gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και ποιος θα ειναι χορηγος ;ο ζωρζ;Θα φέρνει πίτσες στο σπίτι του μπιγκ μπράδερ
και ποιος θα ειναι χορηγος ;ο ζωρζ;Θα φέρνει πίτσες στο σπίτι του μπιγκ μπράδερ
Α υπ'όψιν μέσα στο σπίτι θα υπάρχουν
5 γκόμενες λεσβίες
5 gay αγόρια
2 τρανς (γυναίκα -> άνδρας)
2 τρανς (άνδρας -> γυναίκα)
1 άνδρας με μουνί
1 γυναίκα με πούτσο
4 τραβέλια
Αυτοί θα μείνουν μέχρι τέλος στο σπίτι και πάντα θα κυκλοφορούν τσίτσιδοι.
Ρε πουστικη κιθάρα γιατη εισαι πουστης?
Θα φέρνει πίτσες στο σπίτι του μπιγκ μπράδερ
Ρε πουστικη κιθάρα γιατη εισαι πουστης?
για να νικησω πρεπει να σε γαμησω;εξηγησε μου λιγο... και ο τρεζουρας στον τελικο.....ο αλοχας τι ρολο θα εχει;
ο αλοχα θα ειναι στο κοντρολ ρουμ.....με τα πισια και τις καμερες....θα επιλεγει τις εικονες του μονταζ....χαχαχα
ο νωνταςΚαι τις πίτσες ποιος θα σας τις φέρνει;
αυτα που ψηνω εγω λες;Εγώ πάντως άμα θέλετε σας φέρνω πιτοσούβλακα,πιτομπίφτεκα,κτλ σε ψητοπωλείο δουλεύω
αυτα που ψηνω εγω λες;
αν ειναι κερασμενα φερε μια ποικιλια κρεατικων και 5 μπυρεςΕγώ πάντως άμα θέλετε σας φέρνω πιτοσούβλακα,πιτομπίφτεκα,κτλ σε ψητοπωλείο δουλεύω
Ναι....και το μαγαζί διαθέτει κ μια λευκή σπέσιαλ σως για όποιον θέλει
αν ειναι κερασμενα φερε μια ποικιλια κρεατικων και 5 μπυρες
εισαι απατεωνας και θες να κανεις τσαμπα διαφημηση εμεις τα παιδια του κοντρολ δεν θα εχουμε τιποτα φριΌλοι μαζί και οι 12 συγκάτοικοι,δικαιούστε να κάνετε παραγγελία μέχρι και 60 € (κάθε φορά που φεύγει ένας παίκτης θα μειώνετε κατά 5 η παραγγελία). Άμα ξεπερνάει τα 60 θα χρεώνεστε,αλλά αυτό που θα πάρετε θα είναι πάντα 60 € μείον. Δηλαδή άμα η παραγγελία κάνει 85 € εσείς θα πληρώσετε 25.
Αυτά
εισαι απατεωνας και θες να κανεις τσαμπα διαφημηση εμεις τα παιδια του κοντρολ δεν θα εχουμε τιποτα φρι
το οθωμανικο δε σ'αρεσει τι αλλο θα εβλεπες και θα χυνεςΈγινε τίποτε συγκλονιστικό,κανένα πηδηματάκι ..κάτι τελοσπάντων γιατί δεν το είδα ..[size=6pt]Εβλεπα το τούρκικο...χύνω με Κερέμ...[/size]