Επισκέπτης
Παικτρια του Γερμανικου Μπιγκ Μπραδερ που συνέχισε να κάνει την αρτίστα
Χεστήκαμε για το Γερμανικό....για το Ελληνικό θέλουμε.
Παικτρια του Γερμανικου Μπιγκ Μπραδερ που συνέχισε να κάνει την αρτίστα
δεν το συζητω....θα της εκανα ενα γλειφομουνι ......Γλ,η Στέλλα δυνατό μουνί ε;;; Τι λες; ;)![]()
![]()
μλκς σας νοικιαζω σπιτι και θα σας μαζεψω μεσα εκει προβολη 24ωρη εδω θα σας κανω το μπου μπραδερ ις κομινγκ![]()
και ο λιλας ο 13ος πολεμιστηςΠρέπει να είναι 6 άνδρες και 6 γυναίκες όμως.....![]()
δεν το συζητω....θα της εκανα ενα γλειφομουνι ......![]()
και ο λιλας ο 13ος πολεμιστης![]()
ωραια....θα εχω δυο επιλογες μεσα να καυλαντιζω.....μην σου πω και τρεις.....Λοιπόν...θα είναι η μουνίτσα, η μπουμπ, η έριναλ, η αλίντισσα, η σίλβα, η λουκρίτια (από γυναίκες)
Και ο λόπεζ, ο γλ, ο βολφάκις, ο βόλδεμορτ, ο φφφφφφφφανάτικ, και εσύ (από άνδρες)
![]()
δε ξερεις τι σου γινεται αφηνεις απ'εξω περσονα και πλεζουραΛοιπόν...θα είναι η μουνίτσα, η μπουμπ, η έριναλ, η αλίντισσα, η σίλβα, η λουκρίτια (από γυναίκες)
Και ο λόπεζ, ο γλ, ο βολφάκις, ο βόλδεμορτ, ο φφφφφφφφανάτικ, και εσύ (από άνδρες)
![]()
πρεπει να νικησω για να γαμησω τον γουλφακη;ο νικητής θα κερδίσει μια βραδιά με ένα τραβέλι![]()
δε ξερεις τι σου γινεται αφηνεις απ'εξω περσονα και πλεζουρα![]()
Εσυ ξηριζεσαι με ξυραφακια venus και οχι με μπικ για να ειναι ευαλοτο το καλσον...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα μην ειναι και μπικ στυλο ρε μαλακα....![]()
![]()
![]()
πρεπει να νικησω για να γαμησω τον γουλφακη;![]()
δε ξερεις τι σου γινεται αφηνεις απ'εξω περσονα και πλεζουρα![]()
για να νικησω πρεπει να σε γαμησω;εξηγησε μου λιγο...είμαι μόνο ενεργητικός...![]()
και ο τρεζουρας στον τελικο.....ο αλοχας τι ρολο θα εχει;Ο πέρσονα θα είναι ο παρουσιαστής τις καθημερινές και ο πλέζουρας τα Σ/Κ![]()
για να νικησω πρεπει να σε γαμησω;εξηγησε μου λιγο...![]()
![]()
είμαι μόνο ενεργητικός...![]()
για να νικησω πρεπει να σε γαμησω;εξηγησε μου λιγο...![]()
και ο τρεζουρας στον τελικο.....ο αλοχας τι ρολο θα εχει;