το τούρκικο...χύνω με Κερέμ...[/size]
μαστερ σεφ....ευγενιαο γλου ο μαγειρος
Ναι...μάζεψε τα πράγματα από το σπίτι σου για να μπεις στο σπίτι τουμπικμπου πράδερ ( ) σπέσιαλ εντίσιον
μαστερ σεφ....ευγενια
μαστερμιστρες σεφ....ευγενια
απο δω θα μπω εγω σαν τιμημενος και θα κοντραριστω με τον αλτεκιο και τον παπαζολ απο τα αντιπαλα σαιτ....τους εχω χαλαρα και τους δυο.....idea!!!!!
Θα μπουν 12 παίκτες,από διαφορετικά σάιτς τις ελληνικής φορουμόσφαιρας...ένας από κάθε φόρουμ.
Πως σας φαίνεται;
το σκεφτηκα αλλα για φαντασου ενα κοριτσι ντροπαλο απο το κοσμοφορουμ με ενα μπουρδελιαρη απο δωidea!!!!!
Θα μπουν 12 παίκτες,από διαφορετικά σάιτς τις ελληνικής φορουμόσφαιρας...ένας από κάθε φόρουμ.
Πως σας φαίνεται;
idea!!!!!
Πως σας φαίνεται;
το σκεφτηκα αλλα για φαντασου ενα κοριτσι ντροπαλο απο το κοσμοφορουμ με ενα μπουρδελιαρη απο δω
το σκεφτηκα αλλα για φαντασου ενα κοριτσι ντροπαλο απο το κοσμοφορουμ με ενα μπουρδελιαρη απο δω
απο δω θα μπω εγω σαν τιμημενος και θα κοντραριστω με τον αλτεκιο και τον παπαζολ απο τα αντιπαλα σαιτ....τους εχω χαλαρα και τους δυο.....
Τα χρήματα που θα κερδίσει ο αντιπρόσωπος του Χ φόρουμ,θα κρατήσει τα μισά αυτός και τα υπόλοιπα μισά θα τα μοιράσει σε 9 άτομα από το σάιτ που συμπαθεί
αλλιως θα μπουμε μαζι κλικα σαν τον τσακα προδρομο και θα τους τα φαμε μαζι.....Καλά αυτό δεν είναι τίποτα....όταν θα σας έρθουν έλληνες εθνικοί από το ΥΣΕΕ και φασίστες από το φόρουμ.γρ να σας δω πως θα τα βγάλετε πέρα
Τα άλλα σάιτς δεν πιάνονται γιατί σχετίζονται με το κυρίως σάιτ,το μπου δηλαδή.
Γλ για αντιπρόσωπος του μπου λέμε
απο την ξανθια με τα μεγαλα βυζια εχουμε κανενα βιογραφικο?
ξερει κανεις τιποτα?
παντως και η μαυρη πρεπει να εχει μεγαλες βυζαρες.
αλλιως θα μπουμε μαζι κλικα σαν τον τσακα προδρομο και θα τους τα φαμε μαζι.....
τι ειναι αυτο?Αρκάνη θες να πας αντιπρόσωπος στο παμφορουμικό μπιγκ μπράδερ;
τι ειναι αυτο?
ρε μαλακα εκτορα εσυ εισαι?
και αλλο κλωνο εκανες ρε κολοτρυπιδα?
εγω δε μπαινω γιατι θα εχεται προβλημα, το πρωι θα λετε πονει ο κωλος μαςαλλιως θα μπουμε μαζι κλικα σαν τον τσακα προδρομο και θα τους τα φαμε μαζι.....